ترجمه فارسی عنوان مقاله
معتبرساختن ساختار سیستم منابع انسانی: رویکرد استراتژیکی HRM بر اساس رده بندی
عنوان انگلیسی
Validating the human resource system structure: A levels-based strategic HRM approach
کد مقاله | سال انتشار | تعداد صفحات مقاله انگلیسی |
---|---|---|
13706 | 2007 | 16 صفحه PDF |
منبع
Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)
Journal : Human Resource Management Review, Volume 17, Issue 1, March 2007, Pages 77–92
فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده
کلمات کلیدی
1. مقدمه
2. اجزای ساختار سیستم HR: بررسی مقاله
3. خواص ساختاری بر اساس سطح و مدل ترکیبی برای اجزای ساختار سیستم HR
1. 3 مشکل بر اساس سطوح نادرست
2. 3 خواص ساختار در سطح واحد و مسائل جمع آوری
4. برنامههای مفاهیم مبتنی بر سطح برای تحقیق استراتژیکی HRM
1. 4 بحث پایایی درونی / چند مخاطب
2. 4 دستورالعمل های مبتنی بر سطوح برای بررسی استراتژیکی HRM
1. 2. 4 از چه کسی درخواست شود؟
چدول2:چارچوب کاری مبتنی بر سطوح اجزای سازه سیستم HR
2. 2. 4 ملاحظات اضافی در خصوص استفاده از طراحی های تک منبع در پژوهش استراتژیک HRM
3. 2. 4 چه چیزی سوال کنیم؟: تمرکز و مرجع سوال
5. بسط برنامه تحقیقاتی HRM استراتژیک: منابع و عواقب ناهمگونی سیستم درون شرکتی HR
کلمات کلیدی
1. مقدمه
2. اجزای ساختار سیستم HR: بررسی مقاله
3. خواص ساختاری بر اساس سطح و مدل ترکیبی برای اجزای ساختار سیستم HR
1. 3 مشکل بر اساس سطوح نادرست
2. 3 خواص ساختار در سطح واحد و مسائل جمع آوری
4. برنامههای مفاهیم مبتنی بر سطح برای تحقیق استراتژیکی HRM
1. 4 بحث پایایی درونی / چند مخاطب
2. 4 دستورالعمل های مبتنی بر سطوح برای بررسی استراتژیکی HRM
1. 2. 4 از چه کسی درخواست شود؟
چدول2:چارچوب کاری مبتنی بر سطوح اجزای سازه سیستم HR
2. 2. 4 ملاحظات اضافی در خصوص استفاده از طراحی های تک منبع در پژوهش استراتژیک HRM
3. 2. 4 چه چیزی سوال کنیم؟: تمرکز و مرجع سوال
5. بسط برنامه تحقیقاتی HRM استراتژیک: منابع و عواقب ناهمگونی سیستم درون شرکتی HR
ترجمه کلمات کلیدی
مدیریت منابع انسانی استراتژیک -
اندازه گیری -
سطوح تجزیه و تحلیل
کلمات کلیدی انگلیسی
Strategic human resource management,
Measurement,
Levels of analysis
ترجمه چکیده
با وجود شواهد تجربی قابل توجه که سیستم های منابع انسانی با اجرای شرکت مرتبط هستند، مسائل مفهومی و روش شناختی مهمی باقی می مانند. استدلال می کنیم که پیشرفت در راستای این خطوط نیاز به بهبود اساسی معتبرسازی ساخت سیستم HRدارد. برای کمک به اجرای این موضوع، به مقاله قبلی استراتژیکی HRM و بینش های سطوح سازمانی از مقاله تحلیلی برای توضیح رویکرد سیستم های HRM بر اساس رده بندی برای معتبرساختن ساختار سیستم های HR متوصل شدیم. پیشنهاد می کنیم که تفاوت های مفهومی و ترازبندی میان مولفه های ساختار سیستم HR می توانند روش کنونی موردبحث در این زمینه را روشن سازند و برنامه کاری پژوهشی وسیعی برایHRMاستراتژیکی ارائه دهند.
