ترجمه فارسی عنوان مقاله
استراتژی بازاریابی بهینه : تصمیم گیری با ANP و TOPSIS
عنوان انگلیسی
Optimal marketing strategy: A decision-making with ANP and TOPSIS
کد مقاله | سال انتشار | تعداد صفحات مقاله انگلیسی |
---|---|---|
2891 | 2010 | 7 صفحه PDF |
منبع
Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)
Journal : International Journal of Production Economics, Volume 127, Issue 1, September 2010, Pages 190–196
فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده
1- مقدمه
2- چهارچوب تصمیم گیری استراتژی بازاریابی
1.2 تعیین معیارها و روابط بهم بسته
شکل 2- ارتباط همبستگی متقابل میان معیارهای ارزیابی.
2.2 ارزیابی اوزان معیارها با استفاده از فرایند شبکه ی تحلیلی
3.2 رده بندی جایگزین های استراتژی بازاریابی با استفاده از TOPSIS
3- مثال تشریحی
4- نتیجه گیری ها
ترجمه کلمات کلیدی
استراتژی بازاریابی
کلمات کلیدی انگلیسی
Marketing strategy,MCDM,ANP,TOPSIS
ترجمه چکیده
هدف از تحقیق مدل سازی مسئله ی تصمیم گیری استراتژی بازاریابی با عنوان مسئله ی بازاریابی چند معیاری و ارائه ی چهارچوب پنج مرحله ای حمایت از تصمیم برای ارزیابی دقیق استراتژی های بازاریابی است. چهارچوب تصمیم گیری موثر استراتژی بازاریابی برای استراتژی های بازاریابی در تعیین مناسب ترین استراتژی بازاریابی ضروری است. نقش تحقیق حال حاضر در اجرای عملی یکپارچگی فرایند شبکه ی تحلیلی (ANP) و تکنیک تقدّم سفارش بواسطه ی شباهت با یک راه حل ایده آل (TOPSIS) واقع شده که می توان از طریق استراتژی های بازاریابی در یک صنعت واقعی برای تعیین استراتژی مناسب بازاریابی به کار گرفت. بعلاوه نتایج مدیران هتل های خصوصی را در مورد استراتژی های بازاریابی راهنمایی می کنند که به آنها در کسب مزیت رقابتی بواسطه ی ارزیابی منابع بازاریابی محدود و خاص شان کمک کند. چهارچوب مطروحه به سهولت درک و بواسطه ی استراتژی بازاریابی در تعیین استراتژی مناسب بازاریابی دنبال می شود.
ترجمه مقدمه
بازاریابی یک فعالیت قابل تامل بوده که به شرکت ها در بقای بحران ها کمک می کند. تاکید بیشتر در طی بیست سال گذشته بر نقش توجهات بازاریابی در فرایند مدیریتی واقع شده است و با تاکید بر نقش مهمی که بازاریابی در کمک به موفقیت رقابتی شرکت ایفا می کند. بسیار پذیرفته شده است که فعالیت بازاریابی باید در مراحل اولیه وارد فرایند مدیریتی شود. تصمیم گیرندگان برای تعقیب همزمان افزایش درآمد و سود باید یکی از چند استراتژی بازاریابی را انتخاب کنند. گزینه های متعدد استراتژی بر ضرورت اجرای منطقی و اقدامات کنترلی در مجموعه واحدهای کارکردی مختلف دلالت دارند. بعلاوه ترکیب فعالیت های بازاریابی با کامپیوتری شدن با کمک فناوری در اصلاح الگوی رقابتی مزایای قابل تاملی را عرضه می کند.
تصمیم استراتژی بازاریابی را می توان به عنوان مسئله ی تصمیم گیری چند معیاری رده بندی کرد. استراتژیست های بازاریابی باید به عوامل پیچیده ی بسیار در عین ارزیابی و انتخاب استراتژی های بازاریابی بپردازند. روش های تصمیم گیری چند معیاری در رسیدن به تصمیمات مهمی سودمند هستند که با یک روش آسان تعیین نمی شوند.
اصل تصمیم گیری چند معیاری بر تصمیم گیری مبنی بر چند معیار استوار است. بنابراین استفاده از روش های تصمیم گیری چند معیاری برای حل موثر مسائل خاص بهتر است.
