دانلود مقاله ISI انگلیسی شماره 94372
ترجمه فارسی عنوان مقاله

نوآوری در مدل کسب وکار از طریق انقلاب صنعتی چهارم

عنوان انگلیسی
Business model innovation through Industry 4.0: A review
کد مقاله سال انتشار تعداد صفحات مقاله انگلیسی
94372 2018 7 صفحه PDF
منبع

Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)

Journal : Procedia Manufacturing, Volume 22, 2018, Pages 4-10

فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده

کلمات کلیدی

1.مقدمه

۲.  روش تحقیق 

۳.  نتایج مرور ادبیات 

۳. ۱ ویژگی‌های، چالش‌ها و الزامات انقلاب صنعتی چهارم در مورد مدل‌های کسب وکار 

جدول ۱. ویژگی‌ها، چالش‌ها و الزامات مربوط انقلاب صنعتی چهارم

۳. ۲. ۱.  یک رویکرد خدمت محور

۳. ۲. ۲.  رویکرد شبکه محور 

۳. ۲. ۳.  رویکرد کاربر محور 

۳.  ۳ چهار روش برای دیجیتال سازی در شرکت‌های تولیدی 

شکل۱.  چهار روش برای تحول دیجیتالی در شرکت های تولیدی.

3.3.1بهینه‌سازی فرآیند داخلی و خارجی 

شکل۲.  تغییرات اجزای مدل کسب و کار برای دستیابی به بهینه سازی فرایندهای داخلی و خارجی 

3.3.2 بهبود رابط کاربری مشتری 

شکل۳.  تغییرات در اجزای مدل کسب و کار برای دستیابی به بهبود رابط کاربری مشتری

۳. ۳. ۳.  اکو سیستم‌های جدید و شبکه‌های ارزش 

شکل۴.  تغییرات در مولفه‌های مدل کسب وکار برای دستیابی به اکوسیستم‌های جدید و شبکه‌های ارزش.

۳. ۳. ۴.  مدل‌های کسب وکار جدید: محصولات و خدمات هوشمند 

شکل۵.  تغییرات اجزای مدل کسب و کار برای دستیابی به مدل های جدید کسب و کار.

