ترجمه فارسی عنوان مقاله
انتخاب روش پیش بینی در یک زنجیره تأمین جهانی
عنوان انگلیسی
Forecasting method selection in a global supply chain
کد مقاله | سال انتشار | تعداد صفحات مقاله انگلیسی |
---|---|---|
833 | 2012 | 7 صفحه PDF |
منبع
Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)
Journal : International Journal of Forecasting, Volume 28, Issue 4, October–December 2012, Pages 842–848
فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده
1.مقدمه
2.مدل زنجیره تأمین
3.پیش بینی کردن
4.تحلیل تبادل (سبک و سنگین کردن)
5.دقت میانگین پیش بینی
6.نتیجه گیری
1.مقدمه
2.مدل زنجیره تأمین
3.پیش بینی کردن
4.تحلیل تبادل (سبک و سنگین کردن)
5.دقت میانگین پیش بینی
6.نتیجه گیری
ترجمه کلمات کلیدی
پیش بینی تقاضا - نمایی هموارسازی - پیش بینی موجودی - انتخاب مدل -
شبیه سازی - زنجیره تامین -
کلمات کلیدی انگلیسی
ترجمه چکیده
پیش بینی کردن به عنوان یکی از عوامل مهم تعیین کننده عملکرد عملیاتی در زنجیره های تأمین در نظر گرفته می شود، اگرچه تنها تعداد اندکی از مطالعات روش های پیش بینی خود را بر این اساس انتخاب کرده اند. این مقاله به عنوان یک مطالعه موردی در ارتباط با انتخاب روش پیش بینی مناسب برای یکی از تولید کننده های جهانی روغن و افزودنیهای سوخت انجام شده است، محصولاتی که به طور معمول در طبقه بندی مواد شیمیایی تخصصی قرار می گیرند. ما زنجیره تأمین را با استفاده از داده تقاضای واقعی و تکنیک های شبیه سازی و بهینه سازی مدل بندی می کنیم. تکنیک بهینه سازی که به عنوان یکی از برنامه های عدد صحیح مختلط در نظر گرفته می شود، وابسته به مقدارپیش بینی های تقاضامیتواند برنامه های تولید، موجودی و حمل و نقلی را به منظور حداقل کردن هزینه کلی زنجیره تأمین، طراحی کند. منحنی های تبادل بین هزینه های کلی و خدمات مشتری به منظور مقایسه کردن روش های هموارسازی نمایی، مورد استفاده قرار گرفته اند. روش روند میرا شده بهترین مصالحه ها را تولید می کند.
ترجمه مقدمه
در کار ارائه شده توسطFildes و (Kingsman (2010 بررسی جامعی بر روی تحقیقات در پیش بینی برای زنجیره های تأمین انجام شده است و نتیجه گیری می شود که یافته های کمی با اهمیت مدیریتی در منابع وجود دارند. ما با این نتیجه گیری موافقیم. به منظور آنکه قابلیت ردیابی مدل از لحاظ ریاضی تضمین شود، بیشتر محققان ساختارهای هزینه و سیستم های عملیاتی ساده سازی شده را فرض کرده اند. علاوه براین، بیشتر محققان نتوانسته اند فرایند تولید برای تقاضا را با انتخاب یک روش پیش بینی انطباق دهند. بنابراین، خطاهای ناشی از تعیین غلط مدل نیز به خطاهای پیش بینی افزوده شده اند و در نتیجه درک اثرات پیش بینی بر روی سطوح هزینه ها، بازده، سرمایه گذاری موجودی یا خدمات مشتری دشوار شده است. Fildes و Kingsmanتلاش کردند با انجام یک شبیه سازی MRP دقیق، بسیاری از اشتباهات در تحقیقات قبلی را تصحیح کنند. مشخص شد مزایای بهبود دادن پیش بینی به مقدار قابل توجهی بیشتر از اثرات انتخاب کردن قواعد تصمیم گیری موجودی کالا است و انتخاب روش پیش بینی اشتباه به افزایش هزینه ها منجر خواهد شد.
Fildes و Kingsman پیشنهاد می دهند مدل بندی تجربی بیشتری بر روی زنجیره تأمین انجام شود و هدف ما در این مقاله نیز همین موضوع است. ما رابطه بین پیش بینی و عملکرد عملیاتی در زنجیره تأمین یکی از تولید کننده های جهانی روغن و افزودنی های سوخت را مدل بندی می کنیم. این مدل شامل چهار پلنت تولیدی و مجموعه ای از تقاضاها است که بر یک پایه روزانه در طول دوره زمانی چهار سال جمع آوری شده اند. تکنیکهای شبیه سازی و بهینه سازی به منظور توسعه برنامه های تولید، زمان بندی، اهداف موجودی و حمل و نقل برای جا به جایی کالا بین پلنت های مختلف و ارسال آنها به مشتری، مورد استفاده قرار گرفته اند. بهینه سازی وابسته به پیش بینی تقاضاهایی است که توسط هموارسازی نمایی تأمین شده اند و بهینه سازی با استفاده از یک برنامه عدد صحیح مختلط اجرا می شود تا هزینه های متغیرزنجیره تأمین کلی حداقل شوند.
مدیریت به دنبال روش های پیش بینی ساده و اتوماتیک بوده است و در نتیجه هموارسازی نمایی تنها گزینه منطقی خواهد بود. ما سه روش را در نظر گرفته ایم: هموارسازی نمایی ساده (SES)، روند افزایشی و روند افزایشی میرا شده. با توجه به سابقه موفقیت روش های SES و روند میرا شونده در مطالعات تجربی، گزینه های بهتریخواهند بود؛ داده ها نشان می دهند روش Holt عملکرد خوبی نخواهد داشت، اما به عنوان محکی برای دیگر روش ها مورد استفاده قرار می گیرد. به منظور آنکه بهترین روش انتخاب شود، منحنی های تبادل بین هزینه زنجیره تأمین کلی و چندین مورد از شاخص های خدمات مشتری، محاسبهشده اند. روند میرا شده بهترین عملکرد عملیاتی را برای همه سطوح هزینه تولید میکند و پس از آنSES و Holt قرار می گیرند. چنانچه این نتایج را بر اساس شاخص های دقت پیش بینی با روش های انتخاب سنتی مقایسه کنیم،SES بهترین دقت کلی را فراهم می کند.