دانلود مقاله ISI انگلیسی شماره 44419
ترجمه فارسی عنوان مقاله

«برای بخش تولید ثمربخش بوده است...!» استراتژی عملیات در عملیات های پروژه محور

عنوان انگلیسی
“It worked for manufacturing…!”: Operations strategy in project-based operations
کد مقاله سال انتشار تعداد صفحات مقاله انگلیسی
44419 2015 13 صفحه PDF
منبع

Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)

Journal : International Journal of Project Management, Volume 33, Issue 1, January 2015, Pages 103–115

فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده 

واژه های کلیدی

1.مقدمه 

2. بررسی منابع 

1.2. استراتژی عملیات 

1.1.2 پیدایش OS

جدول 1. مراحل موجود در نقش استراتژیک تولید (Wheelwright,Hayes,1985).

2.2 PBO

1.2.2 محصولات و سرویس ها 

شکل 1: تکامل OS

شکل 2: تمایز کار از لحاظ تنوع و حجم 

3.2 OS و پروژه ها 

4.2 عملیاتی سازی کردن OS در PBO ها: هدف، تمرکز، تناسب و پیکربندی 

2.4.1. هدف راهبردی

2.4.2 تمرکز 

2.4.3 تناسب 

2.4.4 پیکربندی 

شکل 3: چارچوب کاری برای OS در PBO ها 

5.2 خلاصه ای از بررسی منابع 

3.طراحی تحقیق 

1.3 رویکرد تحقیق 

1.1.3 رویه تحقیق 

2.3 سازمان موردی 

4.یافته ها 

شکل 4: فازهای تحقیق 

شکل 5: مدل بلوغ مبتنی بر رقابتی بودن

1.4 هدف 

2.4 تمرکز 

3.4تناسب 

شکل 6: اهداف رقابتی تحویل داده شده توسط ارائه دهنده (-) و مورد نیاز مشتری (--)

