ترجمه فارسی عنوان مقاله
شیوه های تولید و محیط زیست در نمونه اسپانیایی
عنوان انگلیسی
Manufacturing and environmental practices in the Spanish context
کد مقاله | سال انتشار | تعداد صفحات مقاله انگلیسی |
---|---|---|
82981 | 2018 | 8 صفحه PDF |
منبع
Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)
Journal : Journal of Cleaner Production, Volume 178, 20 March 2018, Pages 268-275
فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده
کلمات کلیدی
1.مقدمه
۲. بررسی ادبیات
۲.۱ مدیریت محیطی
۲.۲. اعمال محیطزیست
۲.۳. اندازهگیری عملکرد محیطی
شکل1 :. طبقه بندی شیوه های محیط زیست اقتباس شده از Montabon و همکاران (2007).
۳. روش تحقیق
جدول 1 : تعداد شرکت های تولیدی در هر بخش
4. نتایج
4.1 شیوه های تولید
4.2 شیوه های مدیریت محیط زیست
شکل ۲. سن و اندازه شرکتهای تولیدی.
شکل 3 : عملیات ساخت در شرکتها مورد ارزیابی قرار گرفت.
شکل 4 :. شمار شیوه های پیشرفته تولید در شرکت ها مورد ارزیابی قرار گرفته.
شکل 5 : اقدامات سطح محیطی در شرکت ها مورد ارزیابی قرار گرفته.
شکل 6 : تعدادی از شیوه های زیست محیطی در شرکت ها مورد ارزیابی قرار گرفته
شکل 7 : شیوه های محیطی (منفعل / فعال /) در شرکت های پیشرفته
4.3. رابطه بین شیوه های تولید و مدیریت زیست محیطی
5. بحث
6. نتیجه گیری و دیدگاه
کلمات کلیدی
1.مقدمه
۲. بررسی ادبیات
۲.۱ مدیریت محیطی
۲.۲. اعمال محیطزیست
۲.۳. اندازهگیری عملکرد محیطی
شکل1 :. طبقه بندی شیوه های محیط زیست اقتباس شده از Montabon و همکاران (2007).
۳. روش تحقیق
جدول 1 : تعداد شرکت های تولیدی در هر بخش
4. نتایج
4.1 شیوه های تولید
4.2 شیوه های مدیریت محیط زیست
شکل ۲. سن و اندازه شرکتهای تولیدی.
شکل 3 : عملیات ساخت در شرکتها مورد ارزیابی قرار گرفت.
شکل 4 :. شمار شیوه های پیشرفته تولید در شرکت ها مورد ارزیابی قرار گرفته.
شکل 5 : اقدامات سطح محیطی در شرکت ها مورد ارزیابی قرار گرفته.
شکل 6 : تعدادی از شیوه های زیست محیطی در شرکت ها مورد ارزیابی قرار گرفته
شکل 7 : شیوه های محیطی (منفعل / فعال /) در شرکت های پیشرفته
4.3. رابطه بین شیوه های تولید و مدیریت زیست محیطی
5. بحث
6. نتیجه گیری و دیدگاه
ترجمه چکیده
تولید کنندگان به تدریج از اثرات عملیات خود بر روی خط سهگانه ( اجتماعی، محیطی و مالی ) آگاهی بیشتری دارند و تحت فشار افزایشیافته تا مصرف منابع و اثرات زیستمحیطی خود را در نظر بگیرند. این چالشها شرکتها را مجبور به اجرا و ترکیب رویکردهای مدیریت مختلف مانند " سبز " و " ناب " میکنند تا نیازهای بازار در حال تغییر را برآورده کنند. این مقاله با استفاده از مصاحبه نیمه ساختار یافته در ۵۸ شرکت مختلف نشان میدهد که شرکتهای تولیدی چگونه اقدامات تولیدی و زیستمحیطی را انجام میدهند. این مطالعه به بحثهای حاضر در ادبیات مربوط به تولید دوستدار محیطزیست کمک میکند با این استدلال که شرکتها با روشهای تولیدی پیشرفته مشارکت فعالی در مدیریت محیط زیست با شیوههای تاکتیکی و استراتژیک درون سازمان خود ندارند. در ادامه، برخی ملاحظات مربوط به اندازهگیری صحیح بهره وری محیطزیست در شرکتها از قبل هستند. یافتهها و توصیههای این مطالعه را می توان برای بهره برداری کامل از پتانسیل شیوههای محیطی برای بهبود همزمان بهرهوری تولید و عملکرد زیستمحیطی و شناسایی گرایشها در توسعه سازمانی مورد استفاده قرار داد.
