دانلود مقاله ISI انگلیسی شماره 43807
ترجمه فارسی عنوان مقاله

مدل سازی فرآیند لجیستیک معکوس در بخش کشاورزی صنعتی: زنجیره تولید روغن پالم

عنوان انگلیسی
Modeling reverse logistics process in the agro-industrial sector: The case of the palm oil supply chain
کد مقاله سال انتشار تعداد صفحات مقاله انگلیسی
43807 2013 13 صفحه PDF
منبع

Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)

Journal : Applied Mathematical Modelling, Volume 37, Issue 23, 1 December 2013, Pages 9652–9664

فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده

کلید واژه‌ها

1.مقدمه

شکل 1. لجیستیک معکوس در خصوصیات فرآیندهای لجیستیک سبز، طبق [8].

2.مرور منابع مرتبط

3.تعریف زنجیره تولید حلقه بسته روغن پالم

شکل 2. نواحی در کشور کلمبیا با مزارع روغن پالم بیشتر (منبع www.fedepalma.org).

شکل 3. زنجیره تولید روغن پالم حلقه بسته (پیشنهاد شده توسط مولفان).

4.مدل ریاضی

شکل 4. نمونه ماتریس Aij

جدول1. نتایج عددی.

شکل 5. مقایسه سناریوها. تکامل مقدار تابع هدف.

جدول 2. مقایسه سناریوهای با سناریوی A.

جدول 3. خلاصه تحلیل آماری واریانس و مقایسه روش‌ها.

5. آزمایش‌های عددی

6. نتایج

ضمیمه A
ترجمه کلمات کلیدی
لجستیک معکوس - مدل سازی ریاضی - روغن نخل - تجزیه و تحلیل سناریو
کلمات کلیدی انگلیسی
Reverse logistics; Mathematical modeling; Palm oil; Scenario analysis
ترجمه چکیده
در حالی که مصرف کنندگان در خرید کالا و خدمات بیش از پیش به تاثیرات آنها بر محیط زیست توجه دارند، بنگاه‌های اقتصادی نیز بیش از پیش به مبحث «عملیات سبز» توجه می‌کنند. لجستیک معکوس یکی از جنبه‌های اصلی مدیریت لجستیک سبز است. در این مقاله نشان داده می‌شود که چگونه می‌توان پتانسیل مدیریت فرآیند لجیستیک معکوس را در بخش کشاورزی صنعتی اجرا کرد. به عنوان نمونه زنجیره تولید روغن پالم در نظر گرفته می‌شود. این تحقیق با توجه به «چارچوب زنجیره تولید حلقه بسته» (CLSC) انجام شده است که در آن جریانات رو به جلو و رو به عقب به طور همزمان لحاظ می‌شوند. برای نشان دادن تعاملات دینامیک بین جریانات، مدل ریاضی ارایه شده است. تابع هدف انرژی، هزینه و منافع اقتصادی را در نظر می‌گیرد. نتایج با استفاده از ابزار آماری مناسب تحلیل شده‌اند که نشان می‌دهد تحلیل هم‌زمان جریانات مستقیم و معکوس در این زنجیره‌ی پیچیده بخش کشاورزی صنعتی بر منابع خالص اقتصادی تاثیر مثبت می‌گذارد.
ترجمه مقدمه
در اکثر تحقیقات در موضوع مدیریت زنجیره تولید (SCM) به طور سنتی بر تحلیل جریانات رو به جلو یعنی از تولیدکنندگان به مشتریان نهایی تمرکز شده است که انتقال مواد خام به تولیدات نهایی را میسر می‌کنند. به طور سنتی به جریانات معکوس (یعنی حرکت کالا از مشتریان نهایی به تولید کنندگان) بسیاری کمتر توجه شده است. با این حال با تغییر رفتار مصرف‌کننده و ارزیابی آنها از تاثیرات محیطی کالاها و خدماتی که خریداری می‌کنند، بنگاه‌های اقتصادی بیشتر و بیشتر به «عملیات سبز» توجه کرده‌اند. بنا بر نظر سیبهی و اگلز [6]، لجیستیک سبز به تولید و توزیع به روش پایدار با در نظر گرفتن هر دو عوامل زیست محیطی و اجتماعی و هم چنین معیارهای عملکرد اقتصادی سنتی توجه دارد. بنابراین این اهداف نه تنها به تاثیر اقتصادی سیاست‌های لجیستیکی بر سازمان‌های انجام دهنده مربوط است بلکه به تاثیرات وسیع‌تر بر جامع نظیر تاثیر جمعیت بر محیط زیست نیز مرتبط است [7]. فعالیت‌های لجیستیک سبز عبارت است از: سنجش تاثیر محیطی استراتژی‌های مختلف توزیع، کاهش مصرف انرژی در فعالیت‌های لجیستیک، کاهش ضایعات و مدیریت رسیدگی به آن. در سال‌های اخیر به تاثیرات محیطی فعالیت‌های بشر بر سیاره زمین توجه فزاینده‌ای شده است و کارهای لجیستیک فعلی شاید در بلند مدت پایدار نباشند. سریواستاوا [8] قالبی پیشنهاد کرده است که بتوان ابعاد مختلف لجیستیک سبز/ مدیریت زنجیره تولید را طبقه‌بندی نمود (شکل 1)، در ضمن ساسیکومار و کنان [9] نوعی طبقه بندی خاص موضوعات تحقیقی در لجیستیک معکوس معرفی کرده‌اند. یکی از جنبه‌های اصلی مدیریت لجیستیک سبز لجیستیک معکوس است (هلابی و همکاران [7].
پیش نمایش مقاله
پیش نمایش مقاله  مدل سازی فرآیند لجیستیک معکوس در بخش کشاورزی صنعتی: زنجیره تولید روغن پالم

چکیده انگلیسی

As today’s consumers are more and more concerned with the environmental impacts of products and services they buy, enterprises have been more and more concerned with “green operations”. One of the key aspects of green logistics management is reverse logistics. This paper shows how the potential of managing reverse logistics flows can be implemented in the agro-industrial sector. As an example, the palm oil supply chain is considered. This study is carried out under the focus of the “closed-loop supply chain (CLSC) framework” in which forward and backward product flows are considered simultaneously. A mathematical model is proposed in order to represent the dynamic interaction between flows. The objective function considers energy, cost and economic profits. Different implementation scenarios of recovery processes are proposed and interactions between direct and reverse flows in the chain are evaluated. Results are analyzed using proper statistical tools, showing that the simultaneous analysis of direct and reverse flows positively impact the net economic profits in this complex supply chain of the agro-industrial sector.