ترجمه فارسی عنوان مقاله
بازتاب های استفاده از اطلاعات و فناوری ارتباطات در آموزش حسابداری
عنوان انگلیسی
Reflections about the Use of Information and Communication Technologies in Accounting Education ☆
کد مقاله | سال انتشار | تعداد صفحات مقاله انگلیسی |
---|---|---|
44440 | 2015 | 6 صفحه PDF |
منبع
Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)
Journal : Procedia - Social and Behavioral Sciences, Volume 176, 20 February 2015, Pages 992–997
فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده
واژگان کلیدی
1. مقدمه
2. آموزش حسابداری از طریق دیدگاه نظری تعلیم
3. اهمیت ICT و برنامههای آکادمیک حسابداری
جدول 1. مقایسه بین مدل سنتی و VLO.
4. نتیجه گیری
واژگان کلیدی
1. مقدمه
2. آموزش حسابداری از طریق دیدگاه نظری تعلیم
3. اهمیت ICT و برنامههای آکادمیک حسابداری
جدول 1. مقایسه بین مدل سنتی و VLO.
4. نتیجه گیری
ترجمه کلمات کلیدی
فناوری اطلاعات و ارتباطات - علوم حسابداری - تعلیم - یادگیری
کلمات کلیدی انگلیسی
ICT; accounting sciences; teaching; learning
ترجمه چکیده
آموزش علوم حسابداری نیازمند روش شناسی نوآورانه جایگزینی است که پویایی بیشتری در فرآیندهای یادگیری دانشجویان به وجود آورد، استقلال شان را تشویق نماید تا درک و مالکیت بالاتری راجع به موضوعات مورد بحث حسابداری در کلاس به دست آورند. در این خصوص، استفاده از ICTجهت اهداف آموزشی در قالب راه حل جایگزینِ پویا و تعاملی در نظر گرفته شده است که موجب کارایی دانش می شود و مشوق ارائه بازخورد در فرآیند یادگیری است. هدف این مقاله بازتاب استفاده از ICT در آموزش حسابداری به صورت راهبردی جهت بهبود فرآیندهای تعلیم و تعلم در دانشجویان بخش مالی شهری انستیتوی فناوری شهر مدلین است. ICT روشی را با هدف آموزش مجازی از طریق یک میانجی مجازی فرمولاسیون حسابداری ارائه کرده است. این روش با هدف آموزشی برای دانشجویان ابزار مفهومی و تمرینی فراهم می کند تا موضوعات حسابداری و مالی را در سطح سازمانی تفسیر و بررسی نمایند.
مشاهده شد تعامل بین منطق گراف حسابداری با منطق درک پویا باعث تسهیل فرآیندهای تعلیم و تعلم در رشته های حسابداری و مالی می شود. این امر در انگیزه و درک بیشتر معادلات ریاضیاتی و حوزه مالی که جهت آزمایش دانش فراگرفته شده در کلاس به اجرا در می آید بازتاب داشته است.
ترجمه مقدمه
در جهان و به طور ویژه در کشور کلمبیا، اَشکال متفاوتی از تعاملات ارتباطی بین مردم و تبادلات مختلف اقتصادی تطبیق یافته در هر عصر و در هر بستر توسعه حسابداری وجود دارد. بنابراین، بشر ابزارهایی را جهت تبیین دانش مرتبط با مدرنتیه در حوزه حسابداری طراحی کرده است: متغیرهای پویا، قوانین، منابع، تکنیک ها و فناوری ها. این امر نحوه تفکر و اجرای آموزش حسابداری در جهان راتحت تاثیر قرار داده است. در کشوری همانند کلمبیا، تعدادی مطالعه و دانش در ارتباط با تهیه بهترین فعالیت های آموزش حسابداری در بستر دانشگاه ها صورت پذیرفته است.
در حال حاضر، رشته حسابداری نیازمند بهترین روش های تعلیم و تعلم در بسترهای مختلف آموزشی و فرآِیندهای مختلف و فعالیت های حرفه ای است. برای همین، این رشته می تواند نگرش ها و رویکردهای روش شناسی بهتری از قبیل محافظه کاری اجتماعی و آموزشی، پراگماتیسم معرفت شناختی و فلسفی حسابداری را به کار گیرد. می توان به نحوی پیش رفت که آموزگاران حسابداری به آموزگاران بهتری تبدیل شوند و با استفاده از سایر اشکال غیر مرسوم آموزشی آموزش های ژرفی را ارائه دهند.
در جامعه، اطلاعات و دانش اقتصادکنونی، هم اکنون حسابداری و فرآیندهای آموزشی آن تاکید فنی مهمیروی اطلاعات و اقتصاد آموزشی دارد که بر اساس دستورالعمل فنی و فعال است. این دیدگاه ها بر اساس ابعاد مهم اطلاعات اقتصادی است که برای شبکه ها و در قالب اقتصاد جهانی خوب عمل می کند (کاستلز، 2000). برای اطمینان از اینکه حسابداری بخشی از جامعه و اقتصاد در جهان باقی می ماند به روش های بهتر و موثرتری برای تعلیم و تعلم سوای فقط حسابداری پراگماتیک نیاز است.
این ابعاد به رشته های مختلفی تعلق دارد که به دنبال نظم بخشیدن به آموزش آکادمیک از دانش عمومی به دانش خاص است. حسابداران آینده این دانش را در خدمت جامعه قرار می دهند تا مشکلات راحل نمایند و از طریق شرکت های خصوصی و دولتی سیستم های اطلاعاتی فراهم کنند. به طور معمول، دانشجویان حسابداری در کلمبیا با علومی از قبیل حسابداری، مالی، بودجه و هزینه ها به روش طوطی وار خطی بدون در نظر گرفتن کاربردی بودن شان آشنا می شوند. زمانی که دانشجویان با کاربرد ابعاد مالی، سیاسی و اقتصادی آشنا باشند وضوح شناختی بیشتری از درک چنین حوزه هایی خواهند داشت. این امر باعث می شود معمار سرنوشت خویش باشند و روشی فعال جهت حل مشکلات مرتبط با بسترهای کشورشان بیابند.
آگاهی و اجرای اَشکال، روش ها و تکنیک های مختلف به آموزگاران و دانشجویان رشته حسابداری کمک می کند تا فرآیند منطقی و روان تعلیم و تعلم داشته باشند. بدین گونه، هدف این مقاله بررسی چگونگی بیش نوآورانه بودن معلمان در تدریس حسابداری از طریق منابع فنی است. بنابراین سوال جهت دهنده به این بحث این است که: چگونه به تدریس فرمولاسیون حسابداری از طریق تعدیل کننده های فنی آموزشی با اهداف آموزش مجازی و تحلیل های حسابداری می پردازید؟
یکی از روش های تدریس با اهداف آموزش مجازی به وسیله تعدیل کننده مجازی فرمولاسیون حسابداری با هدف آموزشی ارائه شده است که نیتش فراهم نمودن تدریس بهتر برای دانشجویان و فراهم کردن ابزار مفهومی و کاربردی جهت تفسیر و تحلیل ابعاد حسابداری و مالی شرکت هاست. در این مورد، این روش دیدگاه روشنی بین عملی بودن و دقت ریاضیاتی و همچنین بین معادله و مشکلات مالی فراهم می آورد. آموزگار در فرآیند آموزش اجتماعی، شناختی و آکادمیک باید روش های تعلیم و تعلمی را تعیین نماید که مرکب از نظریه و عمل است و در خصوص دیگر رشته ها نیز عملی باشد.