دانلود مقاله ISI انگلیسی شماره 42452
ترجمه فارسی عنوان مقاله

استرس و مدیریت استرس در موسسات بهداشتی

عنوان انگلیسی
Stress and Stress Management in Health Institutions ☆
کد مقاله سال انتشار تعداد صفحات مقاله انگلیسی
42452 2014 6 صفحه PDF
منبع

Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)

Journal : Procedia - Social and Behavioral Sciences, Volume 152, 7 October 2014, Pages 470–475

فهرست مطالب ترجمه فارسی
خلاصه 

کلمات کلیدی

1. معرفی

2. مواد و روش ها

3. نتایج

جدول 1. ویژگی های اجتماعی-جمعیت شناختی و شغلی کارکنان درمانی (n = 103)

جدول 2. منابع استرس کارکنان مراقبت های درمانی (n = 103)

جدول 3. عوامل استرس کارکنان مراقبت های درمانی بر اساس جنسیت (n = 103)

جدول 4. عوامل استرس کارکنان مراقبت های درمانی بر اساس جنسیت (n = 103)

جدول 5. روش شاغلین در مراقب های درمانی در مقابله با استرس (n = 103)

4. بحث و پیشنهادات
ترجمه کلمات کلیدی
کارکنان بهداشت - استرس شغلی - عوامل استرس زا - مدیریت استرس -
کلمات کلیدی انگلیسی
health workers; occupational stress; stress factors; stress management.
ترجمه چکیده
هدف از این پژوهش تعیین عوامل اصلی استرس است که کارکنان مراکز بهداشتی با آن روبرو هستند و راه های مقابله با آن است. برای این منظور، داده ها توسط پرسشنامه های رو در رو از 103 کارمند شاغل در بخش مراقبت های بهداشتی در مرزیفون آسکر هاستانسی به دست آمده است. این داده ها با نرم افزار SPSS 16.0 مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. در پایان این مطالعه، 83 درصد از مشارکت کنندگان اعلام کردند که آنها عوامل استرس مختلفی دارند. در این نمونه مطاله شده، کم اهمیت جلوه دادن کار توسط دیگران، توزیع نابرابر وظایف، شایعات بی اساس محل کار مشترک، روابط با مدیران، بی عدالتی در ارزیابی عملکرد و همچنین نارضایتی بیمار و ترس از شکایت به عنوان عوامل استرس زای اصلی بیان شده است. هنگامی که روش های مقابله با استرس مورد سوال قرار گرفتند، رایج ترین پاسخ ها عبارت بودند از؛ "من درون خودم میریزم"، " من اخم میکنم"، " من سعی میکنم خودم حل اش کنم، و با دوستان نزدیک و خانواده ام به اشتراک بگذارم.". مشخص شد که عوامل تنش زا و روش مقابله بر اساس نوع شغل، جنسیت، و زندگی فعالیت متفاوت است. با توجه به اینکه خدمات در بخش سلامت باید با حداقل خطای ممکن انجام شود، آشکار است که رضایت پرسنل نقش کلیدی در این موضوع دارد. بنابراین، نیاز فوری برای مطالعات موثر در مورد مدیریت استرس فردی و سازمانی در سازمان های بهداشت برای کاهش عوامل استرس زا مورد نیاز است.
ترجمه مقدمه
استرس که اثرات قابل توجهی بر افراد، و بر نگرش آنها، رفتار و روابط بین فردی شان دارد، عاملی است که توسط عوامل مختلفی تشکیل شده است. برای ایجاد استرس، افراد تحت تاثیر محیطی که در آن زندگی میکنند قرار میگیرند. وضعیت جسمی و روحی افراد، سبک زندگی و وضعیت مالی میزانی که توسط این تغییرات تحت تاثیر قرار میگیرند را تعیین میکند. در جامعه امروز، بیماری های مرتبط با استرس افزایش روز به روز افزایش میابند، به طوری که مردم و نهادها با یک مشکل مهم روبرو می شوند (تورون، 1997 و برنج در سال 1999). از آنجایی که این کارمندان به ارائه خدمات به افراد به شدت تحت استرس میپردازند و همچنین آنها با شرایط استرس زا در اغلب موارد روبرو هستند، محیط کاری مراقبت های بهداشتی به عنوان یک محیط کار بیش از حد استرس زا در مقایسه با دیگر محیط های کاری در نظر گرفته میشود (گورگولو، 1990). در حالی که کارکنان سازمان های مراقبت های بهداشتی به ارائه خدمات میپردازند، آنها تعداد زیادی بیمار و بستگان آنها را با سطوح مختلف از مشکلات بهداشتی می ببینید. این شرایط میتواند موجب تهدید سلامت این افراد شود و باعث ایجاد استرس به دلیل عدم اطمینان و ابهامی که کارکنان مراقبت های بهداشتی و همچنین بیماران را تحت تاثیر قرار میدهد (اصلان و همکاران، 1998). موسسات سلامت در ترکیه به طور طبیعی مشکلات زیادی را برای کارکنان مراقبت های بهداشتی و همچنین مدیران ایجاد میکند. این مشکلات به نظر می رسد عامل استرس کارکنان مراقبت های بهداشتی باشند. در میان کارکنان موسسات بهداشتی، به ویژه پرستاران و پزشکان که به طور مستقیم با بیماران در ارتباط هستند، رفتار نامناسب بیماران به عنوان یک واکنش به شرایط منفی شان به راحتی می تواند برای کارکنان باعث استرس شود (لعل و الیرامای، 2010). افراد تحت استرس دارای مشکل موفق و شاد بودن هستند. مدیریت استرس باید به منظور حفظ سلامت روحی و جسمی، کیفیت زندگی و بهره وری افراد در زندگی روزمره شان متمرکز شود. شناختن استرس که به طور مستقیم بر موفقیت موسسات درمانی و بهداشتی تاثیر دارد و داشتن اطلاعات در مورد علائم و نحوه مدیریت آن برای به حداقل رساندن عواقب منفی که ایجاد میکند بسیار اهمیت دارد. بنابراین، به نظر می آید که لازم است تحقیقاتی برای تعیین استراتژی برای کارکنان درمانی در مقابله با استرس بر اساس شرایط کار انجام شود. این پژوهش به منظور تعیین سطح استرس کارکنان مراقبت های درمانی در محیط کار، عوامل موثر بر آن و استراتژی های آنها در مقابله با استرس انجام شد.
پیش نمایش مقاله
پیش نمایش مقاله  استرس و مدیریت استرس در موسسات بهداشتی

چکیده انگلیسی

The purpose of this research was to determine main stress factors that health workers face with and ways of coping with this stress. To this end, data were obtained by face to face questionnaire from 103 health care workers employed in Merzifon Asker Hastanesi. These data were analyzed with SPSS 16.0 package program. At the end of the study, 83% of the participants stated that they have various stress factors. İn the studied sample, disvaluation of work by others, inequitable distribution of tasks, common workplace gossip, relations with managers, injustice in performance evaluation as well as patient dissatisfaction and fear of complaints were found as leading stress factors. When methods for coping with stress were questioned, most common answers were; ‘I repress’, ‘I fret’, ‘I try to solve by myself, and 21will share with my close friends and my family2. İt was found that stress factors and coping methods differ based on occupation, sex, and business life time. Considering that services in health sector should be carried out with the least error possible, its obvious that personnel satisfaction has a key role. Therefore, there is an urgent need for effective studies about individual and corporate stress management are needed in our health corporation for the reduction of stress factors.