دانلود مقاله ISI انگلیسی شماره 43999
ترجمه فارسی عنوان مقاله

مدل‌ بهبود کیفیت اطلاعات در خصوص نظام اطلاعات بیمارستان با استفاده از Six Sigma

عنوان انگلیسی
Information Quality Improvement Model on Hospital Information System Using Six Sigma ☆
کد مقاله سال انتشار تعداد صفحات مقاله انگلیسی
43999 2013 7 صفحه PDF
منبع

Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)

Journal : Procedia Technology, Volume 9, 2013, Pages 1166–1172

فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده

کلید واژه‌ها

1. مقدمه

2. کیفیت اطلاعات در بیمارستان 

3. Six Sigma

شکل 1. گام‌های [DMAIC  [11

4. مدل بهبود کیفیت اطلاعات برای نظام اطلاعات بیمارستان مبتنی بر Six Sigma

شکل 2. مدل  بهبود IQ برای بیمارستان براساس Six Sigma

4-1. شناسایی

شکل 3. رابطه اطلاعات مهم و نقایص/خطاها

4-2 برنامه‌ریزی راهکار و تحلیل 

جدول 1. DMAIC Six Sigma تکنیک و ابزارها 

4-3 ارزیابی، تخمین و پیاده‌سازی 

5. نتایج
ترجمه کلمات کلیدی
کیفیت اطلاعات (IQ) - شش سیگما - سیستم اطلاعات بیمارستانی (HIS) - بهبود کیفیت - مدیریت کیفیت
کلمات کلیدی انگلیسی
Information Quality (IQ); Six Sigma; Hospital Information System (HIS); Quality Improvement; Quality Management
ترجمه چکیده
بیمارستان‌ها برخی از خدمات سلامت و تأسیسات مناسب سلامت را برای جامعه فراهم می‌سازندکه یکی از این خدمات بهداشتی بستری بیماران است. به خاطر تقاضای بالای روزانه مراقبت بیماران بستری، به نظر می‌رسد برخی بیمارستان‌ها در کنترل جریان اطلاعات بسیار مستأصل شده باشند. دراصل، بیمارستان‌ها از سیستم اطلاعات بیمارستانی (HIS) برای کمک به مدیریت جریان اطلاعات استفاده می‌کنند. اما برخی از بیمارستان‌ها واقعاً به کیفیت اطلاعات اهمیت نمی‌دهند. کیفیت اطلاعات عنصری کلیدی برای تعیین سطح بهداشت در بیمارستان است. با بهبود کیفیت اطلاعات، کیفیت بهداشت بهبود خواهد یافت تا رضایتمندی بیمار را مورد پشتیبانی قرار دهد. روش به کار رفته برای بهبود کیفیت اطلاعات Six Sigma است. Six Sigma. را می‌توان برای کاهش نوسان اطلاعات در زمینه بهداشت خصوصاً اطلاعات به کار رفته در نظام اطلاعات بیمارستانی بکاربرد.
ترجمه مقدمه
دسترسی به خدمات سلامت ارائه شده توسط بیمارستان بر طبقه بندی بیمارستان مبتنی است که آنها را می‌توان به دو بخش تقسیم بندی کرد که عبارتند از بیمارستان عمومی و بیمارستان خصوصی [1]. با ارائه خدمات سلامت، بیمارستان بایستی به صورت مطلوبی تمامی خدمات سلامت را سازماندهی کند تا رضایت بیمار را همراه با کیفیت داده‌های خروجی به دست آورد. اما واقعیت آن است که گاهی اوقات بیمارستان در هنگام ارائه خدمات سلامت با تقاضای بیش‌ازحد به بیماران، اما بدون به‌کارگیری نظام صحیح خدمات سلامت دچار استیصال می‌شود. برخی بیمارستان‌ها در حال حاضر از نظامهای اطلاعات بیمارستانی (HIS) بعنوان یک نظام اطلاعاتی استفاده کرده‌اند که برای مدیریت اطلاعات، گردآوری اطلاعات، انباشت داده‌ها، پردازش داده‌ها، استخراج و تبادل داده‌ها در بیمارستان به منظور تحقق نیاز کارکردی کاربر به کار می‌رود [2]. کیفیت خدمات سلامت به کیفیت اطلاعات در بیمارستان بستگی دارد و کیفیت اطلاعات (IQ) یک عنصر رقابتی کلیدی برای استمرار سازمان است. روش به کار رفته در این مقاله Six Sigma است. Six Sigma یک رویکرد بهبود کیفیت است که به صورت نظام مندی برای بهبود عملکرد سازمان بر اساس استفاده از تکنیک‌های تحلیلی آماری مختلف مؤثر است[3]. هدف کاهش واریانس فرایند از طریق حذف نقایصی است که مانع از رضایتمندی مشتری می‌گردند [4]. با بهبود و تقویت کیفیت اطلاعات در بیمارستان، کیفیت خدمات سلامت می‌بایست به طرز قابل توجهی افزایش یابد. هدف این مقاله تعیین پارامترهای IQ برای بیمارستان و ایجاد مدل بهبود IQ بر اساس روش Six Sigma است. این مقاله به قرار ذیل سازماندهی شده است: در بخش 2 کیفیت اطلاعات در بیمارستان را ارائه می‌کنیم، در بخش سه در خصوص Six Sigma به عنوان روش به کار رفته در این مقاله توضیح می‌دهیم. در بخش چهارم، با استفاده از Six Sigma مدل بهبود کیفیت اطلاعات را برای نظام اطلاعات بیمارستانی ارائه می‌کنیم، سپس در نهایت در بخش پنج شاهد بیانیه نتیجه‌گیری هستیم که نتایج را خلاصه می‌کند.
پیش نمایش مقاله
پیش نمایش مقاله  مدل‌ بهبود کیفیت اطلاعات در خصوص نظام اطلاعات بیمارستان با استفاده از Six Sigma

چکیده انگلیسی

Hospital provide a number of health services and proper health facilities for society, one of the healthcare is inpatient. Because of the daily high demand of inpatients healthcare in a day, some hospitals seems too overwhelmed to control the information flow. Mainly, hospital already used Hospital Information System (HIS) for helping managing information flow. But some of it does not really care about the quality of information. Information quality is a key element to determine the level of healthcare in hospital. By the improvement of information quality, the quality of healthcare would improve to support the patient's satisfaction. A method used for information quality improvement is Six Sigma. Six Sigma could be used for reducing information variance in healthcare, especially information that used in Hospital Information System.