ترجمه فارسی عنوان مقاله
تصویربرداری از بخش شیلات کشور ترکیه: آنالیز Swot
عنوان انگلیسی
Taking a Photo of Turkish Fishery Sector: A Swot Analysis
کد مقاله | سال انتشار | تعداد صفحات مقاله انگلیسی |
---|---|---|
5451 | 2012 | 10 صفحه PDF |
منبع
Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)
Journal : Procedia - Social and Behavioral Sciences, Volume 58, 12 October 2012, Pages 1515–1524
فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده
کلمات کلیدی
1. مقدمه
جدول 1. شیلات جهانی و محصولات پرورش ماهی
2. مرور مقاله
2.1 نمای کلی از کشور ترکیه
2.2 محصولات شیلات
2.3 تجارت خارجی
3. روش ها
3.1. هدف تحقیق
3.2 جمع آوری داده و نمونه
3.3آنالیز و نتایج
جدول 2 شاغلان بخش شیلات
نتایج آنالیز SWOT و پیشنهادات
4. نتیجه گیری
کلمات کلیدی
1. مقدمه
جدول 1. شیلات جهانی و محصولات پرورش ماهی
2. مرور مقاله
2.1 نمای کلی از کشور ترکیه
2.2 محصولات شیلات
2.3 تجارت خارجی
3. روش ها
3.1. هدف تحقیق
3.2 جمع آوری داده و نمونه
3.3آنالیز و نتایج
جدول 2 شاغلان بخش شیلات
نتایج آنالیز SWOT و پیشنهادات
4. نتیجه گیری
ترجمه کلمات کلیدی
- بخش شیلات ترکیه - مدیریت استراتژیک -
تجزیه و تحلیل -
کلمات کلیدی انگلیسی
Turkish fishery sector,Strategic management,SWOT Analysis,
ترجمه چکیده
کشور ترکیه با موقعیت مناسب از نظر جغرافیایی، که اطراف آن را مناطق آبی محاصره کرده است و آب های دریاهای داخلی تاثیر بالقوه ایی بر سهم بازار شیلات این کشور در جهان دارد. طبق آمار به دست آمده کشور ترکیه بیست و نهمین کشور دنیا از نظر تامین ماهی در جهانی است،اما طرح های آینده ی بخش شیلات نشان می دهند که این بخش پیشرفت های امیدبخش خود در آینده را حفظ خواهد کرد. به همین دلیل تفکر راهبردی و مدیریت لازمه ی توسعه در بخش شیلات کشور ترکیه در آینده به شمار می آید. برای شناخت نقاظ قوت و ضعف، خطرها و موقعیت ها در بخش شیلات با تشکیل کارآگاه هایی برای شرکت های شیلات در استان Mugla به منظور آشنایی با دید شرکت کنندگان نسبت به کارشان آنالیز SWOT را انجام دادیم. از طرف دیگر مصاحباتی با اعضای دانشگاهی که در این زمان مطالعه داشتند انجام دادیم. از داده های دست اول و دومی که به ما رسید آنالیز swot را با رویکردی راهبردی به منظور بررسی دقیق این بخش انجام دادیم. براساس نتایج به دست آمده نقاط قوت و فرصت های اصلی این بخش تنوع بالای محصولات، نزدیکی به مناطق ماهیگیری و زیرساخت های خوب، تصاویر مثبت از محصولات ترکیه ایی در شرق میانه و اروپا، افزایش تقاضا در ماهی گیری در جهان، پتانسیل ورود به بازارهای نزدیک مخصوصاً کشورهای مجاور، گوناگونی موقعیت های آبزی پروری، فراغت و توریست، پتانسیل تولید دامنه ی وسیع تری از محصولات است. در مورد نقاظ ضعف و تهدیدات مشکلات بازاریابی، سطح پایین تحصیلات کشاورزان و کارگران، مشکلات مالی، آلودگی محیط زیست، کم شدن تعداد ماهی ها برای ماهیگیری، هزینه های انرژی بالا توسط شاغلان و متخصصان شناسایی شده اند.
