ترجمه فارسی عنوان مقاله
رهبری ناب- اصول بنیادی و کاربرد آنها
عنوان انگلیسی
Lean Leadership – Fundamental Principles and their Application
کد مقاله | سال انتشار | تعداد صفحات مقاله انگلیسی |
---|---|---|
12406 | 2013 | 6 صفحه PDF |
منبع
Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)
Journal : Procedia CIRP, Volume 7, 2013, Pages 569–574
فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده
کلمات کلیدی
1. مقدمه
شکل 1. مدل 4P سیستمهای تولید ناب
2. اصول رهبری ناب
شکل 2. پنج اصل رهبری ناب
شکل 3. مدل رهبری ناب
3. استفاده از رهبری ناب
شکل 4. کاربرد اصول رهبری ناب
4. نتیجه گیری
کلمات کلیدی
1. مقدمه
شکل 1. مدل 4P سیستمهای تولید ناب
2. اصول رهبری ناب
شکل 2. پنج اصل رهبری ناب
شکل 3. مدل رهبری ناب
3. استفاده از رهبری ناب
شکل 4. کاربرد اصول رهبری ناب
4. نتیجه گیری
ترجمه کلمات کلیدی
رهبری ناب - تولید ناب - گرایش کارکنان - سازمان
کلمات کلیدی انگلیسی
Lean Leadership,Lean Production,Employee Orientation,Survey
ترجمه چکیده
سیستمهای تولید ناب (LPS) در تسهیلات تولیدی امروزی پیشرفت کرده اند. اما هنوز، تعداد کمی از شرکتها در زمینه حفظ پروسه بهبود مستمر موفق هستند. در بسیاری از LPS، فقط شیوه ها و ابزارها برای پیاده سازی استفاده می شوند. اما آنها صرفا عناصر سطحی LPS را نشان می دهند. درگیری کارکنان برای بهبود روزانه یک عامل کلیدی برای موفقیت است. این امر می تواند از طریق روشهای مختلف رهبری، رهبری ناب، بدست آید. اگرچه اهمیت رهبری ناب توسط بسیاری از نویسندگان تایید شده است، اما تاکنون هیچ ساختار یا تعریف مشخصی از این رویکرد وجود ندارد. بنابراین، این مطالعه با هدف شناسایی اصول مربوط به رهبری ناب انجام می شود. مطالعه بعدی به کاربرد رهبری ناب اشاره کرده و فرصتهای آینده را در خصوص بهبود نشان می دهد. اکثریت شرکت کنندگان، اهمیت ویژه رهبری ناب را تایید کرده و ادعا می کنند که تمامی عناصر آن در شرکتهایشان بکار گرفته می شود. نتایج نیز نشان داده که برخی از عناصر به اشتباه تفسیر شده و سایر عناصر نیز بطور کامل استفاده نمی شوند.
ترجمه مقدمه
تولید ناب در نتیجه¬ی پیشرفت تولید بدست می آید. نتایج یک نظرسنجی بین المللی نشان داده که 80% شرکت کنندگان ادعا کرده که از اصول سیستمهای تولید ناب (LPS) استفاده می کنند. بیش از نیمی از شرکت کنندگان نیز پیاده سازی را تکمیل نموده و LPS خود را بطور مستمر بهبود می دهند. سایر مطالعات به نتایج مقایسه ای می پردازند.
بهرحال، در بسیاری از شرکتها، این نتایج با انتظارات اولیه بدست نیامده و یا بسیار طولانی نیست. اغلب، افراد به شیوه ها تمرکز کرده، اما شیوه ها تنها بخش قابل مشاهده LPS هستند. کارکنان یک عامل کلیدی برای موفقیت پایدار می باشند. شیوه ها و ابزارها بسیار مهم بوده اما نمی توانند هر نتیجه ای را بدست آورده اگر که رهبران درک عمیقی از ناب نداشته باشند. پیاده سازی شیوه ها و ابزارها در واقع بخش آسانتر پیاده سازی LPS است. بهرحال، تغییر رفتار و ذهنیت کارکنان و رهبران، بزرگترین چالش می باشد. اختلاف اصلی بین روشهای تولید انبوه قبلی و ناب، نقش کارکنان است. تفکیک کارگران سفیدپوست و سیاه پوست در تولید ناب وجود ندارد. وظیفه بهینه سازی فرایندها به منظور سود بردن از دانش فنی کارکنان در مورد مسائل عملی بسیار نامتمرکز است. کارکنان اولین نفراتی هستند که به انحرافات استاندارد توجه کرده و نواقص و اختلالات مشترک را بخوبی درک می کنند.
هدف واقعی پیاده سازی LPS می تواند با مدل 4P لینکر بیان شود (شکل 1). چهار جنبه مربوط به ناب عبارتند از: فلسفه، فرایند، افراد و شرکا و همچنین حل مسئله. اکثر شرکتها بر فرایند تمرکز نموده و مواد زائد را با استفاده از جریان قطعه ای، اصلاح خطا، کار استاندارد و غیره از بین می برند. اما آنها سه جنبه دیگر P ناب را نادیده می گیرند. همچنین با عنوان تولبار (جعبه ابزار) ناب نیز بیان می شود زیرا افراد تصور کرده که می توانند برخی ابزارهای تک را بکار برده و با اینوجود سیستم تولید ناب را اجرا می کنند.
بهبود مستمر هر فرایند در هر روز و رسیدن به فرایند بهبود مستمر (CIP) مورد هدف است. البته، کارکنان نمی توانند اینرا به تنهایی به دوش بگیرند. اغلب، آنها به شدت وابسته به محل کار خود بوده و معمولا در سیستمهای کاری استاندارد کار می کنند تا بیشتر زمان خود را تلف نکرده و بهبود دهند. بنابراین، ساختار سازمانی باید کارکنان را ازنظر بهبود آموزش دهد. این مورد اغلب با ایجاد یک موقعیت هانچو حل می شود. هانچو کارهای بهبود را در سطح کارخانه کنترل می کند.
این تغییر سطح عملیاتی تاثیر قوی بر همکاری روزانه بین کارگران کارخانه و مدیریت عملیاتی دارد. در گذشته، مدیر اقدمات بهبودی خود را به کارگران آموزش می داد. اکنون، کارکنان عملیاتی باید به فرصتهای بهبود اشاره نمایند. بنابراین، رهبری به مشارکت بیشتر کارمند نیاز داشته و کارکنان نیز باید دانش کافی در مورد سیستمهای تولید ناب داشته باشند. در غیر اینصورت، اقدامات بهبود متمرکز نشده و از LPS نفع نمی برند.
مشارکت کارمند و دانش کارمند مبنایی برای رهبری ناب است، که در مقالات اولیه مورد بحث قرار گرفته اند. چندین نویسنده به اهمیت رهبری ناب در پیاده سازی LPS اشاره کرده اند. رهبری ناب بنظر حلقه مفقوده بین تولید ناب با شیوه های شناخته شده خود و خودسازمانی شرکت با CIP واقعی، است. بهرحال، هیچ روش سازگاری برای این ساختار، اصول و شیوه ها وجود ندارد.
این مقاله روشهای مختلف رهبری تولید ناب را نشان داده و آنها را با سیستم رهبری ناب یکپارچه ترکیب می دهد.