دانلود مقاله ISI انگلیسی شماره 44533
ترجمه فارسی عنوان مقاله

مطالعه ای چند روشی بر روی: توانایی‌های مدیریت فرآیند کسب‌وکار در حکومت‌های محلی

عنوان انگلیسی
Business process management capabilities in local governments: A multi-method study
کد مقاله سال انتشار تعداد صفحات مقاله انگلیسی
44533 2013 9 صفحه PDF
منبع

Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)

Journal : Government Information Quarterly, Volume 30, Issue 3, July 2013, Pages 217–225

فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده

واژگان کلیدی

1. مقدمه

جدول 1: مدل‌های ارزیابی قابلیت مدیریت فرآیند کسب‌وکار

2. توانمندی‌های مدیریت فرآیند کسب‌وکار

جدول 2: حوزه‌های قابلیتی BPM در مدل ارزشیابی پیشنهادی ماس

3.بررسی

3.1 اسلوب‌شناسی

3.2 یافته‌ها: ظرفیت‌های BPM در حکومت‌های محلی

4. نمونه پژوهی

جدول 3: نتایج مطالعه

4.1.1انتخاب نمونه

4.1.2 گردآوری داده ها

4.1.3 تحلیل داده‌ها

4.2 تنظیم نمونه

4.3یافته‌ها: ظرفیت‌های BPM در آلفا ویل

5. بحث: رشد ظرفیت BPM

جدول 4: کلاس های دارائی که برای درک موقعیت سازمانی نیاز است

6. نتیجه و چشم‌اندازه

جدول 5: رهنمودی برای نظریه ی همگرایی و واگرایی
ترجمه کلمات کلیدی
مدیریت فرآیند کسب و کار - بخش عمومی - مدل های توسعه
کلمات کلیدی انگلیسی
Business process management; Public sector; Developmental models
ترجمه چکیده
مدیریت فرآیند کسب‌وکار (BPM) را می‌توان موضوع بسیار مرتبط با نوآوری دولتی و حکومتی دانست. اگرچه این مفهوم از بخش خصوصی ریشه می‌گیرد، ولی سازمان‌های بخش دولتی نیز از ظرفیت‌های این بخش استفاده کرده و در مسیر رشد بیشتر آن گام برمی‌دارند. علیرغم اهمیت این پدیده، پژوهش‌هایی که در این راستا صورت گرفته است، فراهم آورنده‌ی تصویری جامع از ظرفیت‌های مدیریت فرآیند کسب‌وکار در دولت‌ها نمی‌باشند. در این مقاله قصد داریم به بررسی ظرفیت‌های مدیریت فرآیند کسب‌وکار در حکومت‌های محلی می‌پردازیم و در این مسیر از بررسی کمی و نمونه پژوهشی دقیق کیفی بهره می‌بریم. مجموعه‌ای از چالش‌های BPM را شناسایی کرده و ظرفیت‌های این پدیده و مدل‌های ارائه شده را مورد ارزیابی قرار می‌دهیم تا راهنمایی و اصول مطلوبی را فراهم آوریم. موقعیت‌های سازمانی را جهت غلبه بر کمبودهای موجود در مفهوم بلوغ مد نظر قرار می‌دهیم و بر همگرایی در مسیر رسیدن به شرایطی ایده آل تأکید می‌نماییم. بنابراین به دنبال ارائه‌ی نشریه‌های همگرایی، مدل‌هایی را نیز ارائه می‌دهیم. راه حل‌ها و عملکردهایی که می‌توانیم در پژوهش‌های آتی به آن‌ها توجه داشته باشیم را با توجه به یافته‌های این پژوهش ارائه خواهیم داد.
ترجمه مقدمه
مدیریت فرآیند کسب‌وکار (BPM) رویکردی است که جهت مدیریت و رشد فرآیندهای سازمانی در بخش‌های خصوصی و دولتی به کار گرفته می‌شود. رشد فرآیند کسب‌وکار، موضوع مورد توجه سازمان‌های صنعتی سرتاسر جهان می‌باشد. BPM اهرمی برای رشد فرآیندهای کسب‌وکار تلقی می‌شود، بنابراین موجب اثربخشی رشد، دستیابی و سود بردن از مزیت رقابتی می‌باشد. این مفهوم ریشه در مدیریت کیفیت کلی و طراحی فرآیند کسب‌وکار دارد. همچنین رویکردی بسیار مطلوب است که در آن شاهد ترکیب شاخصه‌های تصاعدی و تغییر ریشه‌ای فرآیند هستیم. قابل ذکر است که BPM نه تنها در بخش خصوصی به کار گرفته می‌شود، بلکه مفهومی کلیدی در دولت الکترونیک و اصلاح بخش دولتی نیز می‌باشد. به نظر می‌رسد که سازمان‌های دولتی نیز جهت