دانلود مقاله ISI انگلیسی شماره 84155
ترجمه فارسی عنوان مقاله

استفاده از یادگیری تجربی در ادغام کارآفرینی اجتماعی در برنامه های MBA : یک مطالعه موردی

عنوان انگلیسی
Leveraging experiential learning to incorporate social entrepreneurship in MBA programs: A case study
کد مقاله سال انتشار تعداد صفحات مقاله انگلیسی
84155 2017 18 صفحه PDF
منبع

Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)

Journal : The International Journal of Management Education, Volume 15, Issue 2, Part B, July 2017, Pages 332-349

فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده

کلمات کلیدی

1.مقدمه

2. چشم انداز کسب و کار در حال تغییر

2.1. کارآفرینی اجتماعی

2.2. یادگیری تجربی

2.3. مهارت های بین فرهنگی 

3. مدرسه کسب و کار- که کارآفرینی اجتماعی و یادگیری تجربی (باید) با هم بیایند

3.1. درک چشم انداز فعلی- پیشنهادهای برنامه MBA فعلی

3.2. مورد تحصیلات مدیریت مسئولانه

3.3. تقاضای دانشجو و کارفرما برای تجربه ی کارآفرینی اجتماعی

3.4 کارآفرینی اجتماعی

3.5. وضعیت فعلی کارآفرینی اجتماعی در برنامه های فارغ التحصیلی

4. روش های موثر برای مدارس کسب و کار برای یکپارچه سازی SE در برنامه هایشان

4.1. اعمال یادگیری تجربی

5. مشارکت Emzingo و مدرسه کسب و کار IE- یک مطالعه موردی در کارآفرینی اجتماعی و یادگیری تجربی