۴.  نتیجه‌گیری و تحقیقات آینده 
ترجمه کلمات کلیدی
مدل تجاری، نوآوری مدل کسب و کار، دیجیتال سازی، تحول دیجیتال، صنعت 4.0،
کلمات کلیدی انگلیسی
Business Model; Business Model Innovation; digitalization; digital transformation; Industry 4.0;
ترجمه چکیده
مقاله زیر یک بررسی ادبی مختصری را برای گسترش دانش ما در مورد چگونگی مدل سازی صنعت 4.0 بر مدل های تجاری و شناسایی نوآوری های مدل کسب و کار در نتیجه ایجاد می کند. بر اساس نتایج، مجموعه ای از ویژگی ها، مسائل و الزامات مشخص شده است و پیش بینی شده است که سه رویکرد متفاوت به شرکت ها نزدیک تر شده اند به پدیده صنعت 4.0 مانند گرایش خدمات، اکوسیستم های شبکه و جهت گیری مشتری. علاوه بر این، تاثیرات در ایجاد، تحویل و تسویه ارزش از طریق بازنگری مدل های کسب و کار به دلیل در نظر گرفتن صنعت 4.0 به تصویر کشیده شده است. به عنوان یک نتیجه، چهار روش مختلف برای نوآوری مدل های کسب و کار بر اساس درجه های مختلف نوآوری پیشنهاد می شود که دیجیتالی شدن را در بر بگیرند. این مسیرها از بهینه سازی فرآیندهای داخلی و خارجی یا بهبود ارتباط با مشتری برای ایجاد شبکه های ارزش جدید یا محصولات و خدمات هوشمند از طریق مدل های کسب و کار مضر می رود.
ترجمه مقدمه
روند رو به رشد تلفیق تولید صنعتی و فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT)، انقلاب صنعتی چهارم را به دنیای تولید آورده است. این پدیده امکان اتصال اطلاعات، اشیاء و افراد را به دلیل همگرایی فیزیکی و مجازی (فضای مجازی) در قالب سیستم های فیزیکی سایبری (CPS) فراهم می کند. بنابراین، تبدیل کارخانه ها به محیط های هوشمند را ممکن می سازد [2، 3]. به گفته برخی از نویسندگان [ ۴ ]، انقلاب صنعتی چهارم، قدرتمندترین محرک نوآوری در چند دهه آینده است که موج بعدی نوآوری را آغاز می‌کند. بنابراین، ویژگی‌های اصلی مرتبط با انقلاب صنعتی چهارم از جمله قابلیت بلادرنگ(real-time) ، قابلیت همکاری و یکپارچگی افقی و عمودی سیستم‌های تولیدی از طریق سیستم‌های ICT، پاسخ به چالش‌های جاری هستند که شرکت‌ها باید با تشدید رقابت و در شرایط جهانی شدن، نوسانات تقاضای بازار، کاهش نوآوری و چرخه عمر محصول و افزایش پیچیدگی در مورد محصولات و فرایندها، با آنها واجهند [ ۵، ۶ ]. به این ترتیب، دیجیتالی شدن سریع دنیای کسب وکار، موانع سنتی صنعت را درهم می‌شکند و بسیاری از دانشگاهیان و شاغلین بر نیاز به تجدید نظر در مدل‌های کسب وکار موجود تاکید دارند [ ۷ ]. با این حال، تحقیقات اخیر عمدتا بر توسعه فن‌آوری و کم‌تر بر مدل‌های کسب وکار جدید که از طریق ادغام این نوآوری‌ها در حال ظهور هستند، متمرکز شده‌اند. با این وجود، این پارادایم جدید صنعتی، روش‌های کنونی ایجاد ارزش را تغییر می‌دهد، زیرا شامل تغییر در تحولات فنی و تولیدی است، که به نوبه خود پیامدهای سازمانی گسترده‌ای را ارایه می‌دهد، روابط مشتری را بهبود می‌بخشد و یا خدمات جدید ارایه می‌دهد. در نتیجه، امروزه مدل‌های کسب وکار جدید و سازگار مورد نیاز هستند [ ۳ ]. در نهایت، بحث و اقداماتی که تحول دیجیتالی کارخانه‌ها را ارتقا می‌دهد بین محققان، صنایع و سیاست گذاران در سراسر دنیا رو به افزایش است. آلمان اولین کشوری بود که در سال ۲۰۱۱ به دیجیتالی سازی به عنوان " انقلاب صنعتی چهارم" اشاره کرد. سپس این واژه به دنیای آنگلوساکسون به عنوان " انقلاب صنعتی چهارم" گسترش یافت، در حالی که کشورهای دیگر اصطلاحات دیگری را برای توصیف این پدیده معرفی کرده‌اند. بنابراین، آمریکا مانند ژاپن و کره بر "تولید هوشمند" تمرکز می‌کند. جنرال الکتریک مفهوم "اینترنت صنعتی" را رواج داد. در نهایت، دیگر واژه‌های مرتبط با موضوع شامل "تولید هوشمند"، "تولید پیشرفته"، "صنعت مجتمع"، "صنعت هوشمند" و "کارخانه هوشمند" هستند [ ۲، ۸ ]. از این رو، در پاسخ به افزایش روز افزون علاقه به این موضوع و نیاز به درک عمیق‌تر تاثیر آن بر نوآوری مدل کسب وکار، هدف این مقاله ارایه یک مرور ادبیات مختصر است که برای پرداختن به اهداف زیر انجام شده‌است: بدست آوردن یک دیدگاه روشن درباره چگونگی اثرات صنعت در مدل‌های کسب وکار و شناسایی نوآوری‌های مدل کسب وکار که در نتیجتا مشتق می‌شوند.
پیش نمایش مقاله
پیش نمایش مقاله  نوآوری در مدل کسب وکار از طریق انقلاب صنعتی چهارم

چکیده انگلیسی

The following article presents a brief literature review conducted to extend our knowledge about how Industry 4.0 affects business models and to identify business model innovations derived in consequence. Based on the results, a set of features, issues and requirements have been identified and three different approaches has been suggested to make firms getting closer to the industry 4.0 phenomenon such as service orientation, networked ecosystems and customer orientation. Furthermore, the impacts on the creation, delivery, and capture of value through the reconfiguration of Business Models due to embracing the Industry 4.0 are depicted. As a result, four different ways to innovate the business models based on different degrees of innovation are proposed to embrace the digitalization. Those paths goes from optimizing internal and external processes or improving customer relationship to creating new value networks or smart products and services through disruptive business models.