ترجمه فارسی عنوان مقاله
توسعه محصول با استفاده از تکنیک های داده کاوی : مطالعه موردی در طراحی دوربین های دیجیتال
عنوان انگلیسی
Product development with data mining techniques: A case on design of digital camera
کد مقاله | سال انتشار | تعداد صفحات مقاله انگلیسی |
---|---|---|
2777 | 2011 | 7 صفحه PDF |
منبع
Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)
Journal : Expert Systems with Applications, Volume 38, Issue 8, August 2011, Pages 9274–9280
فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده
کلمات کلیدی
1. مقدمه
2. مروری بر سابقه ی تحقیق در مورد توسعه ی محصولات جدید
2. 1. توسعه ی محصولات جدید با استفاده از روش های داده کاوی
2.2. مدل های مبنی بر قواعد ارتباطی و درخت تصمیم گیری
3. چارچوب تحقیق و روند تجزیه و تحلیل
4.آماده سازی و بررسی داده های تحقیق
5. نتایج آزمایشی
6. نتیجه گیری
ترجمه کلمات کلیدی
توسعه محصول جدید - روش مبتنی بر داده کاوی - قانون انجمن -
مدل های مبتنی بر درخت تصمیم گیری
کلمات کلیدی انگلیسی
New product development,Data mining based methodology,Association rule,Decision tree based models
ترجمه چکیده
بسیاری از شرکت ها برای اینکه محصولاتشان را از محصولات رقبایشان متمایز و آنها را مناسب احتیاجات و خواسته های مشتری هایشان سازند، بخش عمده ای از بودجه شان را به توسعه ی محصولاتشان اختصاص می دهند. بنابراین شرکت های تجاری باید محصولاتی طراحی کنند که نیازهای مشتریان را برطرف سازد، زیرا این اقدام معیاری اساسی برای کسب مشتری و سود بیشتر است و توانایی رقابت یک شرکت با شرکت های دیگر را افزایش می دهد. این مقاله موارد زیررا در زمینه ی توسعه ی محصولات جدید دوربین های دیجیتال مورد بررسی قرار می دهد: 1) نیازها و خواسته های مشتریان برای دوربین های دیجیتال دقیقاً چه هستند؟ 2) چه ویژگی هایی مهم تر از ویژگی های دیگر است؟ 3) آیا می توان طراحی محصول و برنامه ریزی خطوط تولید را با آگاهی از نیازهای مشتریان ادغام کرد؟ 4) قواعد چگونه به ما کمک می کنند تا تدبیری هنگام طراحی دوربین های دیجیتال جدید بیندیشیم؟ برای بررسی این موارد، الگوریتم های ای پرایورایوسی 5 از روش های قواعد ارتباطی و درخت های تصمیم گیری هستند که برای استخراج نیازهای مشتریان به کار می روند. اطلاعاتی که از نتایج داده کاوی بدست می آید به شکل قواعد و الگوهای اطلاعات بر روی نقشه های تولید نشان داده می شوند تا راه حل هایی عملی برای طراحی محصول و بازاریابی بدست آید.
ترجمه مقدمه
با تغییر دائمی فناوری اطلاعات و الگوهای مصرف کنونی، چرخه ی عمرمحصولات کوتاه تر و کوتاه تر می شود. شرکت ها باید به روندهای دائماً متغیر بازار تسلط کامل داشته باشند و برای توسعه ی محصولات جدیدشان که برای افزایش قابلیت رقابت شرکت ها طراحی می شوند فعالیت های تجاری سودزا ایجاد کنند. برای رفع نیازهای مشتریان بهتر است محصولات مطابق با نیازهای خاص مشتریان تولید شود. اماتولید چنین محصولاتی هزینه های تولید و قیمت محصول را افزایش می دهد. برای دستیابی به مزایای صرفه جویی در مقیاس، هزینه ی تولید را با استاندارد سازی محصولات می توان کاهش داد.
