دانلود مقاله ISI انگلیسی شماره 72872
ترجمه فارسی عنوان مقاله

واکنش به درمان ضد جنون در میان بیماران مبتلا به اسکیزوفرنی یا اختلال اسکیزوافکتیو و علائم برجسته یا شاخص منفی

عنوان انگلیسی
Responses to antipsychotic therapy among patients with schizophrenia or schizoaffective disorder and either predominant or prominent negative symptoms
کد مقاله سال انتشار تعداد صفحات مقاله انگلیسی ترجمه فارسی
72872 2012 7 صفحه PDF سفارش دهید
دانلود فوری مقاله + سفارش ترجمه

نسخه انگلیسی مقاله همین الان قابل دانلود است.

هزینه ترجمه مقاله بر اساس تعداد کلمات مقاله انگلیسی محاسبه می شود.

این مقاله تقریباً شامل 4728 کلمه می باشد.

هزینه ترجمه مقاله توسط مترجمان با تجربه، طبق جدول زیر محاسبه می شود:

شرح تعرفه ترجمه زمان تحویل جمع هزینه
ترجمه تخصصی - سرعت عادی هر کلمه 18 تومان 8 روز بعد از پرداخت 85,104 تومان
ترجمه تخصصی - سرعت فوری هر کلمه 36 تومان 4 روز بعد از پرداخت 170,208 تومان
پس از پرداخت، فوراً می توانید مقاله را دانلود فرمایید.
تولید محتوا برای سایت شما
پایگاه ISIArticles آمادگی دارد با همکاری مجموعه «شهر محتوا» با بهره گیری از منابع معتبر علمی، برای کتاب، سایت، وبلاگ، نشریه و سایر رسانه های شما، به زبان فارسی «تولید محتوا» نماید.
  • تولید محتوا با مقالات ISI برای سایت یا وبلاگ شما
  • تولید محتوا با مقالات ISI برای کتاب شما
  • تولید محتوا با مقالات ISI برای نشریه یا رسانه شما
  • و...

پیشنهاد می کنیم کیفیت محتوای سایت خود را با استفاده از منابع علمی، افزایش دهید.

سفارش تولید محتوا کد تخفیف 10 درصدی: isiArticles
منبع

Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)

Journal : Schizophrenia Research, Volume 134, Issues 2–3, February 2012, Pages 195–201

ترجمه کلمات کلیدی
سندرم نقص؛ علائم منفی؛ الانزاپین؛ کواتیاپین؛ پاسخ به درمان
کلمات کلیدی انگلیسی
Deficit syndrome; Negative symptoms; Olanzapine; Quetiapine; Treatment response
پیش نمایش مقاله
پیش نمایش مقاله واکنش به درمان ضد جنون در میان بیماران مبتلا به اسکیزوفرنی یا اختلال اسکیزوافکتیو و علائم برجسته یا شاخص منفی

چکیده انگلیسی

Patients with schizophrenia who have predominant negative symptoms are often considered less responsive to treatment. This analysis of patients with schizophrenia or schizoaffective disorder compares changes in symptom severity between those with predominant versus merely prominent negative symptoms. Prominent negative symptoms were defined by a baseline score of ≥ 4 on at least 3, or ≥ 5 on at least 2, of the 7 Positive and Negative Syndrome Scale (PANSS) negative subscale items. Predominant negative symptoms were defined by the foregoing plus a PANSS positive score of < 19, a Barnes Akathisia score of < 2, a Simpson–Angus score of < 4, and a Calgary Depressive Scale score of < 9. Adult patients with schizophrenia (n = 227) or schizoaffective disorder (n = 116) received either olanzapine (10–20 mg/day, n = 169) or quetiapine (300–700 mg/day, n = 174) for up to 24 weeks. Data for both medications were pooled. Of the 343 patients enrolled in the study, 34.7% met the criteria for predominant negative symptoms, the remaining 65.3% being characterized only by their prominent negative symptoms. Changes in the severity of negative symptoms in both patient types largely followed similar trajectories during treatment, as reflected both in Marder PANSS negative subscale scores and in the Scale for Assessment of Negative Symptoms total and domain scores. Patients with either predominant or prominent negative symptoms therefore appear to respond similarly to atypical antipsychotic treatment. This distinction, incorporating an evaluation of the presence of positive, affective, and extrapyramidal symptoms, may therefore not have prognostic implications for the responsiveness of patients' negative symptoms to treatment.

دانلود فوری مقاله + سفارش ترجمه

نسخه انگلیسی مقاله همین الان قابل دانلود است.

هزینه ترجمه مقاله بر اساس تعداد کلمات مقاله انگلیسی محاسبه می شود.

این مقاله شامل 4728 کلمه می باشد.

هزینه ترجمه مقاله توسط مترجمان با تجربه، طبق جدول زیر محاسبه می شود:

شرح تعرفه ترجمه زمان تحویل جمع هزینه
ترجمه تخصصی - سرعت عادی هر کلمه 18 تومان 8 روز بعد از پرداخت 85,104 تومان
ترجمه تخصصی - سرعت فوری هر کلمه 36 تومان 4 روز بعد از پرداخت 170,208 تومان
پس از پرداخت، فوراً می توانید مقاله را دانلود فرمایید.