ایجاد انقلاب در فرآیندهای خود از این پدیده بهره می‌برند (به ویژه هنگام وقوع بحران اقتصادی، جهت‌گیری کیفی خدمات و شهروند، دولت الکترونیک، دولت دگرگونی و دیگر مفاهیم اصلاحی که نیازمند به تغییر برنامه‌ی فرآیند کسب‌وکار در سازمان‌های دولتی می‌باشند). اخیراً، در نمونه‌ای از مدل مدیریت فرآیند کسب‌وکار که برای یک دولت اروپایی ارائه گردیده است، رهنمود خدماتی اتحادیه اروپا، نیازمند ایجاد یک نقطه‌ی تماس مجزا برای تمامی خدمات اجرایی می‌باشد و انگیزه‌های دیگری را برای محرک‌های BPM فراهم می‌آورد. رشد ظرفیت‌های BPM، چالشی کلیدی برای سازمان‌ها می‌باشد. BPM به شکلی مفهومی در سازمان‌ها شکل گرفته است و در حوزه‌ی پژوهشی معاصر نیز به شکلی مطلوب مورد بررسی قرار گرفته است. چندین مدل جهت ارزیابی و هدایت ظرفیت‌های BPM وجود دارد. تصویری جامع از ظرفیت‌های BPM در بخش دولتی هنوز یافته نشده است. می‌خواهیم این شکاف پژوهشی را با استفاده از رویکردی چند روشی که دربردارنده‌ی بررسی کمی (تعداد =357) و نمونه پژوهشی کیفی دقیق (12 مصاحبه) است مد نظر قرار دهیم. اهداف پژوهش ما به این شرح می‌باشند: الف) فراهم آوردن تصویری جامع از ظرفیت‌های BPM در بخش دولتی و مسائل مرتبط با آن. ب) بحث در زمینه مدل‌های روایی، علی‌الخصوص مدل‌های بلوغ که گفته می‌شود هنگامی یاری‌رسان هستند که به فکر رشد بیشتر ظرفیت‌های BPMI هستیم. ادامه این مقاله به این شرح است: در بخش بعد در زمینه‌ی مفهوم ظرفیت‌های BPM بحث خواهیم کرد، ظرفیت‌ها و مدل‌های رشد آن را مورد ارزیابی قرار خواهیم داد. سپس اسلوبی را پی‌ریزی می‌کنیم و نتایج بررسی کمی در زمینه‌ی ظرفیت‌های BPM در حکومت‌های محلی را ارائه خواهیم داد. بر اساس داده‌های بررسی، سازمانی را به عنوان نمونه شناسایی می‌کنیم که مسائل مرتبط با ظرفیت BPM را در دولت‌های محلی نشان می‌دهد. این روش و یافته‌های تحلیل دقیق، در بخش 4 ارائه می‌شوند. بخش‌های پایانی در زمینه نکات، محدودیت‌ها و پژوهش‌های آینده می‌باشند.
پیش نمایش مقاله
پیش نمایش مقاله  مطالعه ای چند روشی بر روی: توانایی‌های مدیریت فرآیند کسب‌وکار در حکومت‌های محلی

چکیده انگلیسی

Business Process Management (BPM) is a topic of greatest relevance to government innovation. While the concept originally stems from the private sector, public sector organizations have established BPM capabilities and are in the move of developing these further. Despite the importance of the phenomenon, literature does however not yet provide a comprehensive picture of BPM capabilities in governments. In this paper, we thus examine BPM capabilities on the local government level by means of an intertwined quantitative survey and (representative) qualitative in-depth case study. We identify a set of BPM challenges and reflect on the power of prevalent BPM capability assessment and development models, mostly maturity models, to provide good guidance. We suggest taking into account organizational positions in order to overcome the significant shortcoming of the ‘maturity’ concept, especially the focus on convergence towards an “ideal” state. Thus, we argue for developmental models following divergence theories. Implications for practice and potentially fruitful avenues for future research are discussed in the light of our findings.