5.1. مطالعه موردی 

جدول 1.کارآفرینی اجتماعی و یادگیری تجربی در MBA

جدول 2. ماتریس مزیت های ذینفعان Emzingo

شکل 1 گروه بندی CSR

شکل 2 مسئولیت های ذینفع Emzingo

5.2 ساختار برنامه

5.3. محتوای برنامه 

5.4. پروژه های مشاوره ای

5.5. ادراک برنامه

شکل 3 مدل یادگیری Emzingo و مولفه ها

شکل 4 شرکا

5.6. سهیم بودن در این حوزه

6. نتیجه گیری

پیوست 1
ترجمه چکیده
اهمیت کارآفرینی اجتماعی در تحصیلات مربوط به کسب و کار به عنوان روشی برای تعلیم اخلاقیات و کم کم القا کردن استانداردهای اخلاقی در افراد در حال رشد است. یک روش موثر برای ادغام کارآفرینی اجتماعی از طریق یادگیری تجربی می باشد که شرکت کننده به طور فعال در پردازش دانش و توسعه مهارت ها درگیر است درحالیکه در موقعیت یادگیری هم درگیر می شود. برنامه های MBA در حال حاضر شروع می کنند به ادغام کارآفرینی اجتماعی در برنامه های آموزشی خود تا به دانشجوان خود درس دهند و همچنین مهارت های بین فرهنگی دانشجویان را نیز توسعه دهند. آزمایشی از روندهای فعلی بعد از تحلیل اینکه چطور مدارس کسب و کار می توانند به طور موثر کارآفرینی اجتماعی را در برنامه های آموزشی MBA ادغام کنند آورده خواهد شد. برای پیوند دادن این مفاهیم به همدیگر، این مقاله یک مطالعه موردی از یک برنامه اجرا شده توسط Emzingo، یک شرکت توسعه رهبری، و مدرسه کسب و کار IE را ارائه می کند. دلایل مطالعه موردی عمیق سه گانه هستند. یک، مثالی از اینکه چطور مدارس می توانند از یادگیری تجربی برای ادغام کارآفرینی اجتماعی در موقعیت بین المللی استفاده کنند ارائه می کند. دوم، مزیت های کارآفرینی اجتماعی را در برنامه های MBA برجسته می کند. در نهایت، یک چارچوب کلی را برای برنامه های کسب و کار ارائه می کند که به دنبال ادغام مولفه های کارآفرینی اجتماعی مختلف در برنامه های MBA شان می باشند.
ترجمه مقدمه
چشم انداز کسب و کار در حال تغییر است، و مدارس کسب و کار باید با آنها سازگار شوند. تغییری از سمت تمرکز بر بهبود ارزش سهام دار در بهبود رفاه تمام سهامداران وجود داشته است. Porter و Kramer (2011) عواملی را شناسایی می کنند که بر اقتصادی بازار فعلی ما تاثیرگذارند: سرمایه داری تحت احاطه است... در سال های اخیر، کسب و کار به طور فزاینده به عنوان دلیل اصلی مسئله اجتماعی، محیطی و اقتصادی مشاهده شده است...(اما) این راه حل در اصل ارزش مشترک قرار دارد که شامل ایجاد ارزش اقتصادی می شود به گونه ای که ارزشی برای جامعه با پرداختن به نیازها و چالش هایش ایجاد می کند. کسب و کار باید موفقیت شرکت را با پیشرفت اجتماعی متصل کند. به هزاران دلیل، رهبران کسب و کار در هر کشوری در سرتاسر دنیا درمیابند که مسئولیت اجتماعی شرکتی (CSR) یک اولویت ناگزیر است (Porter و Kramer، 2006). برای ادامه دادن نیازهای دنیای شرکتی، مدارس کسب و کار موضوعات CSR مختلفی را در برنامه آموزشی خود ادغام می کنند تا مرتبط باقی بمانند و به آماده سازی دانشجویان برای ورود به دنیای کسب و کار که دانش و مهارت های به دست آمده از قرارگیری در معرض این موضوعات با ارزش خواهد بود ادامه می دهند. شرکت ها ماهیت به هم پیوسته ارتباط بین کسب و کار و جامعه را بازشناسی می کنند. یکی از مولفه هایی که می تواند به دانشجویان در درک ارتباط بین کسب و کار و جامعه کمک کند، کارآفرینی اجتماعی است. مدارس کسب و کار از کارآفرینی اجتماعی به عنوان مسیری برای کمک به دانشجویان در قرار گرفتن در معرض موضوعاتی استفاده می کنند که به مفهوم ارزش مشترک مرتبط هستند و اثرات متقابل بین نیروهای بازار و نیروهای اجتماعی عام المنفعه نشان می دهند. کارافرینی اجتماعی بخشی از برنامه آموزشی در مدارس کسب و کار پیشگام است و موضوع بسیاری از جلسات آکادمیک و حرفه ای می باشد (McLean و Peredo، 2006). این مقاله اثرگذاری استفاده از یادگیری تجربی را به عنوان روش یادگیری در موقعیت کارافرینی اجتماعی در تجربه MBA مورد بحث قرار می دهد. سپس، این مقاله بحث می کند که چرا مدارس کسب و کار، کارآفرینی اجتماعی، مزیت ها و فوایدی که مدارس و دانشجویان از این برنامه ها انتظار دارند و روش هایی که در آن این برنامه ها پیاده سازی می شوند را در برنامه آموزشی می گنجانند. در نهایت، این مفاهیم از طریق مطالعه موردی متمرکز شده بر یک برنامه یادگیری تجربی که گروه Emzingo و مدرس کسب و کار IE برای دانشجویان MBA فراهم می کنند واقعی می شوند. این مطالعه موردی گروه Emzingo فرصتی برای حفظ مشخصه های کل نگر و معنادار رویدادهای زندگی واقعی می باشد (Yin، 2009). این مطالعه موردی فرصتی برای خواننده ایجاد می کند تا درک کند چطور کارآفرینی اجتماعی می تواند در برنامه های آموزشی مدیریت از طریق یادگیری تجربی ادغام شود. دوم، برخی از مزیت های ادغام یادگیری ترجبی را در برنامه های MBA شناسایی می کند. سوم، برخی از مولفه های مهم مطالعه موردی در کمک به مدرسان در اینکه چطور برخی از مولفه ها می توانند در برنامه هایی استفاده شوند که به دنبال ادغام کارآفرینی اجتماعی در برنامه های MBA شان می باشند ارائه می شوند. در نهایت، این مطالعه موردی در موقعیتی است که به تقویت مهارت های بین فرهنگی شرکت کننده کمک می کند.
پیش نمایش مقاله
پیش نمایش مقاله  استفاده از یادگیری تجربی در ادغام کارآفرینی اجتماعی در برنامه های MBA : یک مطالعه موردی

چکیده انگلیسی

Social entrepreneurship in business education is growing in importance as a way to teach ethics and instill high ethical standards in individuals. One effective way to integrate social entrepreneurship is through experiential learning; where the participant is actively involved in processing the knowledge and developing skills, while being involved in the learning situation. MBA programs are currently beginning to incorporate social entrepreneurship into their curricula to teach their students, as well as developing students’ intercultural skills. An examination of the current trends will be followed by an analysis of how business schools can effectively incorporate social entrepreneurship into the MBA curriculum. To tie these concepts together, the paper provides a case study of a program run by Emzingo, a leadership development company, and IE Business School. The reasons for the in-depth case study are three-fold. First, it provides an example of how business schools can use experiential learning to incorporate social entrepreneurship in an international context. Second, it highlights the benefits of incorporating social entrepreneurship in MBA programs. Finally, it provides a general framework for business programs that are looking to integrate various social entrepreneurship elements in their MBA programs.