ترجمه فارسی عنوان مقاله
سود بازگشتی و انتقال عدم ثبات بین طلا و بخش های سهام : کاربرد مدیریت سود و تاثیر عدم ثبات
عنوان انگلیسی
Return and volatility transmission between gold and stock sectors: Application of portfolio management and hedging effectiveness
کد مقاله | سال انتشار | تعداد صفحات مقاله انگلیسی |
---|---|---|
22084 | 2014 | 12 صفحه PDF |
منبع
![الزویر - ساینس دایرکت دانلود مقاله ساینس دایرکت - الزویر](https://isiarticles.com/bundles/Article/front/images/Elsevier-Logo.png)
Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)
Journal : IIMB Management Review, Volume 26, Issue 1, March 2014, Pages 5–16
فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده
کلمات کلیدی
مقدمه
جدول 1. دوره های نمونه برای شاخص های بخشی هندوستان
جدول 2. آمار توصیفی سود
روش شناسی
شکل 1. هزینه و بازگشت قطعه
ارزش های سود بهینه
کارایی امنیت
داده ها و آنالیزهای اولیه
جدول 3. آزمون ریشه واحد Ng-Perron
جدول 4. ماگزیمم حدود تخمینی مربوط به مدل VAR-ADCC-BVGARCH
آزمون ریشه واحد
جدول 5. ماکزیمم تخمین های مدل VAR-ADCC-BVGARCH
شکل 2. همبستگی شرطی تغییرات زمانی
نتایج تجربی
مدل VAR-ADCC-BVGARCH
شکل 3. زمان مختلف نسبت پرچین برآورد با استفاده از مدل DCC.
همبستگی مشروط وابسته به زمان
نرخ ثبات
جدول 6. آمار توصیفی نرخ ثبات برحسب زمان ( طولانی مدت /کوتاه مدت)
وزن های سود بهینه
کارایی ثبات
نتیجه گیری
شکل 4. وزن های سود بهینه که بر حسب زمان متغیرند
جدول 7. خلاصه آمار وزن های تخصبص سهام برای هر حفت از سهام بخش ها و طلا
جدول 8. کارایی ثبات
کلمات کلیدی
مقدمه
جدول 1. دوره های نمونه برای شاخص های بخشی هندوستان
جدول 2. آمار توصیفی سود
روش شناسی
شکل 1. هزینه و بازگشت قطعه
ارزش های سود بهینه
کارایی امنیت
داده ها و آنالیزهای اولیه
جدول 3. آزمون ریشه واحد Ng-Perron
جدول 4. ماگزیمم حدود تخمینی مربوط به مدل VAR-ADCC-BVGARCH
آزمون ریشه واحد
جدول 5. ماکزیمم تخمین های مدل VAR-ADCC-BVGARCH
شکل 2. همبستگی شرطی تغییرات زمانی
نتایج تجربی
مدل VAR-ADCC-BVGARCH
شکل 3. زمان مختلف نسبت پرچین برآورد با استفاده از مدل DCC.
همبستگی مشروط وابسته به زمان
نرخ ثبات
جدول 6. آمار توصیفی نرخ ثبات برحسب زمان ( طولانی مدت /کوتاه مدت)
وزن های سود بهینه
کارایی ثبات
نتیجه گیری
شکل 4. وزن های سود بهینه که بر حسب زمان متغیرند
جدول 7. خلاصه آمار وزن های تخصبص سهام برای هر حفت از سهام بخش ها و طلا
جدول 8. کارایی ثبات
ترجمه کلمات کلیدی
طلا -
توقف اثر بخشی -
تنوع پرتفولیو -
نسبت تامینی
کلمات کلیدی انگلیسی
Gold,
Hedging effectiveness,
Portfolio diversification,
Hedge ratio
ترجمه چکیده
این مقاله به بررسی انتقال لحظه ای رده اول و دوم بین بخش های طلا و صنایع هند با استفاده از کاربرد طراحی سهام می پردازد و کارایی خرید و فروش را با استفاده از مدل VAR-ADCC-BVGARCH مورد بررسی قرار می دهد. یافته های ما نشان دهنده سرریز سود غیرمستقیم از بخش طلا به بخش موجودی است. مقادیر منفی زمان تخمین زده شده که بر حسب همبستگی های مشروط فرق می کند، غالبا در طول دوره های آشفتگی بازار مشاهده می شود و بحران نشان دهنده نوسانات سهام و خرید و فروش در طول این دوره هاست. ما همچنین وزن های بهینه، نسبت های خرید و فروش و کارایی خرید و فروش را برای سهام موجودی طلا تخمین زدیم. یافته های ما نشان می دهد که سود سهام طلا سودهای گوناگون بیشتری از سود سهام دارد.
