ترجمه فارسی عنوان مقاله
تخمین گفتگو و استخراج قانون از جداول تصمیم گیری در نظریه مجموعه راف
عنوان انگلیسی
Converse approximation and rule extraction from decision tables in rough set theory
کد مقاله | سال انتشار | تعداد صفحات مقاله انگلیسی |
---|---|---|
29501 | 2008 | 12 صفحه PDF |
منبع
Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)
Journal : Computers & Mathematics with Applications, Volume 55, Issue 8, April 2008, Pages 1754–1765
فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده
مقدمه
تخمین مثبت
تخمین گفتگو
استخراج قانون مبتنی بر تخمین گفتگو
جدول 1. جدول تصمیم گیری متناقض
جدول 2. قوانین تصمیم گیری استخراج شده از جدول تصمیم گیری S1
جدول 3. جدول تصمیم گیری متناقض
جدول 4. قوانین تصمیم گیری استخراج شده از جدول تصمیم گیری S2
نتیجه گیری
مقدمه
تخمین مثبت
تخمین گفتگو
استخراج قانون مبتنی بر تخمین گفتگو
جدول 1. جدول تصمیم گیری متناقض
جدول 2. قوانین تصمیم گیری استخراج شده از جدول تصمیم گیری S1
جدول 3. جدول تصمیم گیری متناقض
جدول 4. قوانین تصمیم گیری استخراج شده از جدول تصمیم گیری S2
نتیجه گیری
ترجمه کلمات کلیدی
تئوری مجموعه دقیق -
تخمین صحبت -
جدول تصمیم گیری -
قوانین تصمیم گیری -
استخراج قانون -
کلمات کلیدی انگلیسی
Rough set theory,
Converse approximation,
Decision table,
Decision rules,
Rule extracting,
ترجمه چکیده
در این مقاله، مفهوم یک ترتیب گرانولی برای یک سیستم اطلاعاتی ارائه شده است. تخمین گفتگوی یک مفهوم هدف تحت ترتیب گرانولی تعریف شده است و برخی از مشخصه های مهم آن بدست آمده اند، که می توان از این مشخصه ها برای مشخص نمودن ساختار یک مجموعه تخمین بهره برد. در مورد زیرمجموعه ای از عالم وجود در یک سیستم اطلاعاتی، میزان همگرایی آن تحت یک ترتیب گرانولی به شکلی یکنواخت افزایش می یابد. این بدین معنی است که می توان خانواده مناسبی از گرانول ها را برای یک تخمین مفهومی هدف و براساس نیازهای کاربر، انتخاب نمود. به عنوان یکی از کاربردهای تخمین گفتگو، یک الگوریتم مبتنی بر تخمین صحبت به نام REBCA برای استخراج قانون تصمیم گیری از یک جدول تصمیم گیری طراحی می گردد، که این جدول تصمیم گیری دارای پیچیدگی زمانی معادل با بوده و کاربرد عملی آن توسط دو مثال نشان داده شده است.
ترجمه مقدمه
اخیرا، نظریه مجموعه دقیق که توسط پولاک ایجاد شده است، به یک چهارچوب ریاضی محبوب برای آنالیز توصیف های رایج اجسام تبدیل شده است. تمرکز نظریه مجموعه دقیق بر روی ابهام بوجود آمده توسط تظاهر اجسام در حوزه سخن گفتن است. مفاهیم کلیدی آن همان مفاهیم کلیدی تظاهر جسمی و تخمین مجموعه است، و چشم انداز های اصلی آن نیز دید اطلاعاتی و دید جبری می باشد. کاربرد عمده نظریه مجموعه دقیق تاکنون تولید قوانین منطقی برای دسته بندی و پیش بینی استفاده از گرانول های اطلاعاتی بوده است؛ تا بتوان از این راه آن را به یک ابزار آینده نگرانه برای شناخت الگو، پردازش تصویر، انتخاب مشخصه، داده کاوی و پروسه کشف دانش از مجموعه ای بزرگ از داده ها، تبدیل کرد.