جدول 2: تحلیل اولویت رقابتی از داده مصاحبه

جدول 3: تولید یک برنامه بهبود مبتنی بر اولویت های رقابتی

4.4پیکربندی   

5.نتیجه گیری ها

1.0.5 دیدگاه ها در مورد فرایند 

2.0.5 حوزه های موجود برای تحقیقات آینده 
ترجمه کلمات کلیدی
عملیات - استراتژی - پروژه ها - عملیات مبتنی بر پروژه - هدف راهبردی - تمرکز - جا شدن - پیکربندی منابع - گسترش نظریه
کلمات کلیدی انگلیسی
Operations; Strategy; Projects; Project-based operations; Strategic intent; Focus; Fit; Resource configuration; Theory extension
ترجمه چکیده
در این مقاله کاربرد رویکرد استراتژی عملیات (OS) برای عملیات های پروژه محور (PBO ها) را توصیف میکنیم که به صورت عملیات هایی با حجم پایین تا متوسط و تنوع متوسط تا بالا تعریف شده اند. رویکردOS به صورت گسترده و مفید در عملیات هایی با حجم بالا و متوسط به کار گرفته شده است. بابررسی کردن روند توسعه OS از نقطه شروع تولد خود در عملیات های تولید، چهار جنبه از رویکرد OS را به صورت زیر شناسایی می کنیم: هدف استراتژیک، تمرکز، تناسب و پیکربندی منابع. با بهره گیری از این موارد بحث می کنیم که چگونه میتوان با پیکربندی کردن منابع، مزایای رقابتی PBO ها تا سطح رهبران کسب و کار را به دست آورد. سپس این چهار جنبه با جزئیات بیشتری تحلیل می شوند تا انطباق های مورد نیاز برای کاربرد آن‌هادر یک PBO تعیین شوند. نتایج این مطالعه مشارکتی نشان می دهند که رویکرد پیشنهادی میتواند بینش جدیدی در مورد سازمان نمونه بررسی شده فراهم کند. پیامدهای نظری و عملی این مطالعه شناسایی می شوند. برای کاربرد عملی،یک راه حل جایگزین برای برطرف کردن وابستگی به فرایندها و استانداردها معرفی می کنیم تا فرصتی برای به دست آوردن مزایای رقابتی از PBO ها فراهم شود. برای کاربرد نظری، رویکردOS را به PBO ها تعمیم داده و پایه ای برایآزمایش کردن نظریه در آینده فراهم می کنیم. در نتیجه گیری بیان می کنیم که فرصت قابل توجهی برای پیشرفت های عملی و نظری بیشتر از طریق کاربرد رویکرد نظریOS وجود دارد.
ترجمه مقدمه
این مقاله و کار توصیف شده در آن برگرفته از یک مشکل ایجاد شده در سال 2007 برای مدیر عامل قبلی یکی از شرکت های خدمات فن‌آوری جهانی بزرگ هستند. او قصد داشت از این مسئله آگاهی پیدا کند که شرکت او چگونه میتواند از برنامه و فعالیت های مدیریت پروژه مزیت رقابتی به دست آورد. در این مقاله یکی از تحقیقاتی را بررسی می کنیم که در طول یک دوره پنج ساله برای حل کردن این مشکل انجام شد. ما کار خود را با این فرض شروع کردیم که برنامه ها و پروژه ها منعکس کننده فعالیت های عملیاتی درون سازمان‌ها هستند. فعالیت های عملیاتی و مزیت رقابتی به طور صریح در مطالعه استراتژی عملیات و مدیریت عملیات با هم ارتباط داده شده اند (OM و OS). بهبودهای حاصل شده در عملکرد عملیات های تکراری بعد از کاربرد OM و OS، به خوبی ثبت شده اند (مثلاً در کار Tunalv,1992).اخیراً این مبحث اکادمیک از قلمرو دپارتمان‌های مهندسی تولید به زمینه ای مهم در مدیریت و کسب و کار گسترش پیدا کرده است. با وجود این،OM/MS به جای عملیات های پروژه محور بر روی عملیات های تکراری تمرکز کرده است (پروژه ها و برنامه ها). بنا براین، کار ما مبتنی بر یک چالش روبروی یک متخصص (نحوه کسب مزایای رقابتی از عملیات های پروژه محور) است که منطبق با شکاف موجود در منابع خواهد بود. به نظر میرسد کاربرد OS (تعریف شده برحسب الگویی از تصمیم گیری ها) در عملیات های پروژه محور (PBO ها: عملیات هایی با حجم کم تا متوسط و تنوع متوسط تا بالا) جدید باشد. تعدادی از جنبه های رویکرد به طور صریح در سازمان نمونه ما آشکار بودند، اما نتوانستیم نمونه ای از کاربرد سیستماتیک و عمدی این رویکرد به صورت کاملپیدا کنیم. این مسئله تفاوتی کلیدی با عملیات های تکراری است که در آن‌ها نمونه های زیادی مشاهده می شود (مثلاً کار Slack و Lewis،2008). هدف مقاله بسط دادن نظریه و گسترش دادن رویکرد OS به PBO ها است. در این مقاله بررسی می کنیم آیا رویکرد OS میتواند بینشی در مورد PBO ها فراهم کند. در صورتی که رویکرد بتواند بینشی جدید فراهم کند، میتوان میزان ثمربخشیآن را آزمایش کرد. در درون سازمان مورد نظر تحقیقات تجربی گسترده ای به منظور بررسی و سپس و آزمایش کردن رویکرد، انجام شد. در ادامه مروری بر روی منابع انجام شده است که در آن عناصر رویکرد OS تحلیل شده و شکاف شناسایی شده در منابع را شرح می دهیم. در ادامه سؤالاتی برای مطالعه مطرح می کنیم. سپس نشان می دهیم چگونه این سوالات را میتوان از طریق یک رویکرد تحقیقی چند مرحله ای جواب داد. سپس یافته های مطالعه، نتیجه گیری ها، محدودیت ها و زمینه های تحقیقی آینده توصیف می شوند.
پیش نمایش مقاله
پیش نمایش مقاله  «برای بخش تولید ثمربخش بوده است...!» استراتژی عملیات در عملیات های پروژه محور

چکیده انگلیسی

The results of this engaged study indicate that the approach delivered significant new insight for the organisation involved in the study. The contributions of this paper are identified for both practice and theory. For practice we demonstrate an alternative to a reliance on standards and process compliance to an opportunity to gain competitive advantage from PBOs. For theory, we have extended OS into PBOs and provide a basis for future theory testing. We conclude that there is a significant opportunity for further practical and theory development through using an OS perspective.