ترجمه فارسی عنوان مقاله
ارتباط بین استفاده از اینترنت و افسردگی: تمرکز بر نوسانات خلقی فیزیولوژیکی، شبکه های اجتماعی و اعتیاد آنلاین
عنوان انگلیسی
Relationship between internet use and depression: Focus on physiological mood oscillations, social networking and online addictive behavior
کد مقاله | سال انتشار | تعداد صفحات مقاله انگلیسی |
---|---|---|
59088 | 2015 | 5 صفحه PDF |
منبع
Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)
Journal : Computers in Human Behavior, Volume 43, February 2015, Pages 308–312
فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده
کلمات کلیدی
1.مقدمه
2. روشها:
3. نتایج
4.بحث و نتیجه گیری
5. نتیجه گیری
کلمات کلیدی
1.مقدمه
2. روشها:
3. نتایج
4.بحث و نتیجه گیری
5. نتیجه گیری
ترجمه کلمات کلیدی
حالت؛ اینترنت؛ افسردگی؛ همبستگی؛ فیس بوک
کلمات کلیدی انگلیسی
Mood; Internet; Depression; Correlation; Facebook
ترجمه چکیده
پژوهش حاضر با هدف بررسی رابطه اعتیاد به اینترنت و افسردگی در نوجوانان انجام گرفته است. این مطالعه مقطعی بر روی نمونه ای از 336 دانش آموز دبیرستانی در بلگراد، صربستان انجام شد. به هر دانش آموز پرسشنامه ای شامل سوالات مقیاس افسردگی کودکان مرکز مطالعات اپیدمیولوژیک (CES-DC)، تست اعتیاد جوانان به اینترنت (IAT) و همچنین پرسش های کلی مربوط به استفاده از اینترنت و شبکه های اجتماعی (SNS) داده شد. نتایج مطالعه نشان می دهد که استفاده از اینترنت و سطح اعتیاد به اینترنت (با اندازه گیری) IAT با علایم افسردگی رابطه مثبت دارد. چنین ارتباطی بین زمان صرف شده در سایت های شبکه های اجتماعی و افسردگی، و همچنین بین نشانه های افسردگی و فعالیت های مربوط به SNS مانند تعداد دوستان فیس بوکی وجود ندارد. نه زمان صرف شده در SNS ها و نه فعالیت های وابسته به SNS تاثير معنی داری بر رابطه مشاهده شده بین سطح اعتياد به اینترنت و افسردگی نداشت.
ترجمه مقدمه
با توسعه تکنولوژی اطلاعات طی دو دهه گذشته، مسائل جدیدی در مورد ارتباط احتمالی بین استفاده از اینترنت و برخی از مشکلات سلامت روانی بوجود آمده است. مطالعات متعددی پیشنهاد داده اند که استفاده از اینترنت و همچنین فعالیت های آنلاین مانند شبکه های اجتماعی ممکن است با احساس تنهایی، عزت نفس پایین و افسردگی ارتباط داشته باشد. ، Kraut و همکارانش در سال 1998یکی از اولین مطالعات مربوط به اینترنت و سلامت روان را منتشر کردند . نتایج آنها نشان داد که فعالیت های آنلاین با کاهش ارتباط بین اعضای خانواده و افزایش نشانه های افسردگی مرتبط است. اینترنت به عنوان یک تکنولوژی اجتماعی، دخالت اجتماعی کاربران و همچنین رفاه روانی آنها را کاهش می دهد . این پژوهش بعدا به طور گسترده ای مورد بحث قرار گرفته و تلاش های متعددی برای تایید یا رد ارتباط بین اینترنت و علائم افسردگی صورت گرفته است. تا کنون، بیشتر تحقیقات انجام شده بر روی افراد سالم (کودکان، نوجوانان، دانشجویان و غیره) انجام شده است و هموز اثبات نشده که فعالیت های آنلاین باعث ایجاد افسردگی می شود. با این حال، برخی از محققان نشان داده اند که استفاده از اینترنت با خلق و خوی نامطلوب (اغلب در محدوده فیزیولوژیکی) که توسط مقیاس های روانپزشکی معمول اندازه گیری شده، مرتبط است طی 10 سال اخیر، با افزایش محبوبیت شبکه های اجتماعی، تغییرات عمیقی در نحوه ارتباط بین افراد در محیط آنلاین صورت گرفته است. سایت های شبکه های اجتماعی (SNSs) امروزه بیش از یک میلیارد کاربر فعال دارند و بسیاری از کارشناسان تخمین می زنند که این تعداد در آینده افزایش خواهد یافت. به تازگی تعدادی از محققان ابراز نگرانی کرده اند که استفاده از اینترنت ، شبکه های اجتماعی یا فعالیت های آنلاین در SNS ها ممکن است با اختلالات خلقی مرتبط باشد، اگرچه چندین گزارش در رد این موارد وجود دارد به عنوان مثال، در سال 2012، Pantic و همکارانش یک مطالعه در مورد شبکه های اجتماعی و افسردگی در نوجوانان منتشر کردند و در آن اظهار داشتند که زمان صرف شده در فیس بوک و دیگر سیستم های SNS به طور مثبت با علائم افسردگی مرتبط است.
برآورد شده است که ارتباطات بین فردی در SNSs ممکن است در مقایسه با ارتباطات رو در روی بین افراد ، دارای کیفیت بالایی نباشد. یکی دیگر از دلایل ارتباط شبکه های اجتماعی با افسردگی ، این فرضیه است که کاربر اینترنت اغلب "دوستان" SNS خود را شادتر و موفق تر می داند. در ارتباطات رایانه ای و به ویژه در شبکه های اجتماعی، افراد در بیان کیفیت زندگی شخصی، و حرفه ای خود اغراق می کنند، و در عین حال نقص های خود را پنهان می کنند. این ممکن است یکی از عوامل موثر در خلق و خوی کاربران آنلاین باشد. علاوه بر این تاثیر منفی ارتباطات کامپیوتری بر عزت نفس، که احتمالا همراه با افزایش رفتارهای خود - شیفته است، نیط گزارش شده است . زمان مشارکت کاربران اینترنت در فعالیت های آنلاین مختلف اخیرا افزایش یافته است و امروزه بسیاری از محققان از اصطلاح اعتیاد به اینترنت استفاده می کنند تا شباهت های آن را با اعتیاد به مواد یاد آور شوند. علیرغم مطالعات متعدد در رابطه با اعتیاد به اینترنت و شبکه های اجتماعی، این شرایط مطابق با DSM و سایر ابزارهای تشخیصی، به عنوان اختلالات روانی در نظر گرفته نمی شوند. با این حال، اکثر محققان بر این باورند که اعتیاد به اینترنت ممکن است یک نگرانی جدی برای سلامت عمومی باشد و ممکن است اثرات سوئی روی سلامت روان عمومی داشته باشد. در مطالعه روی دانش آموزان دبیرستانی، ما ارتباط بین سطح اعتیاد به اینترنت و علائم افسردگی را با استفاده از مقیاس های روانپزشکی مورد بررسی قرار دادیم. بر اساس داده های قبلا منتشر شده، این تحقیق براساس دو فرضیه انجام شده است: 1- بین استفاده از اینترنت و افسردگی رابطه مثبتی وجود دارد؛ به عبارت دیگر، میزان افسردگی با افزایش استفاده از اینترنت افزایش می یابد و برعکس. 2. مدت زمان صرف شده در شبکه های اجتماعی با سطح افسردگی رابطه مثبت دارد و رابطه بالا را نیز تحت تاثیر قرار می دهد.