ترجمه فارسی عنوان مقاله
بازتاب هایی درمورد کاربرد و امکان نظریه ساختاربندی در پژوهش حسابداری
عنوان انگلیسی
Reflections on the application of and potential for structuration theory in accounting research
کد مقاله | سال انتشار | تعداد صفحات مقاله انگلیسی |
---|---|---|
10389 | 2013 | 7 صفحه PDF |
منبع
Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)
Journal : Critical Perspectives on Accounting, Available online 6 January 2013
فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده
- مقدمه
- نظریه ساختار بندی به عنوان «یک وسیله حساس»
- «دوگانگی ساختار»
- طبقه بندی روش شناختی برای تحلیل تجربی
- تحلیل متمرکز بر سازمان
- نظریه ساختاربندی و درک تغییر سازمانی گسترده
- نظریه پردازی تغییر: دیدگاه های جایگزین
- نتیجه گیری و پیشنهاداتی برای توسعه بیشتر ساختاربندی پژوهش حسابداری مطلع از نظریه
ترجمه کلمات کلیدی
- حسابداری - سازمان - تناقض - تجزیه و تحلیل سازمانی - نظریه ساختاردهی
کلمات کلیدی انگلیسی
Accounting,Agency,Contradiction,Institutional analyses,Structuration theory
ترجمه چکیده
این مقاله تلاش می کند در مذاکره مستمر ارزش نظریه ساختاربندی به عنوان «هستی شناسی عوامل بالقوه» برای پژوهش تجربی در حسابداری شرکت کند. این مقاله با کاربرد دو مقاله اصلی موجود در این انتشار مسائل طبقه بندی روش شناختی و میزانی را در نظر می گیرد که با آن کار کواد و گلایپتیس (2013) به جای تمرکز سازمانی تمرکز سازمان را برای تجزیه و تحلیل ارائه می دهد. این مقاله علاوه بر تجزیه و تحلیل انگلاند و گردین (2013) کاربرد محدود در منابع بسیاری از مفاهیمی که گیدنز (1976-1984) به عنوان عامل اصلی تغییر شناسایی کرد را به طور عمیق تر در نظر می گیرد، به طوری که می گوید لزوما به جای تلاش برای تکمیل نظریه ساختاربندی با بینش های حاصل از سایر معیارهای نظری برای تجزیه و تحلیل و درک نحوه مشارکت تغییر سازمانی در حسابداری امکان توسعه بیشتر این حوزه وجود دارد.
ترجمه مقدمه
این مقاله در راستای درونمایه موضوع دیدگاه های انتقادی در حسابداری به دنبال بررسی مشارکت و عامل بالقوه نظریه ساختاربندی برای پژوهش حسابداری است. این مقاله بر یافته های بررسی گسترده و خردمندانه پژوهش مبتنی بر نظریه ساختاربندی در حسابداری ارائه شده توسط انگلاند و گردین (2013) تامل می کند و درمورد تحلیل آنها از محدودیت های به وجود آمده توسط تمرکز بر تاریخ چنین منابعی در گستره نسبتا محدودی از مفاهیم حاصل از این نظریه و همچنین با توجه به نگرانی آنها درمورد عدم وضوح مفهومی در برخی برنامه های کاربردی نظریه اظهار نظر می کند.
انگلاند و گردین از گذشته تاکنون نقش قابل توجهی ایفا کردند تا ارزش و محدودیت های مجموعه منابع موجود در تعدادی از مقالات دیگر (انگلاند و گردین، 2008، 2011؛ انگلاند و همکاران، 2011) که در این مقاله نیز در نظر گرفته می شود را درک کنیم. این مطالعه به مقاله کواد و گلایپتیس (2013) نیز می پردازد و این موضوع را در نظر می گیرد که چگونه تمرکز تجزیه و تحلیل «سازمان» آن به طوری که مخالف تمرکز بسیار مکرر بسیاری از نویسندگان گذشته بر «ساختار» است بینش های متمایزی در شیوه حسابداری جایگزین ارائه می دهد. این مقاله با توجه به علاقه خاص این نویسنده به درک تغییر سازمانی گسترده در سازمان های پیچیده و نقش و پیامدهای سیستم های حسابداری و سیستم های قابلیت پاسخگویی در این گونه تغییر (کونارد، 2005؛ کونارد و گاون آسلو، 2011، 2012) عمیقا کاربرد محدود منابع بسیاری از مفاهیمی را در نظر می گیرد که گیدنز به عنوان عامل اصلی این گونه تغییر، به ویژه مفاهیم «تناقض سیستم»، «تخصیص منابع» و «تخصیص انعکاسی» شناسایی می کند. علاوه بر این به روشی توجه می شود که در آن چندین نویسنده به منظور تلاش برای غلبه بر محدودیت هایی که ممکن است محققان در تلاش برای به کارگیری نظریه ساختاربندی به تنهایی با آن مواجه شوند نظریه ساختاربندی را با سایر نظریه ها به ویژه نظریه سازمانی ترکیب می کنند. امید آن می رود که بینش های ارائه شده توسط رشته های مختلف موجود در این مقاله احتمالا به روشی جزئی به هدف این موضوع کمک کند و برای درک بهتر شیوه های حسابداری جایگزین به حرکت رو به جلو محققان در کاربرد موثر نظریه ساختاربندی کمک کند.