ترجمه فارسی عنوان مقاله
تابع کمبود و انتخاب پورتفولیو: در برخی از الحاقات و موارد خاص
عنوان انگلیسی
Shortage function and portfolio selection: On some special cases and extensions
کد مقاله | سال انتشار | تعداد صفحات مقاله انگلیسی |
---|---|---|
22049 | 2013 | 8 صفحه PDF |
منبع
Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)
Journal : Finance Research Letters, Available online 22 November 2013
فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده
مقدمه
مرز کارآمد و مدیریت پورتفولیو
تابع سودمندی غیر مستقیم و مدیریت پورتفولیو
دارایی بدون ریسک و پورتفولیوی بازار
نتیجه گیری
مقدمه
مرز کارآمد و مدیریت پورتفولیو
تابع سودمندی غیر مستقیم و مدیریت پورتفولیو
دارایی بدون ریسک و پورتفولیوی بازار
نتیجه گیری
ترجمه کلمات کلیدی
تابع کمبود -
مرز کارآمد -
مدیریت پرتفولیو -
دارایی بدون ریسک
کلمات کلیدی انگلیسی
Shortage function,
Efficient frontier,
Portfolio management,
Riskless asset
ترجمه چکیده
اخیرا برای ارزیابی کارآمدی در نظریه انتخاب پورتفولیو تابع کمبود لحاظ شده است. در این مقاله بر مورد فروش استقراضی تمرکز می کنیم و نشان می دهیم که در چنین موردی تابع کمبود را می توان در فرمی بسته محاسبه کرد. برخی موضوعات مربوط به دوگانگی نیز تحلیل خواهد شد. همچنین مورد دارایی بدون ریسک را تحلیل می کنیم.
ترجمه مقدمه
شفرد (1953) برای اندازه گیری کارآمدی در تشخیص موقعیت درونداد یا برونداد توابع فاصله را ارائه کرد.
در همان زمان مارکوویتز (1952،1956) مدل میانگین- واریانس ، رویکردی ریاضی برای تعیین توازن بهینه بین ریسک و بازده برای انتخاب پورتفولیو، را فرمول بندی نمود. این رویکرد بر مبنای برنامه ریزی غیر خطی قرار دارد، اگرچه هزینه محاسباتی آن بسیار بالاست. در نتیجه شارپ (1963) مدل قطری ساده شده ای را ارائه کرد و بعدها به اتفاق لینتر (1965) مدل قیمت- گذاری دارایی های سرمایه ای (CAPM) را فرمول بندی نمود. مارکوویتز (2008) از رابطه بین ریسک و بازدهی اضافی انتقاد کرد که مدل خطی شارپ و لینتر ارائه کرده بود. وی معتقد بود که بازدهی های مختلف و مورد انتظار را می توان مطمئنا از طریق ساختار ریسک مشابه بدست آورد.
با این حال رویکرد میانگین-واریانس مبنای مدیریت پورتفولیو و ارزیابی ریسک است. هدف این مقاله بررسی موضوع مدیریت کارآمدی پورتفولیو است.
این مقاله تحلیل پیشنهاد شده در اثر بریک و همکاران (2004،2007) را بسط می دهد که در آن چارچوب کلی ارائه شده بود که بر مبنای تابع کمبود مفهومی قرار دارد که لوئن برگر (1995) در تحلیل اقتصادکلان ارائه کرد. این تابع در بافت بهینه سازی پورتفولیو بدنبال بهبود همزمان و ممکن بازدهی و کاهش ریسک در جهت بردار g است. در این مقاله پژوهش های دیگری را ارائه کرده –ایم که در خصوص مقیاس ها در موردی است که در آن فروش استقراضی وجود دارد. خصوصا اینکه نشان داده می شود تابع کمبود را می توان در فرمی بسته محاسبه کرد. علاوه بر این، همچنین فرد می تواند به نتیجه دوگانگی دست یابد که سودمندی واریانس- میانگین غیرمستقیم و تابع کمبود را به یکدیگر پیوند می دهد. همچنین مورد دارایی بدون ریسک را بررسی کرده و محاسبه تابع کمبود در فرم بسته را در چنین موردی ارائه کرده ایم.
این مقاله بدین شرح سازماندهی شده است. در بخش 2 اختصارا ابزار اصلی رویکرد مدیریت پورتفولیو را ارائه می کنیم که در تحقیق بریک و همکاران (2004) پیشنهاد شده است. بخش 3 بر تابع کمبود، خصوصیات دوگانگی و تابع سودمندی غیر مستقیم بر اساس فرضیاتی حل شده تمرکز دارد. در بخش 4 بر مدل شارپ (شارپ، 1963،1964) تمرکز خواهیم کرد. فرمی بسته برای تابع کمبود مبتنی بر بازدهی در حضور دارایی های بدون ریسک ارائه شده است. در بخش 5 مورد فروش استقراضی بررسی می شود و نشان می دهیم می توان با استفاده از محاسبات لاگرانژی به فرم بسته تابع کمبود دست یافت. همچنین نتایج دوگانگی در فرم بسته را در شرایط وجود فروش استقراضی ارائه می کنیم. بخش نتیجه گیری نتایج و تعمیم های ممکن را ارائه می کند.