ترجمه فارسی عنوان مقاله
بررسی مفهوم هوش بازاریابی از طریق یک تحلیل موردی: دانش پیوسته برای مدیریت استراتژیک بازاریابی و متمم بودن آن برای هوش رقابتی
عنوان انگلیسی
Approaching Market Intelligence Concept through a Case Analysis: Continuous Knowledge for Marketing Strategic Management and its Complementarity to Competitive Intelligence ☆
کد مقاله | سال انتشار | تعداد صفحات مقاله انگلیسی |
---|---|---|
43995 | 2013 | 10 صفحه PDF |
منبع
![الزویر - ساینس دایرکت دانلود مقاله ساینس دایرکت - الزویر](https://isiarticles.com/bundles/Article/front/images/Elsevier-Logo.png)
Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)
Journal : Procedia Technology, Volume 9, 2013, Pages 463–472
فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده
کلیدواژهها
1.معرفی
2.پسزمینهی مفهومی
2.1داده، اطلاعات و دانش
3. سناریوهای تصمیمگیری استراتژیک و تقاضای آن برای دانش پیوسته
4. تحقیق در باب بازار فناوری اطلاعات
4.1 نمونه موردی
4.2 هوش رقابتی در زیرمجموعه
4.3 هوش تجاری و مشارکت آن با هوش رقابتی
4.4 مکمل با CI و تاییدیه MI
5.نتیجه گیری
کلیدواژهها
1.معرفی
2.پسزمینهی مفهومی
2.1داده، اطلاعات و دانش
3. سناریوهای تصمیمگیری استراتژیک و تقاضای آن برای دانش پیوسته
4. تحقیق در باب بازار فناوری اطلاعات
4.1 نمونه موردی
4.2 هوش رقابتی در زیرمجموعه
4.3 هوش تجاری و مشارکت آن با هوش رقابتی
4.4 مکمل با CI و تاییدیه MI
5.نتیجه گیری
ترجمه کلمات کلیدی
هوش اقتصادی - هوش رقابتی - بازاریابی مدیریت استراتژیک - اطلاعات و دانش مدیریت
کلمات کلیدی انگلیسی
Market intelligence; competitive intelligence; marketing strategic management; information and knowledge management
ترجمه چکیده
هدف این مقاله درک با جزئیات مفهوم هوش بازاریابی (MI) با بررسی تئوریک و یک تحلیل مطالعهی موردی است. تعریف MI یک فرآیند پیوسته و چرخهای، که برای تولید پیوستهی دانش از اطلاعات و دادهی خام و پراکنده طراحی شده است، همراه با ایدهی اعمال این دانش بر مدیریت بازاریابی استراتژیک برای یک بخش کسبوکار است. در آخر، یک مطالعهی موردی طراحی شده است، که تعریف مفهوم MI توسط متمم آن برای فرآیند سازمانی هوش رقابتی را با تایید یافتههای تئوریک بهبود میبخشد.
ترجمه مقدمه
با ضروری شدن روزافزون تقاضا برای دانش در سازمانها و بطور همزمان، پدیدهی ازدیاد اطلاعات و دادههای نامنظم، هوش بازاریابی (MI) توجه بیشتری به خود جلب میکند. از نقطه نظری استراتژیک، انتظار میرود که یک سازمان نه تنها به فاکتورها یا بخشهای بیرونی واکنش نشان دهد، بلکه تلاش کند تا بخش پیشنهاد و اجرای برنامههای خلاقانه و موقعیتیابی استراتژیک دیفرانسیل را نیز رهبری کند [1؛2؛37]. هوش بازاریابی به عنوان یک فرآیند تعریف میشود که برای تولید پیوستهی دانش برای بخشهای کسبوکار، از اطلاعات و دادههای پراکنده برای موقعیتیابی استراتژیک دیفرانسیل، طراحی شده است. تعریف دیگر آن، زنجیرهی سازمانی است که هدف جواب دادن به مشکلات معمول تصمیمگیری شرکتها، هنگام رقابت در یک محیط واقعی کسبوکار را دارد[3؛4]. این مفهوم در این مقاله ابتدا از یک نقطهنظر تئوریک، برای فهم تشکیل و شبکهی مفهومی آن، توسعه مییابد. از اهداف دیگر این رویکرد، درک تمایز IM با چندین بنیان دیگر که مرتبا با آنها اشتباه گرفته میشود – همچنین با فرآیند هوش رقابتی (CI) که به عنوان یک فرآیند متمم مطالعه میشود – و تشکیل یک پایه برای تایید MI به عنوان یک مفهوم رسمی است. در نهایت، یک مطالعهی موردی از گروه فناوری اطلاعات کمپانیها مشاهده میشود، که به دستیابی به اهداف مورد نظر این مقاله کمک میکند.