ترجمه مقدمه
فعالیتهای صنعت تولید به طور قابلتوجهی به تقویت اقتصاد بسیاری از کشورها از جمله کشورهای در حال توسعه کمک کردهاست و نقش حیاتی در اقتصاد جهانی با تامین کالا و خدمات ایفا میکنند. با این حال، برای تولید کنندگان مهم است که از استفاده بیش از حد از منابع جلوگیری کنند. براساس گزارش آژانس بینالمللی انرژی ( IEA، ۲۰۰۹ )، صنعت تولید ۳۸ درصد از گازهای گلخانهای را در سراسر جهان تامین میکند. با توجه به تاثیر زیانآور بر محیطزیست ( به عنوان مثال گرم شدن جهانی هوای کره زمین، تغییرات در الگوهای آب و هوایی، شکلگیری باران اسیدی و آلودگی هوا ) و پتانسیل موثر بر سلامت انسان و اختلال در تعادل طبیعی اکو سیستم، ضروری است که صنعت گازهای گلخانهای را کاهش دهد. در غیر این صورت، در غیاب ابتکارات مثبت محیطی، فعالیتهای تولیدی منجر به ایجاد مقادیر عظیمی از زباله، بهرهبرداری از منابع طبیعی و تولید انرژی میشود ( عبدالرشید و همکاران، ۲۰۱۷ ). پیشرفت مفهوم " پایداری "، که اولین بار در ۱۹۸۷ مطرح شد ( Brundtland، ۱۹۸۷ )، میتواند در ظهور و اتخاذ اقدامات و استانداردهای محیطی، یا در رابطه با تولید ( تحلیل چرخه عمر، استانداردهای ساختمان سبز، و غیره ) یا به رویههای مدیریت ( سیستم مدیریت محیطی ) در صنعت مشاهده شود. بسیاری از مطالعات، محرکهای، اشکالات و مزایای بکارگیری این شیوههای جدید را مورد تاکید قرار دادهاند، و برخی توجهات را به مفاهیم استراتژیک اتخاذ چنین کارهایی جلب میکنند ( Chen et al.، ۲۰۱۶ ). عبارت " پایداری " را می توان به صورت گسترش دیدگاه نرخ corpo به فردی تعریف کرد که جنبههای زیستمحیطی، اجتماعی و اقتصادی ( به عنوان مثال، خط سهگانه زیر را در نظر میگیرد ) ( عبدالرشید و همکاران، ۲۰۱۷ ). با این حال، این مطالعه بر روی جنبههای زیست محیطی و اقتصادی پایداری متمرکز خواهد بود.
بعد از اینکه جامعه بینالمللی از گزارش Brundtland ( ۱۹۸۷ یک تماس بیدارباش دریافت کرد، موضوعاتی از قبیل گرم شدن جهانی و اثرات زیستمحیطی نگرانیهای کلیدی بسیاری در بسیاری از شرکت های سراسر جهان شده است. دولتها و جوامع تجاری منابع و تلاشهای خود را برای بهبود عملکرد اکولوژیکی در چهار دهه گذشته اختصاص دادهاند. ( Kang و لی، ۲۰۱۶ )، و مدیران تولید استراتژیهای مختلفی را برای محدود کردن تاثیر عملیات و محصولات خود در محیط طبیعی اتخاذ کردهاند ( Vachon و Klassen، ۲۰۰۸ ). با توجه به این موضوع، عملکرد زیستمحیطی شرکتها و افشا عوامل مهمی در موفقیت رقابتی خود میشوند ( لو و تیلور، ۲۰۱۶ ). با این حال، بازگشت سرمایه برای اجرای راهحلهای فنی زیستمحیطی به یکی از بزرگترین چالشها برای شرکتهای تولیدی تبدیل شده است. همانطور که برخی از معیارهای عملکرد صنعتی از معیارهای عملکرد اقتصادی محور به معیارهای عملکرد زیستمحیطی تغییر میکنند ( Abdul و همکاران، ۲۰۱۷ )، رابطه بین عملکرد زیست محیطی و عملکرد مالی موضوع بحثهای متعدد و گفتگو در ادبیات به علت نتایج ناهمگن است (Miras - Rodriguez و همکاران، ۲۰۱۵ ).رایجترین مساله در مطالعات توسعه پایداری ذهنی محیط، رابطه علیت بین استراتژی زیستمحیطی و عملکرد شرکت است، و اینکه آیا این رابطه تاثیر مثبت یا منفی دارد ( کانگ و لی، ۲۰۱۶ ).
