ترجمه فارسی عنوان مقاله
خود-برندسازی در رسانههای اجتماعی: تحلیل وبلاگنویسهای مد در اینستاگرام
عنوان انگلیسی
Self-Branding on Social Media: An Analysis of Style Bloggers on Instagram
کد مقاله | سال انتشار | تعداد صفحات مقاله انگلیسی |
---|---|---|
133449 | 2017 | 9 صفحه PDF |
منبع
Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)
Journal : Procedia Computer Science, Volume 124, 2017, Pages 12-20
فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده
کلیدواژهه
مقدمه
1. مرور منابع
1.2. خود-برندسازی در رسانههای اجتماعی
1.2. چارچوب تبلیغات جنسیتی گافمن
3.2. پسافمینیسم
2. روش تحقیق
1.3. نمونهگیری و گردآوری دادهها
شکل 1. تصویر اینستاگرامی از کیارا فراگنی (@chiaraferragni) در شروع «هفته طراحی لباس»
جدول 1. گردآوری نمونه
2.3. تدوین دستههای رمزگذاری
جدول 2. طرح رمزگذاری تحلیل محتوا
3. نتایج و تحلیل
4. بحث
تقدیر و تشکر
ترجمه کلمات کلیدی
خودمختار، رسانه های اجتماعی، بعد از فمینیسم، نمایش مشخصات عمومی، خود ارائه، بلاگر
کلمات کلیدی انگلیسی
Self-branding; Social Media; Postfeminism; Instagram; Self-presentation; Blogger;
ترجمه چکیده
مفهوم خود-برندسازی در جامعه امروز با توجه به ظهور و رشد پلتفرمهای مختلف رسانههای اجتماعی رواج یافته است. به خصوص، این محیطِ رسانههای دیجیتال جدید زنان را قادر ساخته است تا برای خودشان در نقش برند بازاریابی کنند. علیرغم توجه عملی و کارشناسی فزاینده به تاثیرگذاری رسانههای اجتماعی بر شیوههای خود-برندسازی افراد، تحقیقات تجربی کمی به صورت نظاممند به بررسی این مطلب پرداختهاند که چگونه مردم از رسانههای اجتماعی به عنوان ابزاری برای برقراری خود-برندسازی استفاده میکنند. با استفاده از روش تحلیل محتوا، 243 پست را از ده حساب اینستاگرام وبلاگنویس مد برطبق طرح رمزگذاری نظاممند تحلیل کردیم. نتایج تحلیلمان نشان میدهند اگرچه عمده وبلاگنویسهای مد هنوز به زیبایی سنتی و معیارهای سلسلهمراتبی وفادار هستند، رسانههای اجتماعی فرصتهای عمده برای زنان فراهم میکنند تا خود-برندسازی برای خودشان ایجاد کنند و به آنها اجازه میدهد برای خودشان در راستای افزایش آگاهی از حقوق زنان بازاریابی کنند. نتایج نیز نشان میدهند تعداد زیادی از فالوئرهای وبلاگنویسهای مد تحت تاثیر روشی هستند که وبلاگنویسها از کارکردهای فناوری در راستای روش خود برای ارائه خود استفاده میکنند، که به واسطه آن به لحاظ احساسی با وبلاگنویسها اتصال حاصل میشود. برطبق این یافتهها، برنامههای آتی عملی و تحصیلی را برای خود-برندسازی به واسطه استفاده از رسانههای اجتماعی بررسی میکنیم.
© 2018 نویسندگان. منتشر شده توسط الزویر بی.وی.
بررسی-نظیر تحت مسئولیت کمیته علمی چهارمین کنفرانس بینالمللی سیستمهای اطلاعات 2017.