ترجمه مقدمه
بازار سهام در هندوستان هم از لحاظ ارزش و هم از نظر حجم در طول دهه اخیر رشد مشخصی داشته باشد. این امر منجر به ایجاد فرصت های عظیم سرمایه گذاری و تجارت در بین شرکا تجاری شده است. ظهور بازارهایی همچون هندوستان، فرصت خوبی برای کسب سود بالاتر در این بازار در مقایسه با سود حاصل از سرمایه گذاری در بازارهای کشورهای توسعه یافته به دست می دهد. لذا ورود به این بازار برای سرمایه گذاران سازمانی مالی در بخش طلا به یک موقعیت جذاب و امن تبدیل شده و منجر به این شده که سرمایه های عظیم از بازار کشورهای توسعه یافته به این بازار جریان یابد. با این حال بازارهای تازه وارد در برابر اخبار منفی و رخدادهای منفی در هر نقطه از جهان تا اندازه ای آسیب تر هستند و وقوع این رخدادها باعث می شود سرمایه های صنعتی به این بازارها وارد شده یا از آن خارج گردد. این امر محیطی با تغییر پذیری و عدم اطمینان بالا در این بازارها ایجاد می کند. بازار سهام طلا نیزدر طول چند دهه اخیر، دوره های مختلف بحران و آشفتگی را پشت سر گذاشته است. این بحران ها ریشه در مسایل اقتصادی مختلفی دارند اما اثرات سرریز آنها در بازارهای مالی مهم سرتاسر جهان دیده شده است. از سال 1999 بحران هایی که هند را تحت تاثیر قرار داده اند شامل بحران حباب دات-کام در سال 2000-2001، بحران ساب- پرایم در سال های 2007-2009 و بحران بدهی اروپا در سال 2010-2012 بوده است. در طول این دوره، بازار سهام هند تغییر پذیری و افت شدیدی در میزان ارزش خود نشان داده است که نگرانی سیاست گذاران تجاری، موسسات مالی، مدیران سهام و آنالیزکننده های مالی را در پی داشته است. علاوه بر این عدم اطمینانی که به دلیل عدم ثبات و وقوع بحران ها یکی بعد از دیگری پیش آمده منجر به این شده که سهام داران بزرگ مالی متحمل ضررهای سنگین شوند. به همین جهات مدیران سهام و سرمایه گذاران سازمانی باید در زمان تصمیم گیری برای سرمایه گذاری، کاملا آگاهانه عمل کنند و به دنبال فرصت های مالی بالقوه باثبات باشند. Baur و Lucey (2010) ثبات مالی را به عنوان دارایی تعریف کردند که به طور میانگین با دیگر دارایی ها یا سهام همبستگی ندارد یا دارای همبستگی منفی است خصوصا در طول تنش های تجاری یا بحران ها که دارایی می تواند همبستگی مثبت نشان داده و در زمان های معمولی دارای همبستگی منفی باشد. طلا تقریبا تمام خصوصیاتی که شاخص های سرمایه گذاری ایمن محسوب می شوند را داراست. علاوه بر این طلا دارایی بسیار دست به نقدی محسوب می شود و در هند که داد و ستد روزانه طلا به سادگی امکان پذیر است، بازار تجاری رو به رشدی برای طلا وجود دارد.
در طول سال های اخیر قیمت طلا در بازارهای جهانی از 611.3 دلار به ازا هر اونس ( در ژانویه 2007) به 1835.52 دلار به ازا هر اونس ( در 30 آکوست 2011) رسیده و افزایش مشخصی داشته است و تنها در سال 2008 با اندک تصحیحاتی مواجه بوده است. افزایش شدید قیمت طلا در بین سال های 2008 تا 2009 و 2001-2012 به دنبال وقوع بحران sub-prime و بحران بدهی های دولتی در کشورهای اروپایی رخ داده است که نشان می دهد در طول دوره های بحرانی، طلا یک دارایی امن برای سرمایه گذاری محسوب می شود. علی رغم افزایش قیمت طلا در هندوستان، به دلیل استفاده های سنتی از این کالا در عروسی ها و جشن ها به عنوان یک کالای زینتی، تقاضا برای طلا ثابت باقی مانده است. طلا در سرتاسر جهان مورد توجه زنان است و به دلیل اهمیت اجتماعی و فرهنگی در بیشتر کشورهای جنوب آسیا از سوی زنان مورد استفاده قرار می گیرد. در بین تمام دارایی های فیزیکی، طلا ماندگاری بسیاری بالایی دارد، در سطح جهان پذیرفته شده است و به راحتی قابل تقسیم است و می تواند به شمش طلا و سکه تبدیل شود. سرمایه گذاران جهانی بیشتر در زمینه شمش طلا سرمایه گذاری می کنند زیرا حمل و نقل آن ساده و قابل اندازه گیری است و در برابر تورم، عدم اطمینان های سیاسی، رشد اقتصادی آهسته و تغییرات نرخ تبادلات ایمن به نظر می رسد. به نظر می رسد که قیمت طلا به سرعت به فشارهای ناشی از تورم پاسخ می دهد. لذا تورم در قیمت طلا یکی از نگرانی های سیاست گذاران، سرمایه گذاران، موسسات مالی، بانک های مرکزی و کل جامعه است.
