ترجمه فارسی عنوان مقاله
اهداف موفقیت، خودپنداره دانشگاهی و نمرات مدرسه در ریاضیات: روابط متقابل طولی در دانش آموزان مدارس متوسطه بالای متوسط
عنوان انگلیسی
Achievement goals, academic self-concept, and school grades in mathematics: Longitudinal reciprocal relations in above average ability secondary school students
کد مقاله | سال انتشار | تعداد صفحات مقاله انگلیسی |
---|---|---|
61888 | 2014 | 13 صفحه PDF |
منبع
![الزویر - ساینس دایرکت دانلود مقاله ساینس دایرکت - الزویر](https://isiarticles.com/bundles/Article/front/images/Elsevier-Logo.png)
Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)
Journal : Contemporary Educational Psychology, Volume 39, Issue 4, October 2014, Pages 301–313
ترجمه کلمات کلیدی
خودآموزی تحصیلی، اهداف دستاورد، دستاوردهای ریاضی، انگیزه، داده های طولی
کلمات کلیدی انگلیسی
Academic self-concept; Achievement goals; Mathematics achievement; Motivation; Longitudinal data
ترجمه چکیده
در این تحقیق، روابط متقابل طولی بین خودپردازندگی تحصیلی، اهداف دستاورد (یعنی رویکرد عملکرد، اجتناب از عملکرد و تسلط) و موفقیت (یعنی نمرات خود گزارش شده) در ریاضیات مورد بررسی قرار گرفت. هدف پژوهش دوگانه بود. ابتدا فرضیه محکومیت را مورد بررسی قرار دادیم که بیان می کند که اهداف رویکرد عملکردی هیچ اعتبار افزایشی در پیش بینی موفقیت ها از طریق ادراکات شایستگی دانش آموزان (یعنی خودپرداز بودن تحصیلی) ندارند. علاوه بر این، تحقیقاتی را در مورد فرضیه های فسخ انجام دادیم که همچنین با بررسی اهداف اجتناب از عملکرد و تسلط بر تحقیقات انجام شده است. دوم، روایی پیش بینی شده از سه هدف موفقیت برای تغییر در خودپردازیشناسی را مورد بررسی قرار دادیم. هفتصد و شصت و نه دانشآموز (50/78 درصد زن) در بالاترین سطح مدارس متوسطه سه سطح کشور در سه امتحان سنجش در نمرات 5، 6 و 8 شرکت کردند. یافته های ما تأیید کرد که فرضیه محو شدن: اهداف رویکرد عملکرد دستاوردهای خود را بیش از حد و بالاتر از خود تعریف دانشگاهی توضیح داد. یافته های مشابه به اهداف اجتناب از عملکرد و تسلط نیز اعمال می شود. همچنین اهداف رویکرد عملکردی با تغییرات خودپندایی دانشگاهی رابطه مثبت داشتند، در حالی که اهداف اجتنابی اجرایی با تغییرات خودپندایی دانشگاهی در طول زمان ارتباط منفی داشتند. اهداف تسلط به تغییرات در خودپردازی دانشگاهی مرتبط نبود. خودپنداره و موفقیت تحصیلی روابط متقابل مثبت نشان داد. برای نتیجه گیری، نتایج ما به روابط پیچیده میان اهداف دستاورد، خودپردازی تحصیلی و پیشرفت تحصیلی در طول زمان اشاره می کند.