مقالات ISI تضمین کیفیت : 63 مقاله انگلیسی + ترجمه فارسی

آشنایی با موضوع
تضمین کیفیت، نظارت و ارزیابی سامان مند جنبه های گوناگون یک پروژه، سرویس یا وسیله است که احتمال رعایت حداقل های استاندارد کیفیت در فرایند تولید را به حداکثر می رساند. تضمین کیفیت قطعاً نمی تواند تولید محصولات باکیفیت را ضمانت کند. دو اصلی که تضمین کیفیت شامل آن هاست: مناسب برای هدف - محصول باید برای هدف تعیین شده مناسب باشد؛ و درست بار اول - اشتباهات باید منتفی شوند. تضمین کیفیت شامل تنظیم کیفیت مواد خام، هم گذاری ها، محصولات و اجزاء، خدمات مرتبط با تولید، و مدیریت، تولید و بازرسی فرایندها است. کیفیت توسط کاربران محصول، ارباب رجوع یا مشتریان، و نه جامعه به طور کلی، بدست می آید. محصولات قیمت پایین را در صورتی می توان به عنوان کیفیت بالا در نظر گرفت که کاربران محصول آن ها را اینطور یافته باشند.

در این صفحه، تعداد 63 مقاله انگلیسی از ژورنال ها و مجلات معتبر پایگاه ساینس دایرکت (ScienceDirect) درباره موضوع تضمین کیفیت آرشیو شده است که شما می توانید مقالات مورد نظر خود را بر اساس سال انتشار، موضوع مقاله، وضعیت ترجمه و تعداد صفحات، انتخاب نموده و دانلود فرمایید.
در صورتی که مقاله لاتین مورد نظر شما تا کنون به زبان فارسی ترجمه نشده باشد، واحد ترجمه پایگاه ISI Articles با همکاری تنی چند از اساتید و مترجمان با سابقه، آمادگی دارد آن را در اسرع وقت و با کیفیت مطلوب برای شما ترجمه نماید.

Intradepartmental consultations in surgical pathology: Review of a standardized process and factors influencing consultation rates and practices in an academic and community hospital setting

Development of indicators for a nationwide cross-sectoral quality assurance procedure for mental health care of patients with schizophrenia, schizotypal and delusional disorders in Germany

Prospective Qualitative and Quantitative Analysis of Real-Time Peer Review Quality Assurance Rounds Incorporating Direct Physical Examination for Head and Neck Cancer Radiation Therapy

Does AACSB accreditation provide quality assurance and foster quality improvement for limited resource business schools whose missions are primarily teaching?

Academic perceptions of quality and quality assurance in undergraduate hospitality, tourism and leisure programmes: A comparison of UK and Taiwanese programmes