به خاطر تصورات متفاوت، کسب یک وضعیت تحت کنترل از اینکه چگونه عملکرد زیستمحیطی روی عملکرد تولید تاثیر میگذارند، حیاتی است ( عبدالرشید و همکاران، ۲۰۱۷ ). به علاوه، Alayon و همکاران ( ۲۰۱۷ ) اشاره میکنند که درک بهتر از واقعیت تجربی پیرامون پذیرش اصول زیستمحیطی در سازمانها مورد نیاز است. علاوه بر این، کانگ و لی ( ۲۰۱۶ ) نشان دادند که اکثر مطالعات بر روی این موضوع با استفاده از داده از ایالاتمتحده انجام شدهاند ) به عنوان مثال، Vachon و Klassen، ۲۰۰۸ (، بر روی یک کشور واحد متمرکز شدهاند، از دیدگاه مبتنی بر منبع استفاده کردهاند، و صنایع ترکیبی را تحلیل کردهاند. بنابراین، با توجه به درک ما از مزایای تعامل بین محیط و عملیات، توجه بسیار کمی به عوامل زمینهای زیربنایی که ممکن است بر چنین تعاملی تاثیر بگذارند و مشخص کردن آن، اختصاص دارد (Galeazzo et al., 2014b) از آنجا که مطالعات کیفی اغلب تنها برای یک شرکت منفرد، یک بخش، یک کشور واحد یا یک تابع واحد قابلاستفاده هستند، مطالعات تجربی بیشتری برای آزمایش انتقال و توضیح تفاوت بین شیوههای مدیریت زیست محیطی در میان کشورها مورد نیاز است.
براساس سناریوی چالشها و فرصتهای توصیفشده در بالا، این مقاله قصد دارد اجرای اقدامات محیطی در کشور باسک را تجزیه و تحلیل کند و روابط بین شیوههای تولیدی پیشرفته و شیوههای محیطی در شرکتهای تولیدی را تعیین کند. علاوه بر این، این تحقیق بر پایه بخشهای تولیدی غیر متعارف است - که در ادبیات پایداری به طور غیرمعمول بررسی میشوند ( Despeisse و همکاران، ۲۰۱۲ ). از آنجا که ادغام مدیریت زیستمحیطی در عملیاتها وابسته به بافت است ( Galeazzo و همکاران، ۲۰۱۴ b )، هدف خاص این مقاله شناسایی و تحلیل فعالیتهای زیستمحیطی و زیستمحیطی در شرکتهای تولیدی است. این مطالعه دادههای تجربی ای را ارایه میدهد که با استفاده از پتانسیل شیوههای محیطی در بهبود بهرهوری تولید و عملکرد زیستمحیطی پشتیبانی میکنند. این کار با تجزیه و تحلیل دادهها حاصل از ۵۸ شرکت تولیدی مختلف در کشور باسک، منطقهای واقع در شمال اسپانیا انجام شدهاست.
این مقاله به شرح زیر سازماندهی شده است. بخش ۲ مروری بر پژوهشهای مرتبط را ارایه میدهد. بخش ۳ به توصیف روش تحقیق پیشنهادی اختصاص دارد و نتایج در بخش ۴ ارایه شدهاست. بحث در مورد اندازهگیری صحیح بهرهوری محیطزیست در شرکت ها در بخش ۵ آمدهاست. بخش ۶ این مقاله را با ارایه برخی نکات نتیجهگیری و تاکید بر برخی فرصتها برای تحقیقات بیشتر میبندد.