ترجمه فارسی عنوان مقاله
مدل شبیه سازی برای انگیزش ایجاد اقدامات کارآفرین
عنوان انگلیسی
Simulation Model for Motivating the Creation of Entrepreneurship Actions
کد مقاله | سال انتشار | تعداد صفحات مقاله انگلیسی |
---|---|---|
9485 | 2013 | 9 صفحه PDF |
منبع
Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)
Journal : Procedia - Social and Behavioral Sciences, Volume 73, 27 February 2013, Pages 354–362
فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده
واژه های کلیدی
1. مقدمه
2. مدیریت و بودجه گذاری تجارت دلگرم کننده جدید
3. مدلسازی تجارت دلگرم کننده جدید
4. نگرش رده بالا به تجارت های دلگرم کننده جدید
5. پویایی های سیستم برای مدل تجارت دلگرم کننده جدید
6. تعامل بین مدل ها/ابعاد
6-1 انکوباتور تجاری مجازی
6-2 انکوباتور تکنولوژی – شبکه های تولید
7. پیاده سازی مدل های تجارت دلگرم کننده جدید
7-1 بررسی مرحله ای سیستم
7-2 اجرا و نتایج
8. نتیجه گیری و تحقیقات بعدی
واژه های کلیدی
1. مقدمه
2. مدیریت و بودجه گذاری تجارت دلگرم کننده جدید
3. مدلسازی تجارت دلگرم کننده جدید
4. نگرش رده بالا به تجارت های دلگرم کننده جدید
5. پویایی های سیستم برای مدل تجارت دلگرم کننده جدید
6. تعامل بین مدل ها/ابعاد
6-1 انکوباتور تجاری مجازی
6-2 انکوباتور تکنولوژی – شبکه های تولید
7. پیاده سازی مدل های تجارت دلگرم کننده جدید
7-1 بررسی مرحله ای سیستم
7-2 اجرا و نتایج
8. نتیجه گیری و تحقیقات بعدی
ترجمه کلمات کلیدی
مدل های شبیه سازی پویا - اطلاعات - توسعه محصول جدید
کلمات کلیدی انگلیسی
Dynamic Simulation Models,Information,
New product development,
ترجمه چکیده
شرکت های نرم افزاری کوچک و متوسط بایستی تشویق شوند تا نقش پیشرو در بهره برداری از فرصت های جدید را بر عهده گیرند. لازم است که نقش مهم مهندسی، فناوری و توسعه را در شرکت های نرم افزاری کوچک و متوسط و در جهت کاهش فقر و توسعه پایدار اجتماعی و اقتصادی، بسط داده، پیاده سازی کرده و مورد تاکید قرار داد.
در این مقاله، حوزه ای وجود دارد که در مورد راه های تشویق به ایجاد و تثبیت شرکت های نرم افزاری جدید اطلاع رسانی می کند و نقش مهم ایجاد شرکت های جدید در صنعت در حال تحول و تغییر را شرح می دهد. همچنین تجزیه و تحلیل کامپیوتری از طریق مدل های شبیه سازی پویا [1] (iThink) وجود دارد، که در جهت شبیه سازی تمامی موقعیت ها و صحنه های مختلف برای تشویق شرکت های نرم افزاری جدید و پیش بینی برآیند آنها است. مطالعات مرتبط به روش های محاسباتی تخصیص یافته اند، و نیرو محرکه ای برای تحقیقات بعدی در این رشته هستند.
ترجمه مقدمه
ابتکارهایی برای ظرفیت سازی، برقراری نظام های مالی مناسب، افزایش آگاهی عموم، سیاست ساخت و اجرا و اطمینان از این که مهندسی و فناوری در اسناد راهبرد کاهش فقر (PRSPs) گنجانده شده باشند، لازم است [17]. دولت ها، دانشگاه ها، سازمان های غیر دولتی [18] و نهادهای بین المللی همگی لازم است که نقشی در توسعه و اجرای راهبرد ایفا کنند.
در اقتصادهای صنعتی پیشرفته، صنف های کوچک و متوسط بیشتر فناوری ابداعی و پیشرفته را ایجاد نموده اند. در بسیاری از اقتصادهای در حال توسعه، این صنف ها بنیاد صنعتی شدن آنها است. برای مثال، در تایوان (چین) شرکت های کوچک و متوسط، موتور محرکه بهبود صنعتی پس از جنگ این اقتصاد است. شرکت های کوچک و متوسط تایوان با خدمت رسانی به عرضه کنندگان به شرکت های چند ملیتی و خریداران خارجی، به تدریج فرآیند و فناوری تولیدی کسب کرده اند که اقتصاد آنها را توانمند ساخته تا بتواند فناوری خود را به روز رسانی کند. شواهد مشابهی در مورد نقش شرکت های کوچک و متوسط در سرزمین اصلی چین نیز پدیدار شده است.
علیرغم اهمیت شرکت های کوچک و متوسط، سرمایه گذاری و مشوق برای رشد آنها در بیشتر کشورهای در حال توسعه یا وجود نداشته یا خیلی کم است. کانون سرمایه گذاری دولتی و خارجی در کشورهای در حال توسعه به پروژه های فراساختاری و صنعتی بزرگ متمرکز است.
حمایت از این صنف ها حیاتی است، اما انجام اینکار با مشکلات و سختی های مالی، اجرایی، حقوقی، و مرتبط با بازار همراه است. بنابراین کشورهای در حال توسعه می توانند به تقویت رشد شرکت های کوچک و متوسط از طریق ایجاد انکوباتورهای (ماشین جوجه کشی) خلق کسب و کار و فناوری، خوشه های حمایت کننده، تاسیس مناطق پردازشصادارت؛ کمک نمایند. هر نهادی دارای مزایا و معایبی است.
اگر کشور در حال توسعه خواهان هموار کردن راه تبدیل علم، فناوری و ابتکار به فرصت های تجاری است، لازم است که شماری از فعالیت ها و اقدامات هسته ای را به عمل آورد. این اقدامات شامل فراهم کردن ساختارهای تشویقی وسیع تر برای تمامی شرکت ها است، در حالی که محیط نهادری ایجاد می کند که کارآفرینی، تقویت نوآوری، تقویت افتتاحیه ها را تشویق کرده و با تزریق سرمایه از حفظ و نگهداری شرکت های موجود حمایت می کند.
ایجاد اتصال بین دانش سازی و شرکت یکی از مهمترین چالش هایی است که کشورهای در حال توسعه با آن مواجه هستند. دامنه ای از ساختارها را می توان برای خلق و حفظ این صنف ها استفاده نمود، از رژیم های مالیاتی گرفته تا ابزارهای مبتنی بر بازار برای خط مشی مصرف و منابع تغییر در داخل سیستم ابتکاری.