ترجمه فارسی عنوان مقاله
سیر تکاملی توسعه پایدار به عنوان استراتژی بازاریابی : شروع دوره جدید
عنوان انگلیسی
Evolution of Sustainability as Marketing Strategy: Beginning of New Era
کد مقاله | سال انتشار | تعداد صفحات مقاله انگلیسی |
---|---|---|
2898 | 2012 | 8 صفحه PDF |
منبع
Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)
Journal : Procedia - Social and Behavioral Sciences, Volume 37, 2012, Pages 482–489
فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده
1. مقدمه
2. بررسی مطالعات
3. استراتژی بازاریابی
4. تکامل تداوم پذیری در بازاریابی
5. اجتماعی و بازاریابی اجتماعی
6. بازاریابی بوم شناختی
7. بازاریابی محیط سبز
8. پایدار در مقابل تداوم پذیری بازاریابی
9. تداوم پذیری در استراتژی بازاریابی
10. آینده استراتژی بازاریابی تداوم پذیر- مسائل و چالش ها
11. نتیجه گیری
ترجمه کلمات کلیدی
بازاریابی سبز - استراتژی بازاریابی - توسعه پایدار - استراتژی بازاریابی توسعه پایدار
کلمات کلیدی انگلیسی
Green Marketing,Marketing Strategy,Sustainability,Sustainability Marketing Strategy,
ترجمه چکیده
زمان شاهد فازهای مختلف استراتژی بازاریابی است. خارج از این موضوع، تداوم پذیری موضوع کلیدی است که در طول زمان در بخش استراتژی بازاریابی پدید آمده است. در فاز ابتدایی تر در دهه 1970، مسائل بوم شناختی به عنوان الگویی جدیدی در استراتژی بازاریابی بوجود آمد. سپس در دهه بعدی، مسائل اجتماعی شهرتی بدست آورده و همراه با بوم شناسی ظهور کردند. ارزیابی مجدد این مسائل منجر به تحول مسائل محیطی یا محیط سبز در استراتژی بازاریابی گشت و حال تداوم پذیری در زمینه استراتژی بازاریابی به مرکز توجه محققان تبدیل شده است. بنابراین، هدف از این مقاله در ابتدا، بررسی و درک مفاهیم استراتژی بازاریابی و تداوم پذیری است، سپس، در مورد تکامل تداوم پذیری در استراتژی بازاریابی بحث خواهد شد و در نهایت، در مورد آینده استراتژی بازاریابی تداوم پذیر بحثی صورت خواهد گرفت.
ترجمه مقدمه
اولین دوره های بازاریابی، به عبارتی «بازاریابی محصولات» در «دانشگاه پنسیلوانیا» در سال 1905 صورت گرفت (پیتتی و بیلز، 2010). این مفهوم با گذشت زمان دستخوش تغییرات بسیاری شده است
و زمینه بازاریابی را با تغییرات متقاوتی تجربه کرده است. به طور خاص با صحبت کردن در مورد استراتژی بازاریابی، همچنین این موارد نیز دستخوش تغییرات زیادی شده است و کانون بازاریابی نیز به حالت مصرف کننده گرا مانند نیازهای مشتریان تبدیل شده و انتظارات نیز تغییر کرده است. مسائل مختلفی در استراتژی بازاریابی با گذشت زمان مطرح شده است و شرکت ها همواره سعی داشتند استراتژی های بازاریابی مختلفی را به منظور به دست آوردن مزیت رقابتی در بازار اتخاذ کنند. امروزه، تداوم پذیری محدوده ای است که توسط شرکت برای رشد و توسعه مورد کاوش قرار می گیرد. تداوم پذیری روی رویکرد «خط زیرین سه گانه» به عنوان مثال، مردم، زمین و سود کار می کند (چارتر و همکاران، 2006). گزارش برونتلان در سال 1987، با نام «آینده مشترک ما»، اصطلاح تداوم پذیری را ابداع کرد. در این گزارش، توسعه پایداری به عنوان «توسعه ای که با نیازهای نسل حاضر بدون به مخاطره انداختن توانایی های نسل آینده در روبرو شدن با نیازهای خود مطابقت دارد» تعریف شده است. این مورد موضوع بحث نقش تجارت را در جامعه دوباره احیا می کند (WCED 1987، P.24). تداوم پذیری از سوی دیگر مطابق گفته های ویدرمن به صورت زیر تعریف می شود «تداوم پذیری چشم اندازی از آینده است که نقشه مسیری را برای ما فراهم می سازد و به ما کمک می کند تا روی مجموعه ای از ارزش ها و اصول اخلاقی متمرکز شویم که توسط آن اقدامات و فعالیت های ما هدایت و پیش برده می شود» (به نقل از موینیر، 2005).
از هر دو تعریف روشن است که امروز باید از برخی مراحل برای نجات نسل آینده استفاده کنیم. این مورد همچنین نشان می دهد که تداوم پذیری چشم انداز بلند مدتی است که به توسعه استراتژی مبتنی بر اصول اخلاقی و معنوی رسیدگی می کند. اما در بیشتر مواقع، معنای تداوم پذیری به عنوان تداوم پذیری محیطی درک می شود، که این نه تنها به مسائل زیست محیطی محدود می شود، بلکه شامل مسائل اجتماعی و اقتصادی نیز است (اوبرمیلر و همکاران، 2008). تداوم پذیری می گوید که شیوه های تجارت باید بر حسب تداوم پذیری از طریق ارزیابی های ابعاد اقتصادی، زیست محیطی و اجتماعی باشد. بنابراین هدف این مقاله در ابتدا، بررسی و درک مفاهیم استراتژی بازاریابی و تداوم پذیری است، در مرحله دوم، در مورد تکامل تداوم پذیری در استراتژی بازاریابی و در آخر، در مورد آینده استراتژی بازاریابی تداوم پذیری بحث خواهد شد.