ترجمه فارسی عنوان مقاله
بهبود زنجیره تامین جهانی از طریق مهندسی خدمات: خدمات علمی، مدیریت و چارچوب مبتنی بر مهندسی
عنوان انگلیسی
Improving the global supply chain through service engineering: A services science, management, and engineering-based framework
کد مقاله | سال انتشار | تعداد صفحات مقاله انگلیسی |
---|---|---|
43880 | 2015 | 8 صفحه PDF |
منبع
Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)
Journal : Asia Pacific Management Review, Volume 20, Issue 1, March 2015, Pages 24–31
فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده
کلمات کلیدی
1. مقدمه
2.مطالعات قبلی
2.1پس زمینه خدماتی
2.2 SSME
2.3 نیاز به چارچوبی برای SSME
3.چارچوب
جدول 1: نارساییهای بین SCM و SSME
شکل 1: چگونه مرزها در زنجیره ارزش سنتی حذف میشوند و و تفاوتها در زنجیره تامین مبتنی بر SSME مشاهده میشود
شکل 2: چاچوب زنجیره تامین مبتنی بر SSME
4.مطالعه موردی
جدول 2: ارزیاب ابعاد چارچوب پیشنهاد شده
5.نتیجه گیری
کلمات کلیدی
1. مقدمه
2.مطالعات قبلی
2.1پس زمینه خدماتی
2.2 SSME
2.3 نیاز به چارچوبی برای SSME
3.چارچوب
جدول 1: نارساییهای بین SCM و SSME
شکل 1: چگونه مرزها در زنجیره ارزش سنتی حذف میشوند و و تفاوتها در زنجیره تامین مبتنی بر SSME مشاهده میشود
شکل 2: چاچوب زنجیره تامین مبتنی بر SSME
4.مطالعه موردی
جدول 2: ارزیاب ابعاد چارچوب پیشنهاد شده
5.نتیجه گیری
ترجمه کلمات کلیدی
علم خدمات - مدیریت و مهندسی - زنجیره تامین
کلمات کلیدی انگلیسی
Service science; Management and engineering; Supply chain
ترجمه چکیده
تغییرات متعدد در محیط کسب و کار در دو دهه اخیر، مدیریت زنجیره تامین (SCM) را به چالشی مهم در مسایل علمی و دانشگاهی، تبدیل کرده است. جهانی شدن، وابستگی زیاد به تامین¬کننده های چند لایه، قابلیتهای خاص و نوآوری، تغییر در نیازهای مشتری، تکیه بر شبکه های تامین جهت حفظ مزایای رقابتی و توسعه تکنولوژی ها، همگی در تغییرات گسترده مدیریت زنجیره تامین تاثیرگذار بوده اند. اکثر مطالعات رایج، مشتری را خارج از طرح زنجیره تامین دانسته اند. به هرحال، ما معتقدیم که مشتری، نقطه گمشده در زنجیره تامین است. بنابراین، در این مقاله، ما بر نقش مشتری در زنجیره تامین تاکید می کنیم. ما ابتدا درباره ظهور علم خدمات، مدیریت و مهندسی (SSME) در مدیریت زنجیره تامین بحث می کنیم، و سپس نارسایی های بین SSME و SCM را شناسایی کرده و پیوند می دهیم. همچنین درباره روش های تطبیق دادن آنها گفتگو می کنیم. به علاوه، ما چالش ها و موقعیت های ویژه برای SSME در مدیریت زنجیره تامین را بررسی می کنیم.
ترجمه مقدمه
زنجیره تامین جهانی، کارکردهایی مانند خریدکردن، بهره برداری، تولیدکردن و تهیه و توزیع را بهبود می بخشد و نقشی کلیدی در تامین کالا و خدمات برای مشتری نهایی بازی می کند (ناراسیم هان و تالوری، 2009). به شکل سنتی،موضوعات مورد علاقه در زنجیره های جهانی تامین، موضوعات عملیاتی مانند تولید و کارایی، بوده اند (کوئی، مادو، لین و چاو، 2002؛ لین، چاو، مادو، کائو و ویو، 2005). به هرحال، از آنجاکه شالوده زنجیره تامین در قرن نوزدم، صنعت تولید بود، در دهه های اخیر مدیریت زنجیره تامین، دستخوش تغییرات زیادی گردیده است. در اقتصاد جهانی به شدت رقابتی امروز، تغییرات در نیازهای مصرف کننده، محیط تجارت و شبکه های تامین و همچنین کوتاه شدن چرخه های تولید، همگی محیط رقابتی زنجیره های تامین را تغییر داده است. امروزه، نیاز به عکس العمل های سریع تری وجود دارد تا نیازهای مصرف کننده را با خدمات و کالاهای با کیفیت بسیار بالاتری، برآورده کرد (لین و همکاران، 2005). به شکل آشکاری، محیط شدیدا رقابتی قرن 21، نیاز به مدیریت زنجیره تامین به شکل فعالتری نسبت به گذشته دارد.
