دانلود مقاله ISI انگلیسی شماره 83131
ترجمه فارسی عنوان مقاله

اجرای یک ابزار شبیه سازی مدیریت ریسک

عنوان انگلیسی
Implementation of a risk management simulation tool
کد مقاله سال انتشار تعداد صفحات مقاله انگلیسی
83131 2017 6 صفحه PDF
منبع

Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)

Journal : Procedia Computer Science, Volume 121, 2017, Pages 218-223

فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده

کلمات کلیدی

1.مقدمه

2.روش

3.پیاده سازی ابزار

شکل  1: نمودار محتوی ابزار ریسک

شکل 2. مشاوره ابزار (پس از پاسخ دادن به سوالات).

شکل 3. نمودار راداری (از خطرات شناسایی شده در جدول ریسک)

شکل 4. جدول ریسک

4.نتیجه گیری
ترجمه چکیده
مدیریت ریسک بخش ضروری از مدیریت پروژه است. مدیریت فعال ریسک در پروژه به افزایش میزان موفقیت پروژه ها و کاهش هزینه های بالقوه کمک می کند. مقاله حاضر یک ابزار جدید برای پیاده سازی فرآیند مدیریت ریسک در پروژه ها را ارائه می دهد. ابزاری که به مشارکت کنندگان اجازه می دهد تا پروژه را خوب بفهمند ، و ریسک های پروژه را با استفاده از روش های مختلف مانند آشکار سازی ریسک و روش مونت کارلو تجزیه و تحلیل کنند. نتایج این پژوهش به بهبود درک و پیاده سازی مدیریت ریسک در پروژه ها کمک می کند. ابزار پیاده سازی و نتایج در این مقاله مورد بحث قرار می گیرند.
ترجمه مقدمه
ریسک یک موقعیت و یا رخداد غیر قطعی است که تاثیر مثبت و یا منفی بر روی یک یا چند مورد از اهداف پروژه دارد. کاهش دادن ریسک در یک پروژه احتمالا منجر به موفقیت پروژه می شود. سیگا و همکاران اهمیت مدیریت ریسک در پروژه ها را برجسته کرده اند. مدیریت ریسک می تواند برای مدیران کم تجربه بسیار سخت باشد. این می تواند بر روی تحویل یک پروژه با توجه به اهداف آن تأثیر بگذارد. به طور کلی، فرآیند مدیریت ریسک شامل 6 مرحله می شود. این روش ها در یک پروژه گنجانده شده و تا مرحله پایانی چرخه حیات پروژه تکرار می شوند. با هدف حمایت و تقویت فعالیت های مدیریت ریسک، به طور مداوم در حال توسعه و پیشرفت تکنیک ها و ابزار های مختلف هستند. تکنیک های مدیریت ریسک همیشه در پروژه ها گنجانده شده اند، اما اکثریت پروژه ها هنوز برآورد هزینه های اولیه و برآورد زمان را انجام می دهند.. ابزارهای مختلف از سوی دانشگاه ها توسعه یافته اند تا این عرصه بهتر درک شود و در مدیریت ریسک پشتیبانی شوند. چنین ابزارهایی عبارتند از SCRUMIA6، SimSE3 و ARMI 2.0. ARMI 2.0 یک بخش از نرم افزار مدیریت ریسک است که نقش آفرینان را در فرآیند مدیریت ریسک آموزش می دهد. شرکت کنندگان به تیم هایی تقسیم شده اند که هر تیم بر اساس بودجه محدودی تصمیم گیری می کند. ابزار فراهم شده است تا مجموعه از خطرات که می تواند در پروژه های فناوری اطلاعات رخ می دهد تشخیص داده شوند. این احتمالا رخدادن یک ریسک در یک پروژه را تصادفی سازی می کند و هر ریسک دارای یک هزینه از پیش تعیین شده در پروژه پیش فرض است. هدف بازی این است که به شرکت کنندگان کمک کند هزینه های خود را در طول یک پروژه به حداقل برسانند. از سوی دیگر، SimSE3 و SCRUMIA6 بازی هایی هستند که بر آموزش عناصر فنی توسعه نرم افزار بدون برجسته کردن خطرات و اهمیت آنها تمرکز دارند. ابزارهای فعلی بینشی در مورد مدیریت ریسک و عناصر آن را ارائه می دهند اما تمایل دارند بر توسعه نرم افزار متمرکز شوند و تمرکز کافی در مورد ریسک و مدیریت آن در پروژه های عمومی ارائه ندهند. این ابزارها بیشتر تمرین تدریس هستند و برای تبدیل شدن به پروژه های واقعی مشکل است. سیگا و همکاران اهمیت مدیریت ریسک در پروژه ها و نیاز به یک ابزار که فهم و اجرای مدیریت ریسک در پروژه ها را کاهش می دهد، برجسته کرده اند. ابزار ریسک معرفی شده در این مقاله یک راه حل برای این مسئله است. این ابزار به گونه ای ساخته شده اند که به کاربر کمک می کند تا نوع پروژه ای را که در حال کار بر روی آن کار می کند شناسایی کند و برخی از پیشنهادات در مورد چگونگی انجام چنین پروژه ای را ارائه دهد. همچنین قالب هایی برای ثبت ریسک های استاندارد فراهم می کند که احتمالات و علل را محاسبه می کنند. این ابزار پس از آن با اجازه دادن به کاربران برای انجام شبیه سازی های مختلف خطر در تمام یا به صورتجزئی لیست از خطرات شناسایی در جدول را ارائه می دهد.
پیش نمایش مقاله
پیش نمایش مقاله  اجرای یک ابزار شبیه سازی مدیریت ریسک

چکیده انگلیسی

Risk management is an essential part of project management. Proactive management of risk in projects helps increase the success rate of projects and the reduction of potential costs. The paper presents a new tool for implementing the risk management process in projects. The tool allows participants to understand a project further, and to analyse risks in a project using various methods such as risk exposure and Monte Carlo method. From the results of the study, the tool helps in improving the understanding and implementation of risk management in projects. The tool implementation and results are discussed in this paper.