ترجمه فارسی عنوان مقاله
همکاری دانشگاه و صنعت: انگیزه محققان و کانال های تعامل
عنوان انگلیسی
University–industry cooperation: Researchers’ motivations and interaction channels
کد مقاله | سال انتشار | تعداد صفحات مقاله انگلیسی |
---|---|---|
39970 | 2015 | 11 صفحه PDF |
منبع
Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)
Journal : Journal of Engineering and Technology Management, Volume 36, April–June 2015, Pages 41–51
فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده
کلید واژه ها
مقدمه
مرور بر منابع
انگیزه محقق
کانال های تعامل
روش ها
طراحی پژوهش
توصیف موسسه پلی تکنیک
جمع آوری داده و آنالیز
نتایج و بحث
انگیزه های محقق
کانال های تعامل
جدول1-آنالیز مصاحبه
نتیجه گیری و کاربردها
کلید واژه ها
مقدمه
مرور بر منابع
انگیزه محقق
کانال های تعامل
روش ها
طراحی پژوهش
توصیف موسسه پلی تکنیک
جمع آوری داده و آنالیز
نتایج و بحث
انگیزه های محقق
کانال های تعامل
جدول1-آنالیز مصاحبه
نتیجه گیری و کاربردها
ترجمه کلمات کلیدی
همکاری دانشگاه و صنعت - انگیزه - کانال های تعامل
کلمات کلیدی انگلیسی
University–industry cooperation; Motivations; Interaction channels; Higher education institutionsL14; L24; L26; M10; M13
ترجمه چکیده
هدف این مقاله آزمایش مرز مشترک بین انگیزه محققان و کانال های تعامل مورد نظر در همکاری دانشگاه و صنعت است. به این منظور، مطالعه موردی در موسسه آموزش عالی متوسطی در کشور پرتغال انجام دادیم. به منظور جمع آوری داده مصاحبه با مدیر دانشگاه و تحلیل مستندات صورت گرفت. در یافتیم که خدمات مرسوم و کانال های دو جهتی نقش مهمی در تعامل با صنعت ایفا می کنند. استفاده از این کانال ها به انگیزه محقق و وابستگی انضباطی بستگی دارد. علاوه بر این در رابطه با ارتباط واسطه ها در تعامل بحث کردیم. چند نتیجه ارائه شده است.
ترجمه مقدمه
همکاری بین دانشگاه و صنعت در حال تبدیل شدن به موضوع مهمی است زیرا این همکاری می تواند منافع متقابلی برای تمامی شرکای دخیل و به طور کل جامعه داشته باشد. تعامل می تواند حالت های مختلفی به خود بگیرید، اعم از مکانیزم های مستقیم و غیر مستقیم، اخیرا به آن «تعامل دانشگاهی» می گویند. از دهه 1980، همکاری دانشگاه و صنعت (U-I) تشدید شد و بنابراین توجه روز افزون محققان، سیاست گذاران و پزشکان به آن جلب شد. طرح های دولت و تغییرات در چارچوب آموزشگاهی باعث سرعت بخشیدن به این تعامل شد.
با این حال همچنان فاصله ای میان دانش ایجاد شده توسط محققین دانشگاهی و آنچه که در عمل استفاده می شود، وجود دارد. در واقع، مقدار بسیار زیاد دانش ایجاد شده در دانشگاه در عمل مورد استفاده قرار نمیگیرد و در نتیجه ارزش آفرین نمی باشد. با توجه با این موقعیت، منابع به تدریج، با در نظر گرفتن جنبه های مختلفی که به صورت قابل توجهی بر اساس مکانیزم ها/ کانال های تعامل با هم متفاوت اند و واحد های آنالیز در نظر گرفته شده، به پدیده همکاری U-I اشاره کردند. از آنجا که مردم به عنوان درایور های جهانی برای اطمینان ار موفقیت همکاری U-Iدر نظر گرفته می شوند، بیشتر تحقیقات بر فعالیت های افراد در این زمینه متمرکز شده است.
در این رابطه، تعداد زیادی از تحقیقات در قسمت دانشگاهی همکاری U-I متمرکز شد و توجه بیشتری معطوف به تحقیقات افراد شد. اگرچه تلاش های تحقیقاتی شواهد زیادی از خصوصیات و رفتار دانشگاهی را نشان داد اما رابطه بین انگیزه محققین دانشگاهی و کانال های تعامل استفاده شده توسط آنها مورد بررسی قرار نگرفت. در میان استثناعات، قالبی مفهومی حاوی انگیزه محققان و کانال های تعامل فرض شد و دی استه و همکارش و یی فونته و همکارش با اتخاذ رویکردی کمی این جنبه ها را بررسی کردند.
با این وجود، با اینکه همکاری U-I موضوع بسیار بحث برانگیزی است و انگیزه محققان نقش مهمی در نوع همکاری U-I اتخاذ شده ایفا می کند، اما باور داریم که تنها رویکردی کمی اجازه بررسی عمیق رابطه بین انگیزه محققان و کانال های تعامل را خواهد داد. به جای بررسی فعالیت افراد توسط خودشان، که اغلب خود آن افراد هدف هستند، این تحقیق در نظر دارد تا همکاری U-Iرا از نظر رئیس دانشگاه و هیئت اجرایی دریابد، زیرا اعتقاد داریم این گروه متخصص دارای دانش ساختاری هستند و این موضوع را به طور کامل مورد بررسی قرار می دهند. برای انجام این کار، مطالعه موردی اکتشافی در یک موسسه آموزش عالی در نظر گرفتیم و همزمان به صورت دقیق پارامترهای مهم تاثیر گذار بر همکاری U-Iاز طرف رئیس دانشگاه را بررسی کردیم.
با توجه به این منظر، این تحقیق به بحث درباره آنچه که بر همکاری U-I تاثیر می گذارد، کمک می کند. فهمیدن عمیق تر انگیزه عمومی دانشگاهیان و دلایل اساسی برای تعامل با صنعت به حالت شرایط سازمانی و نهادی مربوط است، براساس دانش گسترش یابد و تکنولوژی بین دانشگاه و جهان صنعت منتقل شود. همچنین این پژوهش از طریق مشخص کردن برداشت ها و ایده های رئیس دانشگاه در مورد همکاری U-I تکمیل کننده تحقیقاتی است که از قبل صورت گرفته اند. به طور کل، پتانسیل حاصل از این چنین رویکردی هم به بحث نظری و هم در کار عملی به شکل سیاست و اندازه گیری افزایش همکاری U-I مربوط است.
ادامه مقاله به صورت زیر است. بخش بعدی ارائه کننده مرور بر همکاری U-I براساس انگیزه محققان و کانال های تعامل است. بخش روش ها، روش تحقیق انجام شده را بیان می دارد، به عنوان مثال رویکرد مطالعه موردی اتخاذ شده در این مقاله. در بخش نتایج و بحث، خروجی آنالیز در یک موسسه آموزش عالی متوسط در کشور پرتغال را ارائه می نماییم و در مورد آن بحث می کنیم. و در نهایت در بخش نتیجه گیری، نتایج، محدودیت ها و موضوعات تحقیق در آینده را ارائه می کنیم.