ترجمه فارسی عنوان مقاله
مدیریت بحران و بحث تجدید: فهم نتایج مثبت احتمالی بحران
عنوان انگلیسی
Crisis management and the discourse of renewal: understanding the potential for positive outcomes of crisis
کد مقاله | سال انتشار | تعداد صفحات مقاله انگلیسی |
---|---|---|
1055 | 2002 | 5 صفحه PDF |
منبع
Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)
Journal : Public Relations Review, Volume 28, Issue 4, October 2002, Pages 361–365
فهرست مطالب ترجمه فارسی
خلاصه
1.مقدمه
2.تجدید سازمانی و حملات تروریستی سال 2001
3.تجدید برپایه تعهد گروگذار
4.تجدید برپایه تعهد به اصلاح
5.تجدید برپایه ارزش های اصلی
6.مفاهیم تجدید برای مدیریت بحران
1.مقدمه
2.تجدید سازمانی و حملات تروریستی سال 2001
3.تجدید برپایه تعهد گروگذار
4.تجدید برپایه تعهد به اصلاح
5.تجدید برپایه ارزش های اصلی
6.مفاهیم تجدید برای مدیریت بحران
ترجمه کلمات کلیدی
- نوسازیمفاهیم ارتباطاتتعهد ذینفعاناصلاح -
کلمات کلیدی انگلیسی
communication implications,stakeholder commitment,
ترجمه چکیده
این مقاله بحث بحران را با تاکید بر تجدید و رشد و گذشته از مباحث یافتن مقصر، پاسخگویی و تعهد بررسی می کند. سه گروه از تجدید با توجه به حادثه تروریستی 11 سپتامبر 2001 مورد بحث قرار گرفتند. این گروهبندی ها شامل تجدید برپایه تعهد گروگذار، تعهد به تصحیح و ارزش های اصلی می شوند. این مقاله از مفاهیم ارتباط بحران از نظر نظری و عملی نتیجه گیری می کند.
ترجمه مقدمه
وقتی در 11 سپتامبر 2001 برج های مرکز تجارت جهانی فرو ریخت و پنتاگون مورد تجاوز قرار گرفت، تمامی سازمان ها با چشم انداز نگران کننده افت تجارت و اضطرار مالی مواجه شدند. در ابتدا برجسته ترین سازمان های قربانی شده شرکت های هواپیمایی بودند. به همراه اتهام بی کفایتی، تمام شرکت های هواپیمایی بزرگ با کاهش ناگهانی مسافر مواجه شدند. ده ها هزار کارمند اخراج شدند.آژانس های مسافرتی، هتل ها، موسسات غذای آماده، خدمات پستی امریکا و حتی کنگره همگی به وسیله حادثه 11 سپتامبر و تهدیدات متعاقب آن و همچنین مشکلات عمدی این واقعه سیاه تحت تاثیر قرار گرفته بودند. این وقایع غیرموازی در تاریخ امریکا شرایطی را ایجاد کرده بود که نیازمند اقدام تجدیدی منحصر به فرد برای بسیاری از سازمان ها بود. هدف این مقاله بررسی شکل و عملکرد این اقدامات تجدیدی نو است. ابتدا تجدید را به عنوان شکلی از رابطه بحران در نظر می گیریم. سپس سوالاتی را می پرسیم که سزاوار توجه در آینده است. نهایتا مفاهیمی را برای تجدید در بحرانی ملی مثل تروریسم که درحال حاضر امریکا در مواجهه با آن است را مورد بحث قرار می دهیم.
در رابطه با سازمان ها بحران اغلب تهدیدی بنیانی برای پایایی سیستم، تردید درباره فرضیات و عقاید و خطر برای اهداف اولویت بالای آن سازمان شامل تصویر سازمانی، قانونی بودن، سود رسانی و نهایتا بقای آن سازمان است. متعاقبا مباحث مربوط به بحران اغلب درباره سازمان یا صنعتی است که تقصیر مبرا می کند و تصویر خود را بازسازی می نماید. این واکنش های پس از بحران بیشتر در سنت پوزش بیانی یا مباحثه دفاعی که در آن سخنگوی سازمان پیشنهاد شرح متقابل اجباری نتایج سازمانی را می دهد چارچوب بندی می شوند.
نوعا این مباحثه پوزشی بر یک یا ترکیبی از موقعیت های راهبردی مثل تکذیب ساده واقعیت، طفره روی از مسئولیت، کاهش تهاجم، جبران، اقدامات اصلاحی و ریاضت طراحی شده برای بازسازی و احیای تصویر تمرکز دارد. عذرخواهی عموما به عنوان دنباله ضروری یک بحران برای ساخت دوباره حقانیت خسارت دیده سازمان شناخته می شود. این تحقیق برای فهم انتخاب بیانی موجود برای سازمان ها در زمانی که سوالات درباره مسئولیت پذیری، جبران، تقصیر و سرزنش برتری دارند سودمند می باشد.
اگرچه در برخی مثال ها فرض اشتباه سازمانی ناشی از بیان دستوری دائم نیست و در این موارد فرصتی برای جایگزینی بحث عذرخواهی و دفاع با بحث خوش بینانه تر بازسازی و تجدید وجود دارد. در این مورد به دلیل نوع مسائل بحران مثل مسئولیت پذیری، ضرر، قربانی سازی و سرزنش ممکن است تابع بحث خوش بینانه تری که بر حرکت در ورای بحران، تمرکز بر موقعیت های باارزش، پاسخگویی به گروگذار و رشد به عنوان نتیجه ای از بحران تاکید دارد باشد.
برای مثال هرست توضیح می دهد که تجدید اغلب مربوط به ایجاد ارتباط با ارزش های اصلی سازمان برای ارتباط دوباره گذشته به آینده و کشف مجدد کهنه در نو است. چنین مباحثی که اغلب در گذارش ها و پاسخ به بحران دیده می شوند، ممکن است به آزاد کردن منابع و افزایش تلاش هایی که بر جنبه های مثبت احتمالی بحران تاکید دارند کمک کنند. در ادامه برخی مسائل کلیدی که مربوط به تجدید مرتبط با تراژدی 11 سپتامبر در نیویورک، واشنگتن و پنسیلوانیا می شود آمده است.