ترجمه فارسی عنوان مقاله
از مشروعیت تا حسابداری و حسابرسی برای شهروندی
عنوان انگلیسی
From Legitimacy to Accounting and Auditing for Citizenship ☆
کد مقاله | سال انتشار | تعداد صفحات مقاله انگلیسی |
---|---|---|
44482 | 2015 | 6 صفحه PDF |
منبع
Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)
Journal : Procedia Economics and Finance, Volume 23, 2015, Pages 665–670
فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده
کلمات کلیدی
1. مقدمه
2. از مشروعیت تا حسابداری برای شهروندی
3. از مشروعیت تا حسابرسی برای شهروندی
4. نتیجه گیری و تحقیقات آینده
کلمات کلیدی
1. مقدمه
2. از مشروعیت تا حسابداری برای شهروندی
3. از مشروعیت تا حسابرسی برای شهروندی
4. نتیجه گیری و تحقیقات آینده
ترجمه کلمات کلیدی
مشروعیت - حسابداری - حسابرسی - شهروند - شیوه های خوب - کشور پرتغال -
کلمات کلیدی انگلیسی
Legitimacy; Accounting; Auditing; Citizen; Good Practices; Portugal ;
ترجمه چکیده
این پژوهش، ارتباط بین حسابداری و حسابرسی شهروندی را بررسی می کند. در واقع، شهروند به عنوان کاربر اطلاعات مالی، استدلال می کند که حسابدار و حسابرس باید بیشتر مسئولیت تشخیص و اشاعه اقدامات غیر قانونی را برای افزایش مشروعیت خود از گزارش سالیانه درنظربگیرند. با این حال، شهروند در مواجهه با عدم آگاهی است. هدف، کشمکش و رو در رویی با آن است. از طریق مشاغل، موسسات مالی و نهادهای دولتی، محیط پیچیده با افشاری گزارش سالانه، بایستی با استانداردهای حسابداری بین المللی (IAS) و استانداردهای بین المللی حسابرسی (ISA) برای رفع پیچیدگی و افزایش شفافیت افزایش مرتبط باشد.
ترجمه مقدمه
شهروند، به عنوان کاربر اطلاعات مالی استدلال می کند که حسابدار و حسابرس باید بیشتر مسئولیت تشخیص و اشاعه اقدامات غیرقانونی را برای بهبود کارایی و موثربودن فرایند ممیزی باشد (Guy و Sullivan، 1988). همچنین، این امر آنها را متقاعد می کند که به دنبال خطاها و افشاء تاثیرات مادی مربوطه برای نشان دادن شهروندان باشند، تا ماهیت و نتایج فرایند حسابرسی واضح تر و شفاف تر شود (De Bellis، 2011). این امر دلیل اصلی برای بسیاری از محققان با عقاید و استراتژی های مختلف در مورد مشروعیت است، مانند: مشروعیت اجتماعی - سیاسی قانونی (Kostova و Zaheer، 1999) یا مشروعیت قانونی (Scott، 2008). مشروعیت از استراتژی کسب و کار، موسسات مالی، نهادها و سازمان های دولتی برای مشروعیت بخشیدن به اقدامات آن ها در قبال جامعه حمایت می کند.
مشروعیت مفهومی است که در گستره علمی واقع شده و بنابراین مفهوم آن به طور کامل تثبیت نشده است. در طول چندین سال، محققان بسیاری تلاش کرده اند تا بحث را اثبات کنند، که باعث افزایش درک ما در مورد مفهوم مشروعیت می شود. در این مطالعه، حسابداری و حسابرسی عملکرد آن ها را جهت اعتبار بخشیدن به گزارش های مالی کسب و کار، موسسات مالی، نهادها و سازمان های دولتی محدود نمی کند. مثلا Porter و Gowthorpe(2004) دقیقا مشخص کرده اند که حرفه حسابرسی با اتهامات و اختلافات زیادی در مورد چندین مورد، از قبیل: بدهی های مورد قبول حسابرسان و تشخیص کلاهبرداری و خطا، دچار مشکل شده است. این مشکل با ورشکستگی کسب و کارها، موسسات مالی، موسسات دولتی و سازمانها مانند Enron و WorldCom به سطح بی سابقه ای رسیده است.
در واقع، حسابداری و حسابرسی به شدت توسط شرکت های تجاری، موسسات مالی، سازمان های دولتی و سازمان ها مورد استفاده قرار گرفته است. علاوه بر این، مطالعات متعددی، از چارچوب نظری سازمان برای بررسی نقش حسابرس در جامعه استفاده می کنند (Adams، 1994). بر اساس این نکته، عدم تقارن اطلاعات بین سازمان ها و محیط ها متغیر بوده، اثر نظم قوی بر قوانین، هنجارها و مقررات به منظور تقویت حفاظت و رفاه شهروندان وجود دارد (Helliwell و Putman، 2004 )
از یک طرف، چارچوب نظری این مقاله بر اساس مطالعات مربوط به حسابداری و به ویژه حسابرسی (Newman، 2006) است. از سوی دیگر، چارچوب تجربی، تجارب عملی در این زمینه افشای گزارش سالیانه شرکت را نشان می دهد (Patton، 2002). ساختار مقاله به شرح زیر در ادامه آمده است: بخش 2 شامل مرور کلی در زمینه مشروعیت و حسابداری می باشد. بخش 3 در مورد مشروعیت و زمینه حسابرسی و در نهایت، بخش 4 دربرگیرنده نتایج و پژوهش های آینده می باشد.