ترجمه مقدمه
با وجود شواهد تجربی که سیستم های منبع انسانی "" یا "" با خروجی های عملکرد شرکت مرتبط هستند، مسائل مفهومی و روش شناختی با توجه به اندازه و ماهیت این رابطه باقی مانند (Becker & Gerhart, 1996؛ Cappelli و Newmark, 2001؛ Delery, 1998؛ Gerhart, 1999؛ Gerhart, Wright, McMahan, Snell, 2000؛ Guest, Michie, Conway, & Sheehan, 2003؛ Wall & Wood, 2005; Wright, Gardner, Moynihan, & Allen, 2005؛ Wright, McMahan, Snell, & Gerhart, 2001). احتمالا چشمگیرترین مسئله درک چگونگی ساختار مرکزی در این مقاله است، سیستم منبع انسانی خروجی های عملکرد شرکت را تحت تاثیر قرار می دهد. (Becker & Huselid, 2006; Bowen & Ostroff, 2004; Evans & Davis, 2005; Ferris, Hochwarter, Buckley, Harrell-Cook, & Frink, 1999) یکی از مباحث مربوط به این موضوع آن است که آیا مجموعه ای از "بهترین شیوه ها" وجود دارد که تماما در سراسر مضامین و صنایع شرکت ها موثر است(Becker & Gerhart, 1996; Datta, Guthrie, &Wright, 2005; Delery & Doty, 1996; Lepak, Takeuchi, Erhardt, & Colakoglu, 2006). اگرچه احتمال شناسایی مجموعه ای از برنامه های کاری با عملکرد بالا هست (Pfeffer, 1994)، مطالعات تجربی اثرات عملکرد شرکتی قابل توجهی را با استفاده از ترکیبات برنامه های HR یافته اند (Becker & Gerhart, 1996). این عامل به دست آمده از "قطعیت برابر"(یعنی برنام هها مختلف HR با خروجی های عملکردی مشابهی مرتبط هستند) منجر به ارائه شرح ساختار سیستم HR توسط Becker and Gerhart (1996) شد که در آن برنامه های فردی HR می توانند در مولفه های سطح بالای سیاست های HR و اصول راهنما مشاهده شوند. به بیان دیگر، شرکت های با میزان برابر کارآمد می توانند ارزش ها یا اصول فراگیر HR را به اشتراک بگذارند، ولیکن از نظر برنامه ها و شیوه های خاص HR که استفاده می کنند متفاوت باشند (O'Reilly و Pfeffer، 2000). علاوه بر مسائل مربوط به سطح مناسب که در آن اثر سیستم های HR بر عملکرد تحلیل می شود، مطالعات تجربی اخیر مسائل مهم روش شناختی ای را در خصوص رابطه میان اقدامات سیستم ها و عملکرد HR مطرح کرده است (Gerhart, Wright, McMahan, & Snell, 2000; Wright et al., 2005; Wright, Gardner et al ., 2001).
در ابتدا Gerhart, Wright و همکاران استدلال کردند که برآوردهای میزان اثر رابطه میان اقدامات و عملکرد سیستم HR بسته به فرضیات در مورد پایایی اندازه گیری که ممکن است معتبر نباشد است. این مسئله منجر به بحث در رابطه با مقاله اهمیت اندازه گیری های پایایی درونی و نیاز به پاسخ دهندگان متعدد در شیوه های اندازه گیری HR شده است (Becker & Huselid, 2006; Huselid & Becker, 2000). ثانیا، چند مطالعه اخیر به این سوال رسیده اند که آیا شواهد برآمده از مطالعات قبلی می تواند به عنوان نمایانگر شیوه های HR که موجب تغییر در عملکرد شده است در نظر گرفته شود (Wall & Wood, 2005; Wright et al., 2005). این نتایج نیاز به محققان HRM استراتژیک را برای آزمایش دوباره برخی از فرضیات اساسی در رابطه با معتبرساختن ساختار سیستم HR به منظور پیشرفت پژوهش چه از لحاظ تجربی و چه تئوری نشان می دهد.
گام اول در معتبرساختن ساختار، نشان دادن مسئله تعریف و تفسیر ساختار است (). به عنوان بخشی از این حالت تعریف، محققان سازمانی باید توجه خاصی به سطح مناسبی از تحلیل ساختار داشته باشند. به عنوان مثال، آیا سازه خاصیت ساختاری سازمان ها، مشاهدات خاصیت (در صورت نشان دادن، توسط چه کسی؟) را ارائه می دهد یا آیا کارمند به واسطه این خاصیت تحت تاثیر قرار می گیرد؟ سردرگمی بسیاری به علت عدم تعریف واضح از سازه یا عدم حرکت از تعریف به اجرا ایجاد شده است. این مشاهده که 25 سال پیش صورت گرفته مانند بررسی HRM استراتژیک صورت می گیرد. برای پیشرفت در جهت بهبود مدل های پیچیده تر و جامع تر تئوری، زمان مناسبی برای محققان HRM خواهد بود تا توجه بیشتری به مسائل مفهومی و تجربی مرتبط با تحلیل سطوح داشته باشند.
هدف این مطالعه همکاری در بررسی رابطه سیستم HR و عملکرد شرکت با نشان دادن مسائل تعریفی و سطوح تحلیلی در مفهومی سازی و اندازه گیری ساختار سیستم HR است. با دوره ای کوتاه از مقاله استراتژیک HRM و 5 مولفه ساختار سیستم HR آغاز می کنیم: اصول HR، سیاست ها، برنامه ها، شیوه ها و اقلیم. مواد این بخش بر پایه تمایزها و تاکیدات مقاله استراتژیک HRM بنا می شود. سپس به بررسی سطوح سازمانی مقاله تحلیلی برای نشان دادن مسائل کنونی و آینده در بررسی استراتژیک HRM در بحث پایایی درونی و شناسایی مسائل اندازه گیری و مفهومی خاص در تعریف و اندازه گیری اجزای ساختار سیستم HR می پردازیم. از این دیدگاه بررسی بر تحلیل سطوح خطوط راهنمایی برای محققان به منظور پاسخ به سوالاتی از قبیل اینکه چه کسی در سازمان باید اطلاعات ساختار سیستم HR را فراهم کند و چه نوع از داده ها باید جمع آوری گردد. نهایتا، به بررسی بینش های حاصل از چارچوب کاری برای شرح منابع تغییرپذیری در اندازه های اجزای ساختار سیستم HR می پردازیم و برنامه تحقیقاتی استراتژیک HRM را پیشنهاد می دهیم.