ترجمه فارسی عنوان مقاله
مدیریت خطر فلزات گرانبها
عنوان انگلیسی
Risk management of precious metals
کد مقاله | سال انتشار | تعداد صفحات مقاله انگلیسی |
---|---|---|
766 | 2011 | 7 صفحه PDF |
منبع
Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)
Journal : The Quarterly Review of Economics and Finance, Volume 51, Issue 4, November 2011, Pages 435–441
فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده,
1. مقدمه,
2. بررسی متون,
3. برآورد و پیشبینی ارزش در معرض خطر,
4. دادهها,
جدول 1-آمار توصیفی بازده فلزات گرانبها,
5. نتایج تجربی,
5-1. پیش بینی برون نمونه ای VAR,
جدول 2 - پیش آزمون VAR برای فلزات گرانبها,
5-2. آزمون پوشش غیر شرطی,
5-3. آزمون پوشش شرطی,
جدول- 3 مناطق تخلف توافق بازل,
6. محاسبه سرمایه مالی روزانه بر اساس پیش بینیهای VAR,
جدول-4 سرمایه روزانه برای فلزات گرانبها,
7. نتیجه گیری,
1. مقدمه,
2. بررسی متون,
3. برآورد و پیشبینی ارزش در معرض خطر,
4. دادهها,
جدول 1-آمار توصیفی بازده فلزات گرانبها,
5. نتایج تجربی,
5-1. پیش بینی برون نمونه ای VAR,
جدول 2 - پیش آزمون VAR برای فلزات گرانبها,
5-2. آزمون پوشش غیر شرطی,
5-3. آزمون پوشش شرطی,
جدول- 3 مناطق تخلف توافق بازل,
6. محاسبه سرمایه مالی روزانه بر اساس پیش بینیهای VAR,
جدول-4 سرمایه روزانه برای فلزات گرانبها,
7. نتیجه گیری,
ترجمه کلمات کلیدی
فلزات گرانبها - نوسانات مشروط - مدیریت ریسک - ارزش در ریسک -
کلمات کلیدی انگلیسی
ترجمه چکیده
این مقاله پویایی شناسی نوسان و همبستگی بازده قیمت طلا، نقره، پلاتین و پالادیوم را ارزیابی نموده و مفاهیم مدیریت خطر مربوط به خطر و مصونیت بازار را بررسی میکند. برای تحلیل خطر بازار نزولی مرتبط با سرمایه گذاری در فلزات گرانبها و برای طراحی استراتژیهای بهینه مدیریت خطر از ارزش در معرض خطر (VAR) استفاده شد. ما VAR فلزات گرانبهای عمده را با استفاده از «معیارهای خطر» تنظیم شده، مدلهای مختلف GARCH و رویکرد نیمه پارامتری و فیلتر شده «شبیه سازی تاریخی» محاسبه کردیم. بهترین روش برای تخمین VAR بر اساس آزمون آماری شرطی و غیر شرطی است. اهمیت اقتصادی نتایج با ارزیابی هزینههای سرمایه روزانه از VAR تخمینی، مشخص شده است.
ترجمه مقدمه
در سالهای اخیر بازارهای مالی و کالا به شدت پر نوسان بوده است. نوسانات خطر و فرصت را برای معامله گران و سرمایه گذاران به ارمغان میآورد، بنابراین باید مورد بررسی قرار گیرد. دلایل بسیاری برای نوسانات موجود در بازار کالا وجود دارد. ناآرامیهای سیاسی و یا شرایط آب و هوایی شدید در کشورهای تولید کننده کالا موجب اختلال در عرضه و به تبع آن نوسان در قیمت کالاها میشود. ایجاد نوآوریهای مالی جدید مانند معاملات آتیه ، گزینهها، صندوق قابل معامله در بورس (ETFs) و استفاده از فلزات گرانبها به عنوان وثیقه تجارت میتواند در نوسانات فلزات گرانبها تأثیر بگذارد. همچنین خرید و فروش طلا توسط صندوق بین المللی پول (IMF) و بانکهای مرکزی موجب نوسان میگردد. تغییرات در تقاضای محصول صنعتی که مصرف کننده کالاست به نوسانات در قیمت کالاها منجر میشود. بازاریان انتظارات مختلفی مثل فرصتهای سودآور، مصونیت متقابل بازار در کل داراییها، پردازش اطلاعات در سرعتهای مختلف و واریز و برداشت موجودی در سطوح مختلف دارند. این عوامل موجب نوسان کالاها طی زمان و در سراسر بازارها میگردد.
علاوه بر سیاست گذاران و مدیران سبد سهام، تولید کنندگان نیز علاقه مند به این اطلاعات هستند، چراکه فلزات گرانبها مصارف صنعتی مهم و متنوعی در جواهرسازی، پزشکی، صنایع الکترونیکی و کاتالیزوری خودکار دارند. سنجش متغیرهای قابل پیش بینی مؤثر در تغییرات قیمت فلزات گرانبها در طراحی استراتژیهای مدیریت خطر معقول نقش اساسی دارد. ارزش در معرض خطر (VAR)، در بازارهای مالی برای سنجش و ارزیابی خطر بازار اوراق بهادار مرتبط با اموال و تغییرات قیمت کالا، به ابزار مهمی تبدیل شده است. برآورد نادرست از VAR در بازارهای مالی هزینه ای است که بر بهره وری و دقت ارزیابی خطر تأثیر دارد. شواهد گسترده نشان میدهد که فلزات گرانبها باید بخشی از سبد سهام متنوع باشد. از آنجا که قیمت این فلزات گرانبها بسیار پر نوسان است، بنابراین شرکت کنندگان در بازار مالی علاقه مند به دانستن خطر نزول سهام فلزات گرانبها هستند. اندازه گیری مستقیم VAR به این سؤال مهم پاسخ میدهد و شگفت آور این که هیچ مطالعه ای در مورد تحلیل VAR برای فلزات گرانبها وجود ندارد. یکی از اهداف اولیه این مقاله پر کردن خلاء موجود در متون مدیریت خطر است.
ما VAR را خصوصاً برای طلا، نقره، پلاتین و پالادیم با استفاده از «معیارهای خطر»، مدل GARCH (با استفاده از توزیع t و نرمال) و رویکرد اخیر فیلتر شده شبیهسازی تاریخی (FHS) محاسبه نمودیم. عملکرد آزمایشی بدون نمونه نشان میدهد که مدل GARCH با توزیع t، برآورد VAR دقیقتر و در آستانه VAR واقعی برای هر چهار فلز گرانبها به دست میدهد. آزمون پوشش غیرشرطی کوپیک (1995) و آزمون پوشش شرطی کریستوفرسون (1998) برای ارزیابی عملکرد مدلهای مختلف VAR و استراتژیهای مختلف مدیریت خطر بر اساس نتایج تجربی بحث شده، استفاده شد. اهمیت اقتصادی نتایج برآورد شده با محاسبه سرمایه موردنیاز با استفاده از مدلهای مختلف VAR برای ارزیابی خطر بازار برای همه فلزات گرانبها نشان داده میشود.