ترجمه فارسی عنوان مقاله
الگوریتمی جدید در نهان نگاری دیجیتالی بر اساس طرح رفع موجک و رگرسیون خطی
عنوان انگلیسی
A Novel Digital Watermarking Algorithm Based on Wavelet Lifting Scheme and Linear Regression
کد مقاله | سال انتشار | تعداد صفحات مقاله انگلیسی |
---|---|---|
24600 | 2012 | 6 صفحه PDF |
منبع
Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)
Journal : Procedia Engineering, Volume 29, 2012, Pages 1602–1606
فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده
- مقدمه
- شرح دانش
- مدل رگرسیون خطی
- فناوری اسکرامبل آرنولد
- جاسازی و استخراج نهان نگاری
- نتایج شبیه سازی
- نتیجه گیری
ترجمه کلمات کلیدی
تعیین میزان مد آب دیجیتالی رگرسیون خطی - تبدیل موجک بلند کردن اجسام -
پنهان کردن اطلاعات
کلمات کلیدی انگلیسی
digital watermark ,linear regression ,lifting wavelet transform,
information hiding,
ترجمه چکیده
در این مقاله الگوریتمی جدید در نهان نگاری دیجیتالی بر اساس محدودیت های رگرسیون خطی و طرح رفع موجک ارائه شده است. ابتدا، ماتریس ثابت Q را تعریف کرده و از داده های فرکانس پایین ماتریس Q MOD (پیمانه پس از تقسیم) استفاده می کنیم. داده ها از تجزیه موجک سطح 1 هر زیر تصویر بدست آمده اند. بر اساس ماتریس باقی مانده، می توان نهان نگاری را جاسازی و استخراج کرد. نتایج شبیه سازی نشان می دهد که تصویر نهان نگاری شده دارای ارزش بالایی از PSNR بوده و نشان می دهد که این الگوریتم دارای قدرت بالایی در برابر حملات نویز و حملات برشی است و همچنین می تواند اعوجاج تصویر حامل را به مقدار زیادی کاهش دهد.
ترجمه مقدمه
نهان نگاری دیجیتال اخیرا به عنوان یک فناوری حفظ کپی رایت مطرح شده است. بر اساس مشخصه داده های مازاد و تصادفی بودن آثار دیجیتالی، این فناوری اطلاعات کپی رایت را در آثار دیجیتالی جاسازی نموده و به حفظ کپی رایت این آثار کمک می کند. نهان نگاری دیجیتالی می تواند اطلاعات نویسنده، مالک، منتشر کننده و مصرف کننده مجاز را که از تصویر، ویدئو یا صوت دیجیتالی استخراج شده شناسایی و تایید کند، و همچنین می تواند توزیع غیر قانونی آثار دیجیتال را رهگیری نماید. در حال حاضر، موثرترین روش برای محافظت از آثار دیجیتالی همین است.
فناوری نهان نگاری در حال حاضر به دامنه مکانی و دامنه تبدیل تقسیم می شود. الگوریتم دامنه مکانی بسیار ساده است. با استفاده از این الگوریتم، حجم بالایی از اطلاعات قابل نهان سازی است و سرعت جاسازی و استخراج اطلاعات نیز بسیار سریع است. LSB (حداقل بیت) الگوریتمی کلاسیک در دامنه مکانی محسوب می شود، ولی قدرت الگوریتم و توان مقابله آن با حملات بسیار ضعیف است. اما، دامنه تبدیل، دارای قدرتی بالا در برابر حملات نهان نگاری بوده ولی الگوریتمی پیچیده و دارای محاسبات سنگین است. در این مقاله، به معرفی یک الگوریتم جدید در نهان نهان نگاری دیجیتال می پردازیم که بر اساس رگرسیون خطی و طرح رفع موجک است.