مهندسی همزمان یک روند مدیریتی برای مهندسی سنتی است که ازفقدان توسعه ی محصول ناشی می شود. مهندسی همزمان یک روش اصولی ست که توسعه ی محصول را که بر جوابگو بودن در مقابل انتظارات مشتری تاکید دارد کامل می کند و ارزش های تیمیِ همکاری، اعتماد واشتراک را به گونه ای در برمیگیرد که تصمیم گیری با توافق انجام می شود و همه ی جوانب از ابتدای چرخه ی عمر محصول در نظر گرفته می شود. بنابراین می توان تمام فعالیت های مرتبط به چرخه ی عمر محصول را از ابتدای توسعه ی محصول کاملاً در نظر گرفت تا نه تنها هزینه های توسعه و زمان عرضه ی محصولات به بازار کاهش یابد بلکه کیفیت محصول نیز افزایش یافته، هزینه ها کمتر شده و امکان رقابت محصول جدید بالاتر رود. در حال حاضر، توسعه ی مهندسی همزمان و تحقیقاتی که در مورد آن انجام می گیرد دربسیاری از زمینه ها مانند طراحی برای تولید، مونتاژ، قابلیت اطمینان، کیفیت، هزینه و... نتایج خوب بسیاری دارد (بوث روید، نایت و دوهرست،2001؛ پارسایی و سالیوان،1993). اما در مورد یکپارچگی طرحی که برای مشتری در نظر گرفته شده چیززیادی نوشته نشده است.
توسعه ی محصول جدید نه نتها باید مطابق حرفه ی طراحی و قابلیت تولید باشد بلکه باید مطابق با نیازها و تمایلات مشتری نیز باشد. کوپر و کلین اشمیت (1993) خاطر نشان کردند که در شرکت هایی که به مشتری اهمیت داده می شود، هنگام توسعه ی محصولات جدید باید آگاهی کامل از احتیاجات مشتری، رقابت بازاری و ماهیت بازار وجود داشته باشد، زیرا این ها عوامل مهمی در موفقیت محصول جدید هستند. در حال حاضر، جهت گیری به سمت مشتری و بازار جایگزین توسعه ی محصول شده است. اگر یک شرکت بفهمد مشتری چه می خواهد، آن گاه تمایلات و الگوهای خرید مشتریان راهنمایی هایی برای توسعه محصولات جدید فراهم می کند. این تحقیق از تکنیک های درخت تصمیم گیری و قواعدارتباطی استفاده می کند تا اطلاعات مربوط به تمایلات مشتریان را تجزیه و تحلیل و محصولی جدید برای آنها تولید کند. استفاده از این تکنیک ها بازخورد سریع و درستی برای طراحان محصول دارد وباعث می شود شرکت ها به مشکل چرخه ی عمر کوتاه مدت محصولات سریعاً رسیدگی کنند و احتیاجات حقیقی مشتریان را دریابند.
این مقاله موارد زیررا در زمینه ی توسعه ی محصولاتدوربین های دیجیتال جدید مورد بررسی قرار می دهد: 1) نیازها و خواسته های مشتریان برای دوربین های دیجیتال دقیقاً چه هستند؟ 2) چه ویژگی هایی مهم تر از ویژگی های دیگر است؟ 3) آیا می توان طراحی محصول و برنامه ریزی خطوط تولید را با با آگاهی از نیازهای مشتریان ادغام کرد؟ 4) قواعد چگونه به ما کمک می کنند تا تدبیری هنگام طراحی دوربین های دیجیتال جدید بیندیشیم؟ برای بررسی این موارد، الگوریتم های ای پرایورای و سی 5 از روش های قواعد ارتباطی و درخت های تصمیم گیری هستند که برای استخراج نیازهای مشتریان به کار می روند. اطلاعاتی که از نتایج داده کاوی بدست می آیند به شکل قواعد و الگوهای اطلاعات بر روی نقشه های تولید نشان داده می شوند تا راه حل هایی عملی برای طراحی محصول و بازاریابی بدست آید.
باقیمانده ی این مقاله به شرح ذیل است. بخش 2 مروری بر سابقه ی تحقیق در مورد توسعه ی محصولات جدید با استفاده از تکنیک های داده کاوی ست. بخش 3 چارچوب تحقیق و روند تجزیه و تحلیل را نشان می دهد. بخش 4 درباره ی آماده سازی اطلاعات و تجزیه و تحلیل است. تعدادی از نتایج آزمایشی در بخش 5 ارائه و تجزیه و تحلیل می شوند و در نهایت توضیحات پایانی ما در بخش 6 فراهم می شود.