به دلیل گذار پیوسته اقتصادهای صنعتی، از پایه تولیدی به جهتگیری خدمات، زنجیره جهانی تامین، که بوسیله رابطه های چندلایه بین مصرف کننده-تامین کننده مشخص می شود، فرصت ها و چالش های زیادی را پیش روی خود می بیند. (دمیرکان و همکاران، 2008؛ اسمیت، کاروان و مارک لند، 2007؛ اسپوهرر و ماگلیو، 2008).
مطالعات زیادی نشان داده اند که اگر تامین کنندگان آرزو دارند که چالش های پیش روی زنجیره تامین را برطرف کنند و موقعیت شان را در محیط رقابتی امروز ارتقا دهند، ارائه کالا و خدمات با کیفیت بالا ضروری است (عبدالله و تریب، 2012؛ بندلی، دوناهو و شولتز، 2006؛ چو و لینب، 2011؛ دوکیدیس، پراماتری و لکاکوس، 2008؛ لین و همکاران، 2005؛ روسیتف و دو، 2008؛ سینگلهال، سینگلهال و ستار، 2007). هرچند، تعدادی از دانشمندان عقیده دارند که اهمیت خدمات، کمتر موردتاکید قرار گرفته است (ماترز و ماروچک، 2007). بنابراین شرکت ها در زنجیره تامین باید نیازهای سهامداران خدمات را، به منظور شناسایی مشکلات و فرصت ها درک کنند (لی، وانگ، یو و یانگ، 2007).
در سال های اخیر، یک زمینه میان رشته ای به نام علم خدمات، مدیریت و مهندسی (SSME) به وجودآمد تا طراحی و اجرای سیستم های خدماتی را هماهنگ کند. استدلالی که پشت SSME نهفته است این است که خدمات سیستم پیچیده ایست که نیاز به سازمان دهی افراد و تکنولوژی ها دارد تا وظایفی که برای دیگران ارزش ایجاد می کند، اجرا شود. هدف این کار، ترکیب کردن علوم بنیادی، نظریه های مهندسی، مدل ها و کاربردهای نظریه های موجود در زمینه مدیریت می باشد (ریتریچ پالئولوگو و وبنتر، 2008؛ لی و همکاران، 2007). SSME، اهمیت اساسی مشتری را مورد تاکید قرار می دهد و بر تعادل بین تکنولوژی و برآوردن نیازهای مشتری تاکید دارد. SSME چارچوبی برای سازمان ها فراهم می آورد تا دوباره درباره فلسفه طرح خدمت خود فکر کنند و فرآیندها را به روش علمی، مجددا بیازمایند.
SSME، رشته علمی نوینی است، به طوری که دانشگاهیان و محققانی که در این حوزه کار می کنند، هنوز چارچوب مشخصی برای این حوزه تحقیقاتی چالش برانگیز، پیدا نکرده اند (IBM، 2009). محققان بیان کرده اند که نیاز مبرمی وجود دارد به : 1)جست و جوی کاربرد SSME در زنجیره تامین 2) بررسی بعد خدمات در زنجیره های تامین پیچیده، جهانی و درحال پدیدارشدن و در کسب و کارهای خدمات محور و 3)تسریع و افزایش نوآوری در خدمات (جانستون، 2005؛ نیلی، 2007؛ پاتون و مک لاوین، 2008؛ روث و منور، 2003؛ ووس، روث و چیس، 2008). بنابراین محققان علاقه مند هستند تا چارچوب ها و چشم انداز های تئوری مناسب تری برای مطالعه موضوعات مدیریتی خدمات محور بیابند (دمدخان و همکاران، 2008؛ ماگلیو. اسپوهرر، 2008؛ ملگلیو و اسوهرر، 2008). به هر حال مقالات نسبتا کمی بر روش های پیوند دهنده نارسایی های بین SSME و SCM، تمرکز کرده اند.
با توجه به این پس زمینه و عقیده ما مبنی بر اینکه مشتری، بخشی بنیادی از زنجیره تامین است، ما سوالات زیر را در این مقاله مورد بررسی قرار می دهیم: 1)SSME چگونه می تواند بر زنجیره جهانی تامین تاثیر بگذارد و نارسایی های بین SSME و SCM چیست؟ 2) چارچوب های فکری جدید و چشم انداز های تئوری نوین مناسب برای مطالعه موضوعات مدیریتی و تکنولوژی های خدمات محور چیستند؟
در ادامه این مقاله، ما SSME را مورد ارزیابی قرار می دهیم و دیدگاههای خود را درباره SSME و توسعه آن بیان می کنیم. به ویژه، ما درباره ارتباط SSME و SCM گفتگو می کنیم و موقعیتهایی را می آزماییم که بر این مفهوم در مدیریت زنجیره تامین تاکید کنیم. در نهایت ما چارچوبی از زنجیره تامین مبتنی بر SSME ارائه می دهیم که چگونگی کاربرد SSME را در SCM نشان می دهد. هدف ما درک بهتر این نکته است که تشویق نواوری در خدمات، در محیط تجارت پیچیده امروز چقدر مفید است.