ترجمه فارسی عنوان مقاله
بهرهبرداریهای کشاورزی معیشتی/ نیمه معیشتی: نقش و پویاییشناسی آنها در اقتصاد روستایی/ توسعه پایدار روستایی در رومانی
عنوان انگلیسی
Subsistence/Semi-subsistence Agricultural Exploitations: Their Roles and Dynamics within Rural Economy/Rural Sustainable Development in Romania ☆
کد مقاله | سال انتشار | تعداد صفحات مقاله انگلیسی |
---|---|---|
44099 | 2014 | 5 صفحه PDF |
منبع
Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)
Journal : Procedia Economics and Finance, Volume 16, 2014, Pages 563–567
فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده
کلمات کلیدی
۱- مقدمه
2- بهرهبرداریهای کشاورزی معیشتی/ نیمه معیشتی: روندهای EU-27 و رومانی
جدول 1- تعداد مزارع کوچک در UE-27/ رومانی (معیار اندازه فیزیکی مزارع)
جدول 2: مزارع کمتر از 1ESU با معیار کشورهای عضو EU-27 (معیار اندازه اقتصادی مزارع)(2007)
جدول 3. تعداد مزارع معیشتی/ نیمه معیشتی در EU-27 و رومانی (1-8 ESU)
جدول 4- مشارکت در بازار در مورد بهرهبرداریهای معیشتی/ نیمه معیشتی (پروژه SCARLED).
3- نتیجهگیری
ترجمه کلمات کلیدی
روستایی - کشاورزی معیشتی - پایدار - رقابت پذیری
کلمات کلیدی انگلیسی
rural; subsistence agriculture; sustainable; competitiveness
ترجمه چکیده
با توجه به اینکه فرآیندهای بهرهبرداری کشاورزی معیشتی/نیمه معیشتی همچنان تأثیر قابلتوجهی دارند، ویژگیهای سازماندهی و عملکرد آنها موجب انتقال نوع خاصی از پویا شناسی میشود. هدف این پژوهش تبیین دیدگاهها در مورد تکامل کشاورزی معیشتی/ نیمه معیشتی در ارتباط با اقتصاد روستایی و توسعه روستایی پایدار است. هدف اصلی ما، تحلیل مسائل اصلی پیش روی مزارع کوچک رومانی و همچنین شناسایی/پیشنهاد راهکارهایی جهت کمک به بازیابی شرایط اقتصادی بهرهبرداریهای کشاورزی موردنظر است.
ترجمه مقدمه
افزایش سریع جمعیت جهان موجب افزایش فشار بر منابع میگردد و بحران کنونی غذا موجب بازنگری در مورد اهمیت کشاورزی و فضای روستایی میشود. مسئله مزارع معیشتی/نیمه معیشتی بهعنوان یک نمونه محلی محسوب میشود و یکپارچه شدن اروپا منجر به بهرهبرداریهای کشاورزی قابلتوجه از این دست در کشورهای کمونیست سابق شدهاند. با توجه به تحولات جمعیتی، تجاری و فناوری، مزارع معیشتی/ نیمه معیشتی با مشکلاتی در ارتباط با رقابتپذیری اقتصادی کم، بهرهوری ناچیز، فقر و همچنین جمعیت روستایی مواجه شدهاند.
باوجود ظرفیت کشاورزی قابلتوجه (سطح زمینهای کشاورزی حدود %61 از کل زمینهای منطقه را در بر میگیرد و جمعیت روستایی %45 از کل جمعیت را تشکیل میدهند، سالنامه آماری رومانی 2012)، رومانی همچنان از عدم بهرهبرداری کارآمد از ظرفیت خود رنج میبرد. یکی از دلایل رقابتپذیری ضعیف در بخش کشاورزی بومی، دائمی بودن سهم قابلتوجه کشاورزی معیشتی/نیمه معیشتی، سازمانهای کشاورزی کوچک با بهرهوری کم، عدم استفاده مطلوب از ابزارهای تولید، آسیبپذیری تولیدکنندگان و دسترسی محدود به منابع مالی است.
وضعیت وخیم مزارع معیشتی/نیمه معیشتی در رومانی موجب شده است تا اتحادیه اروپا این مزارع را با وضعیتی ویژه در اقتصاد و توسعه روستایی پایدار در نظر بگیرد. بنابراین، بهرهبرداریهای کشاورزی محدود ناشی از مجموعهای از عملکردهای فرعی مرتبط با تحویل کالاهای عمومی علاوه بر عملکرد مولد نسبت دادهشدهاند.
ازاینرو، ما عملکرد اجتماعی این مزارع را تبیین میکنیم بهنحویکه آنها دارای تأثیر مهمی در افزایش درآمد کشاورزان بوده و موجب ایجاد محافظت در برابر فقر میشوند. علاوه براین، آنها موجب ایجاد تنوع در فعالیت و قابلیت چند عملکردی شده و بهعنوان منبع رشد محسوب میشوند. عملکرد مهم دیگر بهرهبرداریهای کشاورزی کوچک، کمک به حفظ ویژگیهای خاص فضای روستایی اروپا و تنوع زیستی نواحی روستایی است. در نهایت ما به کارکرد فرهنگی نیز توجه میکنیم بهطوریکه مزارع معیشتی/ نیمه معیشتی موجب حفظ عناصر میراث فرهنگی ناملموس و ترویج سنتها میشوند (بهرهبرداریهای اونیر دس پتیت: مصوبه پارلمان اروپا در مورد آینده بهرهبرداریهای کشاورزی کوچک، 2013/2096 INI). از طرفی بهرهبرداریهای کشاورزی کوچک موجب گسترش کشاورزی اکولوژیکی میشوند و خصایص آنها موجب انعطافپذیری و تطبیقپذیری بیشتر نسبت به بحرانهای اقتصادی میگردند.