دانلود مقاله ISI انگلیسی شماره 44110
ترجمه فارسی عنوان مقاله

ارزشیابی عملکرد توسعه پایدار شرکت ها

عنوان انگلیسی
The Assessment of The Companies’ Sustainable Development Performance ☆
کد مقاله سال انتشار تعداد صفحات مقاله انگلیسی
44110 2015 6 صفحه PDF
منبع

Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)

Journal : Procedia Economics and Finance, Volume 23, 2015, Pages 1233–1238

فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده

کلمات کلیدی

1.مقدمه

2.مدلی برای ادغام شاخص های پایداری

شکل1. رویکرد گام به گام به توسعه شاخص های پایداری ( اولستورن و همکاران،2001)

3. مورد مطالعه: به کار گیری مدل در یک شرکت تولیدی نساجی

جدول1. شاخص های اقتصادی شرکت مورد بررسی

جدول 2. شاخص های محیطی شرکت

جدول 3. شاخص های اجتماعی شرکت

4. نتایج
ترجمه کلمات کلیدی
پایداری شرکت های بزرگ - گزارش پایداری - ارزیابی پایداری - صنعت نساجی و چرم
کلمات کلیدی انگلیسی
corporate sustainability; sustainability reports; sustainability assessment; textile industry
ترجمه چکیده
در حال حاضر، محتوای گزارشهای پایداری در شکل ها و واحدهایی ظاهر می شوند که تبدیل آنها به شرایط یکپارچه قابل مقایسه آسان نیست. طرح شاخص مرکب توسعه پایدار را ارتقا دادیم که عملکرد شرکت ها را به عنوان یک تابع زمانی ارزیابی می کند و ادغام شاخص های توسعه پایدار را به یک روش مناسب و مفیدتضمین می کند. انتظار می رود که مدل پیشنهادی پیشرفتی در ارزشیابی پایداری شرکت ها باشد. از روش شبیه سازی استفاده کردیم، و تاثیر هر شاخص بر پایداری جهانی شرکت با روش فرآیند سلسله مراتب تحلیلی مشخص گردید. مدل به روشی اطلاق می شود که در آن شاخص های اجتماعی، اقتصادی و محیطی می توانند به شاخص های فرعی و در انتها به یک شاخص جهانی عملکرد شرکت مرتبط باشند. نتایج مدل پیشنهادی نشان می دهد که به کار گیری آن در سطح شرکت عملی و آسان است، هر چند، باید توجه کرد که هیچ کدام از روش های بیان کمی چنین مفهوم پیچیده ای مثل توسعه پایدار نمی تواند بی نقص و کامل باشد. اشکال و نقص مدل این است که روشی که وزن (اهمیت) شاخص ها را مشخص می کند چندان دقیق و مستقیم نیست.
ترجمه مقدمه
گزارش های پایداری مجموعه ای از شاخص های توسعه پایدار را ارائه می دهند که می توانند برای ارزیابی عملکرد پایداری شرکتها به کار روند. آنها جنبه های پایداری را به مقادیر کمی عملکرد اقتصادی، اجتماعی و محیطی با هدف اصلی کمک به حل دغدغه مهم برای پایداری و فراهم آوردن اطلاعات در مورد روشی که در آن شرکت به توسعه پایدار کمک می کند، تبدیل کردند. ضرورت واضح و روشنی برای ایجاد چارچوبی جامع از معیارهای پایداری که بر عملکرد هر بخش صنعتی تمرکز دارند و حتی بطور خاص تر، ضرورت ارزیابی پایداری شرکتها مشخص شد. ده ها شاخص برای ارزشیابی بهبود فرآیند تولید، مکان و موقعیت صنعتی یا یک شرکت پیشنهاد داده شدند. اما هیچ کدام از این دستورالعمل ها تلاشی برای ایجاد مقیاس های اندازه گیری منسجم ارائه نمی دهند، از این مقیاس ها می توان برای مقایسه آسان استفاده کرد، به عنوان مثال، برای ارزیابی توسعه شرکتها با استفاده از یک شاخص مرکب که اطلاعات کمی و ساده شده ای را در مورد عملکرد محیطی شان ارائه می دهد ( پرینی و تنکاتی، 2006). در سالهای اخیر، تحقیقات بین المللی بر روی توسعه شاخص های مرکب، و عمدتا برای مقایسه بین ایالت ها با توجه به پیشرفت اجتماعی، محیطی و اقتصادی شان تمرکز داشتند. علی رغم این تحولات، هنوز هم روش مناسبی برای ارزیابی ادغام پایداری در سطح شرکت وجود ندارد. برای رویارویی با چالشهای پایداری، رهیافتی از یک ارزیابی یکپارچه شرکتها لازم است تا راهنمایی خوبی در فرایند تصمیم گیری فراهم شود. با اینکه فهرست اجتماع شاخص ها برای ارزیابی شرکت پذیرفته شده بود، هنوز هم روشهای اجتماع و انباشت به طور ناکارآمد توسعه یافته اند و یا برای تمامی جنبه های پایداری در دسترس نیستند (سیکدار و همکاران، 2012). در این زمینه طرحی از یک شاخص مرکب توسعه پایدار ارائه کردیم که عملکرد شرکت ها را به عنوان تابع زمان ارزیابی می کند، و ادغام شاخص های پایداری را به روشی مفید و مناسب برای فرایند تصمیم گیری تضمین می کند.
پیش نمایش مقاله
پیش نمایش مقاله  ارزشیابی عملکرد توسعه پایدار شرکت ها

چکیده انگلیسی

At present, the content of sustainability reports tends to appear in forms and units that are not easy to convert in comparable unitary terms. We have advanced the design of a composite index of sustainable development that would evaluate the performance of the companies as a time function and that would ensure the integration of sustainable development indicators in a relevant and useful manner.The proposed model is wished to be an advance in the assessment of the sustainability of companies. We have used the simulation method, and the impact of every indicator on the global sustainability of the company was determined with the technique of analytic hierarchy process. The model refers to the fashion in which the environmental, economic and social indicators can be associated in sub-indexes and finally in a global index of the company's performance.The results of the proposed model show that it is feasible and easy to apply at company level, although, none of the ways to express quantitatively such a complex concept as sustainable development could not be perfect. The disadvantage of the model would be that the fashion the weights of the indicators are determined is not direct and precise.