دانلود مقاله ISI انگلیسی شماره 72952
ترجمه فارسی عنوان مقاله

عوامل مرتبط با اضافه وزن و چاقی در اسکیزوفرنی، اسکیزوافکتیو و اختلال دوقطبی

عنوان انگلیسی
Factors associated with overweight and obesity in schizophrenia, schizoaffective and bipolar disorders
کد مقاله سال انتشار تعداد صفحات مقاله انگلیسی ترجمه فارسی
72952 2016 7 صفحه PDF سفارش دهید
دانلود فوری مقاله + سفارش ترجمه

نسخه انگلیسی مقاله همین الان قابل دانلود است.

هزینه ترجمه مقاله بر اساس تعداد کلمات مقاله انگلیسی محاسبه می شود.

این مقاله تقریباً شامل 6168 کلمه می باشد.

هزینه ترجمه مقاله توسط مترجمان با تجربه، طبق جدول زیر محاسبه می شود:

شرح تعرفه ترجمه زمان تحویل جمع هزینه
ترجمه تخصصی - سرعت عادی هر کلمه 55 تومان 10 روز بعد از پرداخت 339,240 تومان
ترجمه تخصصی - سرعت فوری هر کلمه 110 تومان 5 روز بعد از پرداخت 678,480 تومان
پس از پرداخت، فوراً می توانید مقاله را دانلود فرمایید.
تولید محتوا برای سایت شما
پایگاه ISIArticles آمادگی دارد با همکاری مجموعه «شهر محتوا» با بهره گیری از منابع معتبر علمی، برای کتاب، سایت، وبلاگ، نشریه و سایر رسانه های شما، به زبان فارسی «تولید محتوا» نماید.
  • تولید محتوا با مقالات ISI برای سایت یا وبلاگ شما
  • تولید محتوا با مقالات ISI برای کتاب شما
  • تولید محتوا با مقالات ISI برای نشریه یا رسانه شما
  • و...

پیشنهاد می کنیم کیفیت محتوای سایت خود را با استفاده از منابع علمی، افزایش دهید.

سفارش تولید محتوا کد تخفیف 10 درصدی: isiArticles
منبع

Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)

Journal : Psychiatry Research, Volume 237, 30 March 2016, Pages 304–310

ترجمه کلمات کلیدی
اسکیزوفرنی؛ دوقطبی؛ عاطفی؛ اضافه وزن؛ چاقی؛ BMI
کلمات کلیدی انگلیسی
Schizophrenia; Bipolar; Affective; Overweight; Obesity; BMI
پیش نمایش مقاله
پیش نمایش مقاله عوامل مرتبط با اضافه وزن و چاقی در اسکیزوفرنی، اسکیزوافکتیو و اختلال دوقطبی

چکیده انگلیسی

Evidence suggests abnormal bioenergetic status throughout the body in psychotic disorders. The present study examined predictors of elevated body mass index (BMI) across diagnostic categories of schizophrenia, schizoaffective and bipolar disorders. In a cross-sectional study, we studied demographic and clinical risk factors for overweight and obesity in a well-characterized sample of 262 inpatients and outpatients with schizophrenia (n=59), schizoaffective disorder (n=81) and bipolar I disorder (n=122). Across the three diagnostic categories, the prevalence of overweight (29.4%) and obesity (33.2%) combined was 62.6% (164/262). Logistic regression analyses, adjusted for age, sex and ethnicity, showed that schizoaffective disorder, lifetime major depressive episode, presence of prior suicide attempt, and more than 5 lifetime hospitalizations were significantly associated with BMI≥25. Patients with schizophrenia had significantly lower risk for overweight and obesity. Overall, we found that affective components of illness were associated with elevated BMI in our cross-diagnostic sample. Our results show that patients with schizoaffective disorder have a greater risk for obesity. Identifying predictors of elevated BMI in patients with psychotic and mood disorders will help prevent obesity and related cardiovascular and cerebral complications. Future studies are needed to elucidate the mechanistic nature of the relationship between obesity and psychiatric illness.

دانلود فوری مقاله + سفارش ترجمه

نسخه انگلیسی مقاله همین الان قابل دانلود است.

هزینه ترجمه مقاله بر اساس تعداد کلمات مقاله انگلیسی محاسبه می شود.

این مقاله شامل 6168 کلمه می باشد.

هزینه ترجمه مقاله توسط مترجمان با تجربه، طبق جدول زیر محاسبه می شود:

شرح تعرفه ترجمه زمان تحویل جمع هزینه
ترجمه تخصصی - سرعت عادی هر کلمه 55 تومان 10 روز بعد از پرداخت 339,240 تومان
ترجمه تخصصی - سرعت فوری هر کلمه 110 تومان 5 روز بعد از پرداخت 678,480 تومان
پس از پرداخت، فوراً می توانید مقاله را دانلود فرمایید.