محاسبه گرانولی (GrC)، به عنوان یک موضوع تحقیقاتی تجدید شده، اصطلاحی ست که به مانند چتر هر نظریه، متدولوژی، تکنیک و ابزاری را که از گرانول ها در حل مسئله استفاده می کند، تحت پوشش قرار می دهد. ایده های پایه ای GrC در زمینه های مرتبط مانند آنالیز متناوب، نظریه مجموعه دقیق، آنالیز خوشه ای، یادگیری ماشینی، دیتابیس ها و بسیاری دیگر، پدیدار شده اند. در ادامه برای پیشرفت بیشتر، به طور خلاصه به بررسی GrC می پردازیم. ال ای زاده سه مفهوم پایه ای را مشخص نمود که بر پروسه شناخت انسانی، به ویژه، گرانولی شدن، سازمان، و نسبت علت و معلول تاکید دارد. "گرانولی شدن شامل تجزیه کل به جزء است، سازمان شامل یکپارچه سازی جزء به کل است، و نسبت علت و معلول شامل رابطه میان علت و معلول است". زاده در زمینه نظریع مجموعه فازی به ارائه ی یک چهارچوب کلی از محاسبه گرانولی می پردازد. تعدادی از نویسندگان به بررسی محاسبه گرانولی در ارتباط با نظریه مجموعه دقیق پرداختند. یائو استفاده از گرانولی های مرتبه ای برای مطالعه تخمین های مجموعه دقیق را پیشنهاد کرد. لین و یائو با استفاده از سیستم های مجاور به مطالعه بر روی محاسبه گرانولی پرداختند. کلیر به بررسی برخی مسائل پایه در محاسبه از طریق احتمالات گرانولی پرداختند. نظریه فضای مضربی به نظریه فضای مضربی فازی مبتنی بر رابطه متعادل فازی گسترش یافت. لیانگ و شی بین گرانولی دانشی، آنتروپی اطلاعات، مقیاس گرانولی و آنتروپی دقیق در نظریه مجموعه دقیق رابطه ای ایجاد نمود. لیانگ و کیان به مطالعه تخمین مجموعه های دقیق مبتنی بر گرانولی داینامیک (تخمین مثبت) و کاربرد آن در استخراج قانون پرداختند. در چشم انداز محاسبه گرانولب، مفهوم کلی توصیف شده توسط یک مجموعه همیشه از طریق تخمین های به اصلاح بالاتر و پایین تر شناخته می شود. با این حال، در تخمین مجموعه های دقیق تحت گرانولی داینامیک، یک مفهوم کلی توصیف شده با استفاده از تخمین مثبت از طریق تخمین های متغیر بالاتر و پایین تر تحت گرانولی داینامیک شناخته می شود، که این جنبه ای از درک مردم با حل توانایی در برخی گرانولی های مختلف می باشد.
در سالهای اخیر، نظریه مجموعه دقیق به طور گسترده ای برای استخراج جداول تصمیم گیری مورد استفاده قرار می گیرند. جداول تصمیم گیری دارای دو جنبه هستند: جداول تصمیم گیری نامتناقض و جداول تصمیم گیری متناقض. برای کاهش ناحیه مرزی، حداقل سه رویکرد وجود دارد. اولین و راحت ترین تکنیک تلاش برای افزایش "حل" جدول تصمیم گیری از طریق اضافه کردن صفت ها و یا از طریق افزایش دقت جداول تصمیم گیری موجود. رویکرد دوم تهیه لایه ای دیگر از جداول تصمیم گیری از طریق تلقی کردن هر زیر دامین از اجسام است که توصیف مجموعه ابتدایی ناحیه مرزی جداول تصمیم گیری اصلی را، هماهنگ می کنند، به عنوان یک دامین توسط خودش. روش پیشنهادی سوم کاهش ناحیه مرزی بر روی ایده ی تلقی کردن هر زیردامین حوزه اصلی مرتبط با ناحیه مرزی کل به عنوان حوزه ای جدید توسط خودش است. با این حال، در حقیقت صحت دسته بندی (مقیاس تخمین) بر طبق الزامات تصمیم گیری و یا اولویت تصمیم گیران به طور کل، محدود است. یک پرسش واضح این است که چطور می توان قوانین تصمیم گیری ساده تری را بر پایه حفظ یک مقیاس تخمین استخراج نمود. لیانگ و کیان مفهوم تخمین مثبت را ارائه کردند و آن را برای استخراج قانون از جداول تصمیم گیری نامتناقض در نظریه مجموعه دقیق به کار گرفتند. در (21) یک ساده سازی دانشی مرتبط به تعیین خانواده قوانین تصمیم گیری برای یک جدول تصمیم گیری می پردازد. باید گفت که کاهش دانش مرتبط باید قبل از استخراج قانون از جداول تصمیم گیری بدست بیاید. انواع مختلفی از ساده سازی دانشی در زمینه مجموعه دقیق پیشنهاد شده اند و هر یک از این ساده سازی ها الزامات پایه ای را نشانه می گیرند. با این حال، پیچیدگی این ساده سازی های صفتی بسیار بیشتر است، و استخراج قوانین تصمیم گیری از جداول تصمیم گیری راحت نیست. هدف از تحقیق پیش رو یافتن یک روش برای استخراج قانون از جداول تصمیم گیری بدون محاسبه ساده سازی صفتی مرتبط در نظریه مجموعه دقیق می باشد. براساس این مطالعات، اهداف اصلی مقاله ایجاد ساختاری از تخمین یک مفهوم هدف از طریق معرفی مفهومی از ترتیب گرانولی، بررسی برخی از مشخصه های مهم آن و به کارگیری آن در استخراج قانون از جداول تصمیم گیری می باشد.
در ادامه این مقاله اینگونه آمده است. در بخش 2، ما به بررسی برخی از مفاهیم و مشخصه های پایه ای تخمین مثبت می پردازیم. تعاریف مربوط به تخمین های گفتگو از یک مفهوم هدف و یک تصمیم گیری هدف (پارتیشن هدف) مبتنی بر گرانولی داینامیک ارائه شده اند، و برخی از مشخصه های مفید آنها در بخش 3 آورده شده است. در بخش 4، یک روش استخراج قانون جدید از جداول تصمیم گیری مبتنی بر تخمین گفتگو در نظریه مجموعه دقیق ارائه شده و پیچیدگی زمانی این الگوریتم مورد آنالیز قرار می گیرد. و ما نشان می دهیم که چطور این الگوریتم توسط دو مثال (یک جدول تصمیم گیری نامتناقض و یک جدول تصمیم گیری متنافض) به استخراج قوانین تصمیم گیری می پردازد. در نهایت، در بخش 5 به نتیجه گیری کلی تحقیق می پردازیم.