ترجمه مقدمه
روند فزایندهای برای پلتفرمهای رسانههای اجتماعی کاربران در تلاش برای بازاریابی خودشان به عنوان برند برای جلب توجه و ارزش پولی و فرهنگی، به خصوص در میان خردهفرهنگ وبلاگنویسهای مد، وجود دارد. این وبلاگنویسها اصولاً زنان جوانی هستند که تصاویر لباس و مایملک خود را منتشر میکنند و درباره محصولات و مسائل مرتبط با مد نظر میدهند [1]. با توجه به تعداد بالای فالوئرهایشان، برخی وبلاگنویسهای مدِ معروف تاثیرگذار و در هردو جهان آنلاین و آفلاین مشهور میشوند. آنها از این محبوبیت سود خواهند برد زیرا پلتفرمهای رسانههای اجتماعی شخصیتهای عمومی را ثبت کردهاند [2]، و در آن بر انتخاب شخصی، خودمختاری، توانمندسازی و استقلال زنان تاکید میشود.
شواهد نشان میدهند وبلاگنویسهای مد که از رسانههای اجتماعی به عنوان پلتفرمی برای ثبت خودبرند استفاده میکنند از سطوح بالای خلاقیت و خوداظهاری سود میبرند؛ آنها مجبور نیستند از قالب مد مرسوم تبعیت کنند- یعنی، لاغری، بلندقدی، سفیدی و پولداری [3]. این موضوع به ظاهر حوزه سنتی مد را واژگون میکند که شامل مجلههای مد و شوءهای باریکهراه است. با این حال، وسواس در سرمایهگذاری زمان و امور مالی برای فناوری جدید با پتانسیل تکاملی، نظیر رسانههای اجتماعی، این حقیقت را غیرشفاف میکند که وبلاگنویسهای مد با ترفیع در سطح آنلاین هنوز ریشه در چارچوب سرمایهداری نئولیبرال دارند و سلسلهمراتبهای موجود گروه، جنسیت، زیباییشناسی و سلائق تقویت میشود [1]. این پژوهش به دنبال رسیدگی به این بحث با بررسی شیوههای خود-برندسازی وبلاگنویسهای مد در اینستاگرام است. به خصوص، به سوالهای ذیل میپردازیم:
ک1) چگونه مردم خود-برندسازی در پلتفرم رسانههای اجتماعی برقرار میکنند؟
(2) ویژگیهای تمایز فناوری رسانههای اجتماعی به عنوان ابزاری برای خود-برندسازی کدام است؟
برای پاسخ به این سوالها، وبلاگنویسهای مد را در پلتفرم رسانههای اجتماعی تصویرمحور، اینستاگرام، بررسی کردیم. اینستاگرام ابزار خود-برندسازی تصویری با رشد سریع است؛ این ابزار تبدیل به محبوبترین و بزرگترین پلتفرم رسانه اجتماعی اشتراکگذاری عکس در جهان شده است، 600 میلیون کاربر فعال ماهانه در اینستاگرام فعالیت میکنند [4]. علاوه بر این، کاربران اینستاگرام بالاترین امتیاز را برای نمایش احساس برای روندهای مد و دنبال کردن این روندها در مقایسه با سه سایت شبکه اجتماعی اصلی دیگر (فیسبوک، توئیتر و اسنپچت) دارند [5]. با توجه به این مطلب که اینترنت به شکلی فزاینده در حال تبدیل به رسانه تصویری میشود و افراد بیشتری از تصاویر برای اظهار خودشان استفاده میکنند، باور داریم اینستاگرام پلتفرمی مناسب برای بررسی شیوههای خود-برندسازی کاربران مستقل است.
این پژوهش به هردو حوزه دانشگاهی و حرفهای کمک میکند. برای دانشگاه، این پژوهش کاربرد و نظریه خرسندسازی [6-10] را با تبیین این مطلب تعمیم میدهد که چگونه زنان از رسانههای اجتماعی برای رفع نیاز خود برای اطلاعات، هویت شخصی، تعامل اجتماعی و ادغام و سرگرمی استفاده میکنند [11]. در ارتباط با اهمیت حرفهای این پژوهش، یافتههای این پژوهش میتواند به بازاریابها کمک کند تا اولویتهای مخاطبان را برای محصولات مرتبط با سبک و مد درک کنند و به آن علاقمند شوند.