مدیریت جامع یک سیستم از طریق کاربرد یک مجموعه ی واحد از دستورالعمل ها یا یک مدل جامع تصمیم گیری با فرض پیچیدگی مسائل مرتبط با سیستم استراتژی بازاریابی به نظر مشکل می رسد. فرایند شبکه ی تحلیلی یک تئوری کلی با مقیاس نسبی است که تاثیر را مبنی بر روش شناسی می سنجد که با تبعیت و بازخورد سر و کار دارد. بسیاری از روش های سنتی تصمیم گیری چند معیاری مبنی بر فرض استقلال هستند. البته در بسیاری از موقعیت ها روابط بین معیارهای جداگانه کاملاً مستقل از هم نیستند. فرایند شبکه ی تحلیلی با موفقیت در بسیاری زمینه ها اعمال شده است همچون تصمیمات فرایندی، مدیریت کیفیت کل، فناوری اطلاعات، اجرای برنامه ریزی منابع سرمایه داری، انتخاب استراتژیک شریک هم پیمان، توسعه ی محصول جدید، برنامه ریزی ترکیب محصول، پروژه ی لجستیک برگردان و قس علیهذا.
بعلاوه تکنیک تقدم سفارش از طریق شباهت با راه حل ایده آل (TOPSIS) که توسط هوانگ و یون (1981) توسعه یافت روش تصمیم گیری چند معیاری مبنی بر فاصله است که برای تعیین جایگزین ها استفاده می شود. تکنیک تقدم سفارش از طریق شباهت با راه حل ایده آل بر مبنای راه حل های مثبت و منفی و ایده آل است که بواسطه ی فاصله ی هر جایگزین از بهترین و بدترین جایگزین های اجرایی تعیین شده اند. مفهوم تکنیک تقدم سفارش از طریق شباهت با راه حل ایده آل عقلائی و قابل درک بوده و محاسبه ی مربوطه پیچیده نیست. بعلاوه دشواری ذاتی تخصیص تقدم های ذهنی قابل اعتماد با معیارها ارزشمند است. بنابراین در این تحقیق روش تصمیم گیری چند معیاری را برای تعیین اهمیت اوزان معیارهای ارزیابی و تقدم سفارش از طریق شباهت با راه حل ایده آل را برای کسب درجات کارایی جایگزین های قابل اجرا به کار می گیریم. بنابراین این رویکرد به 4 دلیل اجرا می شود: (1) منطق عقلائی و جامع؛ (2) فرایندهای محاسبه آسان؛ (3) مفهوم امکان تعقیب بهترین جایگزین ها برای هر معیار تشریحی در فرم ساده ی ریاضی و (4) ترکیب اوزان با اهمیت در شیوه های قیاسی.
هدف این تحقیق مدل سازی مسئله ی تصمیم گیری استراتژی بازاریابی به عنوان مسئله ی چند معیاری و ارائه ی چهارچوب 5 مرحله ای حمایتی تصمیم برای ارزیابی موفق استراتژی های بازاریابی است. لذا این بررسی از روش تصمیم گیری چند معیاری برای کسب اوزان نسبی هر معیار مبنی بر داوری های ذهنی کارشناسان در مورد مدیریت هتل های خصوصی از طریق فرایند شبکه ی تحلیلی استفاده می کند. این تحقیق با فرض مزایای فرایند شبکه ی تحلیلی از آن برای ارائه ی مجموعه ی دستورالعمل ها به مدیران و استراتژیست های بازاریابی در طراحی و اجرای استراتژی های بازاریابی رقابتی از طریق تخصیص موثر منابع استفاده می کند. روش تقدم سفارش از طریق شباهت با راه حل ایده آل برای رده بندی استراتژی های بازاریابی بر حسب کارایی شان در خصوص منابع بازاریابی استفاده شود. بنابراین مدل 5 مرحله ای استراتژی های بازاریابی را با چهارچوبی برای تعیین ساده تر استراتژی مناسب بازاریابی ارائه می کند.
الباقی این بررسی به شرح ذیل ساختار بندی شده است. بخش 2 چهارچوب ارزیابی استراتژی بازاریابی را ارائه می کند و تکنیک های مورد استفاده در مدل را مروری می کند. بخش 3 توصیف تجربی از هتل های خصوصی در تایوان است. نتیجه گیری ها و یافته های نتایج استراتژی های بازاریابی در آخر و بخش 4 ارائه شده اند.