مطالعات اندکی طلا را به عنوان ایمنی در بازار خرید و فروش سهام مورد توجه قرار داده اند. Sherman (1982) اثرات ناشی از سرمایه گذاری در زمینه طلا را بر امنیت تورم و گوناگونی سهام مورد بررسی قرار داد و دریافت که طلا می تواند نرخ کلی سود را افزایش دهد، باعث گوناگونی سهام گردند و برای مدیران سهام انعطاف پذیری ایجاد کند که به ایجاد تعادل در کاهش قیمت ها بپردازند. Sherman (1986) نیز فواید گوناگون ناشی از ورود طلا به بازار سهام را برشمرده است. Jaffe (1989) دریافت که سود ناشی از طلا و سهام طلا جدای از سود سایر سهام است و می تواند به منظور متنوع سازی ارزش سهام مورد استفاده قرار بگیرد. او دریافت که ورود طلا به بازار سهام نه تنها میانگین سود بازگشتی از سهام را افزایش می دهد بلکه انحراف معیار را نیز به طور حاشیه ای بیشتر می کند. با این حال سود بازگشتی ناشی از آن بیشتر از افزایش ریسک مربوط به آن است. Chua, Stick و Woodward (1990) نیز مشاهده کردند که شمش طلا می تواند در طولانی مدت و بلند مدت، به عنوان سرمایه گذاری سودآوری برای بازار سهام محسوب شود. Ghosh و همکاران (2004) اهمیت طلا به عنوان ایمنی در برابر عدم ثبات های سیاسی، تورم و خطرات رایج را مورد بررسی قرار دادند. Capie و همکاران (2005) بیش از سه سال اطلاعات هفتگی ( از ژانویه 1971 تا فوریه 2004) را مورد استفاده قرار دادند که بررسی کنند که طلا تا چه اندازه می تواند در برابر نرخ تبادلات دلار استرلینگ و دلار ین، امنیت مالی ایجاد کند و دریافتند که رابطه میان طلا و این نرخ های تبادل یک رابطه غیر قابل انعطاف است و بر حسب زمان فرق می کند. یافته های آنها نشان داد که طلا در نرخ تبادلات تا اندازه ای خاصیت ثبات و ایمنی از خود نشان می دهد که به نظر می رسد به رخدادهای اقتصادی و سیاسی بزرگ وابسته است. Hillier, Draper و Faff (2006) با استفاده از اطلاعات روزانه از 1976 تا 2004، نقش فلزات باارزشی همچون طلا، پلاتینیوم و نقره را به عنوان بسترهایی برای سرمایه گذاری در بازارهای تجاری بررسی کردند. آنها دریافتند که ارتباط اندکی میان این فلزات باارزش و سود برشگتی از بازار سهام وجود دارد که نشان می دهد این فلزات می توانند سودهای مختلفی برای سهامداران به دست بدهند. آنها همچنین دریافتند که این فلزات باارزش خصاصا در طول دوره های بحران و سقوط، خاصیت ثبات از خودنشان می دهند. Baur and Lucey (2010) رابطه ثابت و وابسته به زمان بین سهام ایالات متحده، بریتانیا و آلمان و سود اوراق قرضه و سود طلا را بررسی کردند تا ببینند که آیا طلا می تواند به عنوان یک عنصر ثبات و وزنه ایمن عمل کند یا نه و دریافتند که به طور میانگین طلا در بازارهای بزرگ سهام نقش یک عنصر ثبات و وزنه ایمن را دارد. هیچ مقاله ای پیدا نکردیم که به بررسی نقش طلا در گوناگون سازی سهام و ثابت سازی بازار سهام هندوستان پرداخته باشد.
هدف اصلی این مقاله بررسی سود و تبادلات انعطاف پذیر بین طلا و بخش های صنعتی هندوستان و بررسی نقش طلا به عنوان یک سرمایه گذاری با ثبات و ایمن در برابر بخش های صنعتی مختلف در هندوستان بود. ما از مدل (VAR) asymmetric dynamic conditional correlation bivariate generalised autoregressive conditional heteroskedasticity (ADCC-BVGARCH) با خطای مصطلح از توزیع تی استیودنت استفاده کردیم. ما همچنین همبستگی مشروط زمان های متغیر بین طلا و شاخص های سهام بخشی هندوستان را تخمین زدیم تا رابطه آنها را در طول زمان بررسی نماییم. متغیرهای شرطی و تخمین کوواریانس حاصل از مدل ADCC-BVGARCH برای تخمین نسبت ثبات بهینه و متعاقبا، وزن سود بهینه و کارایی ثبات برای جفت سهام طلا در مدیریت سود مورد استفاده قرار گرفتند.
ادامه این مقاله به این صورت تنظیم شده است: بخش دوم به معرفی روش مورد استفاده در این مطالعه می پردازد؛ در بخش سوم توصیفات مربوط به اطلاعات و بحث در خصوص نتایج اولیه ارائه می گردد؛ بخش چهار نتایج تجربی گزارش می شود. و بخش پنجم شامل خلاصه ای از یافته های اصلی است.