ترجمه فارسی عنوان مقاله
شبیه سازی جریان مسافران موجود بر روی سکوی قطار شهری بر اساس کارگزاران وفقی
عنوان انگلیسی
Optimal work distribution and backup frequency for two non-identical work sharing elements
کد مقاله | سال انتشار | تعداد صفحات مقاله انگلیسی |
---|---|---|
108421 | 2018 | 25 صفحه PDF |
منبع
Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)
Journal : Reliability Engineering & System Safety, Volume 170, February 2018, Pages 127-136
فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده
کلمات کلیدی
1.مقدمه
2- مدل ازدحام مسافران بر روی سکوهای قطار شهری
1-2 مدل کارگزار وفقی
2-2 مدل درک ازدحام
3- مدل پویای رفتار مسافر بر روی سکوی URT
1-3 مدل رفتار حرکتی
2-3 مدل بروز رسانی حالت
4- شبیه سازی و نتایج شبیه سازی
1-4 پارامترهای مدل و سناریوهای شبیه سازی شده
جدول 1: پارامترهای مدل شبیه سازی پیشنهادی
2-4 تحلیل نتایج
5- نتیجه گیری
کلمات کلیدی
1.مقدمه
2- مدل ازدحام مسافران بر روی سکوهای قطار شهری
1-2 مدل کارگزار وفقی
2-2 مدل درک ازدحام
3- مدل پویای رفتار مسافر بر روی سکوی URT
1-3 مدل رفتار حرکتی
2-3 مدل بروز رسانی حالت
4- شبیه سازی و نتایج شبیه سازی
1-4 پارامترهای مدل و سناریوهای شبیه سازی شده
جدول 1: پارامترهای مدل شبیه سازی پیشنهادی
2-4 تحلیل نتایج
5- نتیجه گیری
ترجمه کلمات کلیدی
احتمال موفقیت ماموریت، زمان اتمام، به اشتراک گذاری کار، پشتیبان گیری، بهینه سازی،
کلمات کلیدی انگلیسی
Mission success probability; Completion time; Work sharing, Backups; Optimization;
ترجمه چکیده
مدل کردن و شبیه سازی جریان مسافران موجود بر روی سکوی قطار شهری مسئله ی مهمی برای بهبود بازدهی عملکرد و سرویس دهی قطار شهری است. در مدل کردن و شبیه سازی باید معماری محیط، ساختار تاسیسات و نظام حمل و نقل در نظر گرفته شود. جهت شبیه سازی جریان مسافران با هدف برنامه ریزی یا ارزیابی عملکرد، یک مدل کارگزار وفقی با ساختاری سه لایه ای ارائه می شود تا خرده رفتارهای مسافران را بر اساس ماژول مشاهده ی بصری، ماژول تصمیم گیری و ماژول اجرای اقدامات شبیه سازی کند. ما برای مشاهده و فهم کارگزاران یک مدل پرسپترون نورون- محور برای جمعیت طراحی می کنیم تا بررسی کنیم مسافران URT در هنگام حرکت چگونگی بیانگر اطلاعات بصری جمعیت محیط هستند. سپس، برای ماژول تصمیم گیری، قوانینی را بر اساس روش های شناخت اکتشافی برای رفتارها تعریف می کنیم؛ همچنین یک قانون گسسته را جهت به روز رسانی وضعیت حرکت مسافران برای ماژول اجرای تصمیم پیشنهاد می کنیم. بر اساس دینامیک مدل رفتار مسافران، یک مدل شبیه سازی میکروسکوپیک را برای جریان های پیچیده ی مسافران موجود بر روی سکوی قطار شهری طراحی می کنیم. به عنوان یک مطالعه ی موردی، جریان مسافران یک سکوی جزیره ای یک ایستگاه قطار شهری شبیه سازی می شود. نتایج شبیه سازی نشان می دهد که هماهنگ سازی تقاضای مسافران با بسامد اعزام قطار تاثیر شگرفی بر حداکثر تعداد مسافران موجود بر سکو و بازدهی تخلیه ی جمعیت تحت شرایط خاص محیطی دارد.
ترجمه مقدمه
رفتار صف بندی و تخلیه ی مسافران موجود بر روی پلت فرم قطار شهری (URT)، به عنوان محلی که مسافران مستقیما با سیستم URT تعامل می کنند، بر اساس پیچیدگی زیاد، غیر خطی بودن و دینامیک پیچیده تعریف می-شود. این موارد به کاهش بازدهی حرکت مسافران منجر می شود و مستقیما بر بازدهی عملیاتی و سطح سرویسی که URT می تواند ارائه کند، اثر می گذارد. بنابراین، مطالعه ی پدیده ی صف بندی و تخلیه ی جریان مسافران در پلتفرم های URT اهمیت زیادی در سازماندهی عملیاتی و حفظ ایمنی دارد.
اثر شبکه ای URT به هماهنگی بین سازماندهی عملیاتی و معماری محیطی بستگی دارد. پس از اینکه زیرساخت ها بعد از جذب سرمایه و اتمام زمان ساخت و ساز تکمیل شد، ساختارهای نامناسب را (اگر چنین ساختارهایی وجود داشته باشد) به سختی می توان اصلاح کرد یا ارتقا داد. به همین دلیل توجه پژوهشگران به ایجاد هماهنگی بین معماری محیطی ایستگاه ها و مسافران جلب شده است. نمونه هایی از مقالات منتشره در این مورد شامل ارزیابی سطح سرویس دهی در هر بخش [1, 2]، تاثیر پیکربندی و آرایش تاسیسات و تجهیزات بر رفتار صف بندی و تخلیه ی مسافران [3, 4]، تحلیل قابلیت تخلیه و تنگنای تاسیسات و تجهیزات [5, 6]، پدیده ی خود سازماندهی جریان های پیچیده ی مسافران در هر بخش [7, 8]، و اثر سازماندهی حمل و نقل بر رفتارهای صف بندی و تخلیه ی مسافران [9] است. اما، ممکن است خطوط و شبکه های URT تا چنان حدی رشد یابد که الزامات پیچیده ی جریان های مسافران را، که از اثر شبکه ای ناشی می شود، نتوان صرفا با افزایش وسعت و توانمندی تاسیسات و تجهیزات برآورده کرد. بدین ترتیب، شلوغ شدن سکوها به امری طبیعی تبدیل می شود. از این رو، نه تنها لازم است رفتارهای حرکتی مسافران را (که تحت تاثیر معماری محیطی، آرایش تاسیسات و تجهیزات، و همچنین سازمان حمل و نقل قرار دارد) به صورت جامع بررسی کرد، بلکه باید الگوهای زمانی- مکانی صف بندی و تخلیه ی مسافران موجود بر روی سکوها را تحلیل، و مسائل مهمی مانند بهبود بازدهی حرکت مسافران را بررسی کرد.
در این مقاله جهت پرداختن به مسائل فوق می کوشیم تا یک مدل کارگزار- محور وفقی را برای شبیه سازی و محاسبه ی چگونگی حرکت مسافران موجود بر روی سکوهای قطار شهری، و همچنین توزیع مسافران بر روی سکوها، طراحی کنیم. همچنین، آن سازوکار {مکانیسم} داخلی را که این پدیده ی پیچیده بر اساس آن از قوانین ساده بدست می آید، و الگوهای زمانی و مکانی تکامل جریان های کلان مسافران را که از تعامل رفتاری موضعی مسافران موجود بر روی محیط سکو ناشی می شود، بررسی و مطالعه می کنیم.