ترجمه فارسی عنوان مقاله
آیا حضور سرمایهگذاری خارجی بر ساختار سرمایه شرکتهای داخلی تاثیرگذار است؟
عنوان انگلیسی
Can the presence of foreign investment affect the capital structure of domestic firms?
کد مقاله | سال انتشار | تعداد صفحات مقاله انگلیسی |
---|---|---|
42224 | 2015 | 12 صفحه PDF |
منبع
Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)
Journal : Journal of Corporate Finance, Volume 30, February 2015, Pages 32–43
فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده
کلمات کلیدی
1.معرفی
2.اهرم شرکت و حضور شرکتهای خارجی: مدل نظری
3.دادهها و مدل تجربی
3.1دادهها
جدول 1: آمار خلاصه بخش تولیدی
4.بحث و نتایج تجربی
جدول 2: ماتریس همبستگی متغیرها (بخش تولیدی)
جدول 3: نتایج برآورد بخش تولیدی
جدول 4: نتایج برآورد IV-Tobit برحسب مالکیت در بخش تولیدی
جدول 5: نتایج برآورد صنعت نساجی
جدول 6: نتایج برآورد صنعت تولید تجهیزات حمل و نقل
4.1تحلیل حساسیت
جدول 7: نتایج برآورد صنعت تولید تجهیزات و دستگاههای (ماشینآلات) برقی
جدول 8: نتایج برآورد برای صنعت تولید تجهیزات ارتباطات، کامپیوترها و سایر تجهیزات الکترونیکی
5.نتیجهگیری
جدول 9: نتایج برآورد بخش تولیدی (حضور شرکتهای خارجی از شرکتهایی تشکیل شده است که 100% مالکیت خارجی دارند)
کلمات کلیدی
1.معرفی
2.اهرم شرکت و حضور شرکتهای خارجی: مدل نظری
3.دادهها و مدل تجربی
3.1دادهها
جدول 1: آمار خلاصه بخش تولیدی
4.بحث و نتایج تجربی
جدول 2: ماتریس همبستگی متغیرها (بخش تولیدی)
جدول 3: نتایج برآورد بخش تولیدی
جدول 4: نتایج برآورد IV-Tobit برحسب مالکیت در بخش تولیدی
جدول 5: نتایج برآورد صنعت نساجی
جدول 6: نتایج برآورد صنعت تولید تجهیزات حمل و نقل
4.1تحلیل حساسیت
جدول 7: نتایج برآورد صنعت تولید تجهیزات و دستگاههای (ماشینآلات) برقی
جدول 8: نتایج برآورد برای صنعت تولید تجهیزات ارتباطات، کامپیوترها و سایر تجهیزات الکترونیکی
5.نتیجهگیری
جدول 9: نتایج برآورد بخش تولیدی (حضور شرکتهای خارجی از شرکتهایی تشکیل شده است که 100% مالکیت خارجی دارند)
ترجمه کلمات کلیدی
سرمایه گذاری خارجی - ساختار سرمایه - اهرم - سرریز بهره وری - داده های پانل تجزیه و تحلیل - چین
کلمات کلیدی انگلیسی
Foreign investment; Capital structure; Leverage; Productivity spillovers; Panel data analysis; ChinaG31; F21; F23
ترجمه چکیده
این مقاله با استفاده از مدل نظری ساده بیان میکند که افزایش در حضور شرکتهای خارجی، که به سطح سرمایهگذاری خارجی در شرکتهای داخلی معینی اشاره میکند، میتواند بر اهرم شرکتهای داخلی تاثیرگذار باشد. از مدل برای بررسی پیوند بین حضور شرکتهای خارجی و اهرم با دادههای پنل سطح شرکتی چین استفاده میکنیم. برآورد تجربی، با استفاده از رگرسیون توبیت متغیر ابزاری نشان میدهد که به شکل کلی تاثیر حضور خارجی بر اهرم شرکتهای داخلی در بخش تولیدی چین منفی است. به این نتیجه رسیدیم که تاثیر منفی بر اهرم شرکتهای خصوصی نسبت به شرکتهای دولتی بیشتر است. علاوه براین، این نتیجه به دست آمده است که تاثیر حضور شرکتهای خارجی بر اهرم از صنعتی به صنعت دیگر متفاوت است و این موضوع متناسب با وجود ناهمگنی در اثر سرریز بهرهوری است.
ترجمه مقدمه
محققان کسب و کار بینالمللی مانند دانینگ (1988) بیان میکنند شرکتهای خارجی مزایای چشمگیری نسبت به شرکتهای داخلی دارند و در نتیجه سرمایهگذاری مستقیم خارجی (FDI ) در کشور میتواند بر خروجی شرکتهای داخلی تاثیرگذار باشد. FDI از طریق اثرات سرریز مرتبط به FDI به شکل مستقیم و غیرمستقیم بر خروجی شرکتهای داخلی تاثیرگذار است. ورود شرکتهای خارجی رقابت در بازار داخلی را افزایش میدهد که میتواند بر سوددهی شرکتهای داخلی تاثیرگذار باشد. افزایش رقابت نیز میتواند فرصتهای رشد شرکتهای داخلی را محدود کند. سوددهی و فرصتهای رشد عوامل تعیینکننده مهم ساختار سرمایه شرکت هستند (سیسپدس و همکاران، 2010؛ کایو و کیمورا، 2011 و مارگاریتیس و پسیلاکی، 2010). برندر و لویس (1986) با شرح این موضوع که تصمیمگیریهای شرکتها در مورد ساختار مالی و خروجی به هم وابسته هستند در منابع مرتبط نقش داشتهاند. مطالعات اخیر، مانند کامپلو (2006) به شکل تجربی ارتباط بین عملکرد بازار محصول شرکت و تصمیمگیریهای مالی را ارزیابی کردهاند. کامپلو ادعا میکند که تامین مالی بدهی همیشه به عملکرد بازار محصول آسیب نمیزند؛ بدهی متوسط میتواند در افزایش سهم بازار نقش داشته باشد.
