دانلود مقاله ISI انگلیسی شماره 46808
ترجمه فارسی عنوان مقاله

ارتباط بین سطح وابستگی در روابط عاطفی، تعهد احساسی و تعهد مداوم در قبال سازمان: تحقیق میدانی

عنوان انگلیسی
The Relationship between the Level of Attachment in Romantic Relations, Affective Commitment and Continuance Commitment towards Organization: A Field Research ☆
کد مقاله سال انتشار تعداد صفحات مقاله انگلیسی
46808 2015 7 صفحه PDF
منبع

Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)

Journal : Procedia Economics and Finance, Volume 26, 2015, Pages 1007–1013

فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده

کلمات کلیدی

1.مقدمه

2.عشق/ رابطه عاطفی

3.تعهد عاطفی و مداوم در قبال سازمان

4.ارتباط بین سطح وابستگی در روابط عاطفی، تعهد عاطفی و تعهد مداوم در قبال سازمان

5.یک تحقیق میدانی

جدول 1: آمار توصیفی

جدول 2: تست آمار های Jarque-BERA

جدول 3: جدول همبستگی که نمایانگر رابطه بین متغیرهاست

جدول 4: جدول همبستگی که نمایانگر رابطه بین متغیرهاست 

6. نتیجه 
ترجمه کلمات کلیدی
دلبستگی در روابط عاشقانه - عشق - تعهد سازمانی - تعهد عاطفی - تعهد مستمر -
کلمات کلیدی انگلیسی
Attachment in Romantic Relations; Love; Organizational Commitment; Affective Commitment; Continuous Commitment.
ترجمه چکیده
در یک جنبه شناختی، رفتاری و احساسی، رابطه / عشق عاطفی، بیان میل شدید به یکی بودن با دیگری است. تعهد سازمانی با پذیرش اهداف و ارزش‌های سازمانی، اشتیاق کارمندان برای ماندن در سازمان خود و قصد آن‌ها برای نمایش تلاش بیشتر توصیف می‌شود. در این مطالعه، ارتباط بین سطح وابستگی / عشق پرشور که توسط کارمندان احساس می‌شود، تعهد مؤثر و تعهد مداوم کارمندان در قبال سازمانشان مورد تجزیه‌وتحلیل قرارگرفته است. متود بررسی به‌واسطه ابزاری برای جمع‌آوری داده مورداستفاده قرار گرفت. با استفاده از مقیاس تعهد سازمانی و مقیاس عشق پرشور، این بررسی در مورد پزشکان و پرستاران که از یک مؤسسه سلامت انتخاب‌شده بودند به کار گرفته شد. بررسی با استفاده از مجموعه برنامه STSTA-11/EVIEWS-7/SPSS-21 تجزیه‌وتحلیل شد. بر اساس نتایج تحلیل این موضوع تعیین شد که یک جنبه مثبت و یک رابطه ضعیف بین سطح عشق پرشور، تعهد عاطفی و تعهد مداوم وجود دارد.
ترجمه مقدمه
وابستگی می‌تواند به‌عنوان احساس حس شده توسط اشخاص به والدینی که خودشان و اهداف ارزشمند را در زندگی‌های خود می‌پذیرند. (Cakir,2001,36) ضمناً تعهد می‌تواند به‌عنوان جمع نیروهایی که یک شخص را به هر شرایط یا هر ایده‌ای ملحق می‌کند و دست برداشتن از آن شرایط را مغشوش می‌سازد.(Freedman, Sears, Carlsmith,1998,443) عدم برآورده ساختن با اولویت‌ترین نیازها برای مردم: به وجود آوردن تعلق و رابطه، منجر به محو شدن احساساتی هم چون کسب توجه، تأیید و نهایتاً تعلق می‌شود که موارد مربوط به وابستگی هستند. هم‌چنین، این امر منجر به ساقط شدن احساس امنیت و از دست رفتن آینده یک موجود اجتماعی می‌شود. از این منظر، شخص تبدیل به فردی می‌شود که نمی‌تواند در تماس به شکل مداوم و سازگار با محیطی که او زندگی می‌کند قرار گیرد.(Allen,427) نمودارهای وابستگی که از کودکی موردپذیرش بوده‌اند، تبدیل به مشخصه فرد می‌شوند. این نمودار در تمام عمر مداوم است، رفتارها را تحت تأثیر قرار می‌دهد و بنابراین رابطه‌ای را با پرستار، دوست، معلم، شریک یا کسی از جنس مخالف که او در ارتباط قرارگرفته است را بنیان می‌گذارد و او تأکید می‌کند که تمایل دارد تا این ویژگی‌های کیفی یا ویژگی‌های مشابه را منتقل کند.(Bowlby,2012,166) در این مطالعه، نمودارهای وابستگی مورد ارزیابی قرارگرفته‌اند تا با محتواهای مختلف و شرایط متفاوت از این حقیقت که کودک می‌تواند یک نوع از وابستگی را در رابطه بین کودک و مادر یا پرستارش داشته باشد و این نوع از وابستگی تمامی روابط با دیگران را تحت تأثیر قرار می‌دهد، ارتباط برقرار کند. علاوه بر این، ارتباط بین وابستگی روابط عاطفی اشخاص با شریک و تعهد عاطفی و مداوم در قبال سازمان مورد سؤال قرارگرفته تا تحلیل شود. سطح وابستگی به شریک و مؤلفه تعهد سازمانی که تعهد عاطفی و مداوم هستند به‌صورت مجزا تحلیل خواهد شد. در این مطالعه، سطح عشق پرشور معمولی پیش‌بینی می‌شود که در ارتباطی مثبت با تعهد عاطفی و سطح عشق پرشور افراطی در ارتباطی مثبت با تعهد مداوم باشد.
پیش نمایش مقاله
پیش نمایش مقاله  ارتباط بین سطح وابستگی در روابط عاطفی، تعهد احساسی و تعهد مداوم در قبال سازمان: تحقیق میدانی

چکیده انگلیسی

Romantic relationship/love is the expression of the intensive desire of being an entity with someone else, in a cognitive, behavioral and emotional aspect. Organizational commitment is clarified by the acceptance of organizational aims and values, employees’ willingness to stay in their own organization and their intention to display more efforts. In this study, it was analysed whether there is a relation between the level of attachment / passionate love felt by the employees within their romantic relationships, the affective commitment and continuance commitment of the employees towards their organizations. The survey method was used as a data collection tool. With the use of “Organizational Commitment Scale” and “Passionate Love Scale”, surveys were applied to doctors and nurses selected from a health institution. Surveys were analysed via the package programme of STATA-11/EVIEWS-7/ SPSS-21. According to the result of the analysis, it was determined that a positive side and weak relation exist between the level of passionate love, affective commitment and continuance commitment.