ترجمه فارسی عنوان مقاله
تنوع عمقی تیم، درگیری رابطه، و واکنش های عاطفی اعضای تیم : بررسی در سطح مقطعی
عنوان انگلیسی
Team deep-level diversity, relationship conflict, and team members' affective reactions: A cross-level investigation
کد مقاله | سال انتشار | تعداد صفحات مقاله انگلیسی |
---|---|---|
4615 | 2013 | 9 صفحه PDF |
منبع
Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)
Journal : Journal of Business Research, Available online 19 January 2013
فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده
کلید واژه:
1. مقدمه
2. نظریه و فرضیه ها
2.1 تعارضات رابطه گروهی و واکنش های موثر سطح فردی
2.2پنج بعد شخصیتی عمده و اولویت کار گروهی
3. روش ها
3.1 نمونه و روند
3.2 اقدامات
3.2.1متغییر مستقل
3.2.2 تعدیل کننده ها
3.2.3 متغییرات وابسته
3.2.4 متغیرهای کنترل
3.3 روند تحلیلی
4. نتایج
5. بحث
5.1 مفهومات عملی و نظری
5.2محدودیت ها وجهت های تحقیقات آتی
6. نتیجه گیری
ترجمه کلمات کلیدی
تنوع عمقی تیم - تعارض رابطه - واکنش های عاطفی عضو منحصر به فرد - اعتدال چند سطحی
کلمات کلیدی انگلیسی
Team deep-level diversity,Relationship conflict,Individual member affective reactions,
Multi-level moderation
ترجمه چکیده
این مقاله با برگرفته از پیشرفت های اخیر در مطالعات تنوع سطح زیر ساختی در تیم های گروهی و الگوی تشابه به بررسی روش هایی می پردازد که در آن تنوع در ویژگی های شخصیتی و اولویت های کار گروهی در بین اعضای تیم بر ارتباط بین تعارض در رابطه و واکنش های تاثیر گذار اعضای تیم تاثیر می نهد. با استفاده از نمونه طولی و چند سطحی متشکل از 53 تیم، (260 پاسخ دهنده) نتایج نشان داد که تشابه یا همگونی در توافق، وجدان اخلاقی و پایداری عاطفی تاثیر منفی تعارض رابطه ای بر واکنش های تاثیر گذاری اعضای تیم تضعیف می نماید در حالی که ناهمگونی در برونگرایی و ترجیح کار گروهی نیز روابط را تضعیف می نماید. در ادامه به بحث مفهومات نظری و عملی پرداخته می شود.
ترجمه مقدمه
تعدادی از مطالعات اخیر به درک پیشرفته نحوه تاثیر گذاری متغیرهایساختار چند سطحی بر کارایی تیم پرداخته اند. برخی از آنها به این مساله پرداخته اند که چگونه تنوع در متغیرهایساختار چند سطحی برای فرایندها و پیامدهای گروه تاثیر می نهد و مجموعه وسیعی از نتایج ترکیبی به دست می دهد. دو الگوی نظری عمده در نوشته های تنوع برای بررسی تاثیر منفی و مثبت تنوع ژرف ساخت چشمگیر می باشند: گروه بندی اجتماعی/دیدگاه تشابه-جذبه و دیدگاه پردازش اطلاعات/تصمیم گیری. به نظر ون کینیپنبرگ و اسکیپرز تحلیل در سطح ساده از این دیدگاه ها به عمل نیامده است. شواهد تاثیرات مثبت و منفی تنوع بسیار نامتناسب می باشد و این مساله را مطرح می نماید که چگونه می توان این تاثیرات مثبت و منفی را با هم ترکیب نمود.
تعارضات رابطه گروهی به اختلاف و ناسازگاری اطلاق می گردد که به خاطر ناسازگاری بوده و شامل تنش، خصومت و آزردگی در بین اعضای گروه می باشد. تعارض رابطه ای مغایر با تعارضات کاری، شامل دیدگاه ها، عقاید، نظرات، احساسات و عواطف مخالف می گردد که مربوط به کار مد نظر نمی باشد. تعارض رابطه ای همچنین بازخورد تنش های بین فردی است. تحقیقات قبلی به بررسی میزان تناسب تنوع ژرف ساخت و تعارضات رابطه ای و تاثیر عمده تنوع ژرف ساخت بر تعارضات رابطه ای پرداخته اند. به هر حال متناسب با الگوی تشابه-جذب شخصیت ها و ارزش ها ممکن است تاثیر غیر مستقیم بر اعضای گروه با تعامل با تعارض رابطه گروهی برجای نهند. این مطالعه بررسی می کند که آیا تشابه در ویژگی های ژرف ساخت اعضای گروه تاثیر منفی تعارضات روابط گروهی را با تحقیقات تنوع ژرف ساخت کاهش می دهد. این مقاله تنوع ژرف ساخت را از پنج بعد بزرگ شخصیت و اولویت کار گروهی بررسی می نماید.
بیشتر تحقیقات قبلی بر تاثیرات عملکرد گروهی تنوع ژرف ساخت و تعارضات رابطه ای تاکید داشته اند هر چند واکنش های موثر اعضای تیم موثر اعضای تیم برای معیارهای کارایی تیم اهمیت یکسانی دارد. در واقع تعارضات رابطه ای و تنوع ژرف ساخت تاثیر قوی بر واکنش های موثر ادراکی (تمایل به ماندن در گروه و ضایت از آن) در سطح فردی بر جای می نهند به جای انکه عملکرد سطح گروهی را تحت الشعاع خود قرار دهند چون واکنش های موثر تحت الشعاع تعامل اجتماعی می باشند. این تاثیر ابتدا در سطح فردی رخ می دهد مادامی که اعضای گروه انگیزه دیگران در گروه را درک می نمایند و طرز تلقی در مورد گروه تشکیل می دهند. به هر حال محققان به مطالعه تاثیرات تنوع ژرف ساخت بر تیم های گروهی، تعارضات رابط های در یسطح منفرد تحلیل معمولا در سطح تیمی متمایل هستند.
لذا اثر بخشی این مقاله بررسی نحوه واکنش اعضای گروه به تعارضات رابطه سطح گروهی می باشد و اینکه چرا این واکنش به واسطه تشابه ژرف ساخت سطح گروهی کاهش می یابد. این مقاله بر دو واکنش موثر اعضای گروه-رضایت و تمایل به ماندن در گروه-تاکید می کند و از تحلیل های چند سطحی استفاده می کند تا فرضیه های تراز افقی را بیازماید.