با توجه به اینکه (i) تصمیمگیریهای شرکتها در مورد ساختار مالی و خروجی به هم وابسته هستند و (ii) خروجی شرکت تحت تاثیر FDI است، میتوان ادعا کرد که حضور شرکتهای خارجی در کشور میتواند از طریق سرریزهای مرتبط بر ساختار سرمایه شرکت تاثیرگذار باشد. به عنوان مثال، به دلیل افزایش حضور شرکتهای خارجی (که از افزایش در FDI حاصل میشود) شرکتهای داخلی ممکن است به تامینمالی بدهی تغییر جهت دهند زیرا افزایش حقوق صاحبان سهام بسیار مشکل است. به عبارت دیگر، بر اساس منابع اقتصادی/کسب و کار مالی و بینالمللی به نظر میرسد که پیوند آشکاری بین حضور شرکتهای خارجی و ساختار سرمایه شرکتهای داخلی وجود داشته باشد. با اینحال، هیچ کدام از مطالعات موجود به شکل رسمی این پیوند را بررسی نکردهاند.
این مقاله دو نقش متمایز در منابع موجود دارد. مورد اول اینکه با استفاده از مدل نظری ساده، که در آن حضور شرکتهای خارجی منجر به افزایش سرریزهای بهرهوری در شرکتهای داخلی میشود، نشان میدهیم که افزایش حضور شرکتهای خارجی منجر به افزایش بدهی بهینه و سرمایهگذاری شرکتهای داخلی میشود. ادعا میکنیم که حضور شرکتهای خارجی میتواند اهرم شرکتهای داخلی را در صورتی کاهش دهد که تاثیر آن بر بدهی بهینه کوچکتر از تاثیر آن بر سرمایهگذاری باشد (که برابر با بدهی بعلاوه حقوق صاحبان سهام است). مورد دوم، با استفاده از دادههای پنل سطح شرکتی حاصل از بخش تولیدی چین در طول دوره 2000-2007، ارتباط بین حضور شرکتهای خارجی و اهرم شرکتهای داخلی به شکل تجربی ارزیابی میشود. همانطور که چن (2004) بیان کرده است شرکتهای چینی در مقایسه با شرکتهای غربی از درآمد حفظ شده تامین مالی کسب و کار بیشتر استفاده میکنند. با اینحال، ارقام جدید تغییر از این مورد به نفع تامین مالی حقوق صاحبان سهام را پیشنهاد میکند.
چن (2004)، چن و استرنج (2005)، هوانگ و سانگ (2006)، کیان و همکاران (2009) و لی و همکاران (2009) و سایر محققان عوامل تعیینکننده ساختار سرمایه در چین را در نظر گرفتهاند. با اینحال، هیچکدام از این مطالعات تاثیر حضور شرکتهای خارجی بر ساختار سرمایه شرکتهای داخلی را در نظر نگرفتهاند. تحلیل تجربی این مطالعه براساس مجموعهداده جامعی است که بیش از 85% از کل خروجی صنعتی چین را پوشش میدهد. این نوع مجموعه داده گسترده امکان اندازهگیری مناسب حضور شرکتهای خارجی را به وجود میآورد. یکی از دلایلی که چرا مطالعات قبلی به شکل تجربی تاثیر حضور شرکتهای خارجی بر ساختار سرمایه شرکت را بررسی نکردهاند ممکن است این باشد که مجموعه داده موجود به اندازه کافی بزرگ نیست. مطالعات قبلی در مورد چین پیشنهاد کردهاند که ممکن است تصمیمگیریهای مالی شرکتهای خصوصی و دولتی بسیار متفاوت باشند. براین اساس، تاثیر حضور خارجی بر ساختار سرمایه شرکتهای (a) خصوصی و (b) دولتی و جمعی را نیز به شکل مجزا بررسی میکنیم. از آنجایی که تصمیمهای مالی ممکن است در بین بخشهای صنعتی چین متفاوت باشند این مقاله نیز به شکل مجزا موارد (i) صنعت نساجی، (ii) صنعت تولید تجهیزات حمل و نقل، (iii) صنعت تولید تجهیزات و دستگاههای برقی و (iv) صنعت تجهیزات ارتباطی، کامپیوتر و سایر صنایع تولیدی تجهیزات برقی را در نظر میگیرد. انتخاب این صنایع به شکل عمده با توجه به دسترسپذیری دادهها انجام میشود. نتایج تجربی براساس توبیت و برآوردهای توبیت متغیر ابزاری هستند. تحلیل تجربی ما نشان میدهد که حضور شرکتهای خارجی اهرم شرکتهای داخلی را در بخش تولیدی کاهش میدهد. به این نتیجه میرسیم که تاثیر منفی بر اهرم شرکتهای خصوصی نسبتا بزرگ است. علاوه براین، تاثیر حضور شرکتهای خارجی بر اهرم شرکتهای داخلی در صنایع مختلف متفاوت است.
ادامه این مقاله به شکل زیر سازماندهی شده است. مدل نظری نشان میدهد که پیوند بین حضور شرکتهای خارجی و ساختار سرمایه شرکتهای داخلی در بخش 2 ارایه شده است. براساس مدل نظری، یک مدل تجربی در بخش 3 ارایه شده است. این بخش نیز شامل بحث در مورد دادهها است. نتایج تجربی در بخش 4 ارایه شدهاند و بخش5 شامل نتیجهگیری است.