ترجمه مقدمه
بخش شیلات نقش مهمی در امنیت غذایی و اقتصاد برای فروشنده و مشتری دارد که فرصت خوردن پروتئین حیوانی با کیفیت بالا با هزینه ها مناسب را دارند.
طبق گزارش آماده شده از FAO از سازمان شیلات و آبزی پروری در سال 2010، سرانه مصرفی سالیانه ماهی در جهان روند رو به رشدی در طی سال های اخیر داشته است که به طور متوسط 9/9 کیلوگرم در دهه ی 1960، 5/11 کیلوگرم در دهه ی 1970، 6/12 کیلوگرم در دهه ی 1980، 4/14 در دهه ی 1990 بود و در سال 2007 به 0/17 کیلوگرم در سال رسیده است. برای سال های 2008 تا 2009 متوسط جهانی سرانه ی مشخص مصرف ماهی ثابت ،حدود 17 کیلوگرم در سال، بود و به تدریج در سال 2010 به خاطر افزایش تقاضا بیشتر شد. قیمت ماهی هم در بازارهای محلی مانند بازارهای صادراتی رو به افزایش بوده است. شاخص قیمت ماهی FAO نشان می دهد که قیمت حال حاضر ماهی به ویژه ماهی های پرورشی به طور متوسط بالاتر از قیمت های گذشته بوده است.از نظر عرضه، سرانه عرضه ماهی و عرضه کلی به طور چشمگیری در پنج سال اخیر گسترش یافته و کل عرضه ماهی با نرخ سالیانه 1/3 درصد از سال 1961 افزایش یافته است در حالیکه جمعیت جهان هر سال 7/1 درصد در همان سال افزایش داشته است (FAO,2010) . در جدول زیر شیلات جهان و محصول پرورش ماهی را می توان از سال های 2004 تا 2009 دید.
جدول 1. شیلات جهانی و محصولات پرورش ماهی
در لیست کشورها که مربوط به عرضه ماهی می شود، کشور چین به عنوان پیشرو جهانی در زمینه ی صید شیلات دریایی و دور از دریا با 8/14 میلیون تن صید در سال 2008 در بالای لیست قرار دارد، کشور پرو با 4/7 میلیون تن، اندونزی 5 میلیون تن، ایلات متحده 3/4 میلیون تن، ژاپن 2/4 میلیون تن در رتبه های بعدی قرار دارند. از طرف دیگر کشور ترکیه بیست و نهمین کشور در رده بندی تولید ماهی از بین 494124 تن ماهی مربوط به این بازار جهانی است.
گزارش آماده شده توسط سازمان چشم انداز کشاورزی OECD-FAO مرتبط با پیش بینی های آتی همین بخش از سال 2011 تا 2020 بیانگر نشانه هایی است. پیش بینی جهانی ماهی (جدول 2) نشان می دهد که بخش شیلات در آینده بخش امیدوارکننده ایی خواهد ماند. محصولات با صید شیلات و پرورش ماهی افزایش می یابد علاوه بر این نشان داده شده که مصرف ماهی سال به سال افزایش می یابد.
کشور ترکیه به عنوان یک شبه جزیره با موقعیت مناسب ژئواستراتژیک در جهان باید سهم خود را در این بازار بیشتر کند. بخش شیلات برای رسیدن به اهداف اقتصاد کلان خود در سال 2023 می تواند بخش راهبردی و سودآور در طولانی مدت باشد. در این تحقیق قصد داریم صنعت شیلات کشور ترکیه را با استفاده از آنالیز SWOT تحلیل و بررسی کنیم تا محدودیت های کنونی و احتمالات آتی مربوط به این بخش را بیابیم تا از این طریق بتوانیم اطلاعاتی در اختیار سیاست گذاران پیشرفت های آینده قرار دهیم.