ترجمه فارسی عنوان مقاله
داده کاوی برای کنترل کیفیت: تشخیص با مته سوراخ کردن در روند حفاری
عنوان انگلیسی
Data mining for quality control: Burr detection in the drilling process
کد مقاله | سال انتشار | تعداد صفحات مقاله انگلیسی |
---|---|---|
4800 | 2011 | 10 صفحه PDF |
منبع
Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)
Journal : Computers & Industrial Engineering, Volume 60, Issue 4, May 2011, Pages 801–810
فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده
کلمات کلیدی
1. مقدمه
2. یک بررسی از کارهای مرتبط
3. برپایی آزمایشی: آماده سازی و انتخاب داده
شکل 3. سیگنال محور الکتریکی بدست آمده در طی دریلینگ
شکل 4. ناحیه برش
5. رویکرد معرفی شده و نتایج آزمایشی
5. 1. ارزیابی
5. 2. رویکرد اول
5. 2. 1 نتایج
5. 3. رویکرد دوم
5.3.1 انتخاب زیرمجموعه آینده
5. 3. 2. ترکیب الگوریتمهای طبقه بندی کننده
5. 3. 3. نتایج
معیارها
جدول 5. انتخاب متغیرها.
جدول 6. نتایج الگوریتمهای یادگیری ماشین با انتخاب متغیرها.
5. 4. رویکرد سوم
جدول 8. 10 الگوریتم درجه یک
5. 4. 1. نتایج
جدول 12. روش شف.
شکل 5. درخت طبقه بندی
6. نتایج
ترجمه کلمات کلیدی
داده کاوی - یادگیری ماشین - روند حفاری - تشخیص با مته سوراخ کردن
کلمات کلیدی انگلیسی
Data mining,Machine learning,Drilling process,Burr detection
ترجمه چکیده
فرآیند دریلینگ، یکی از مهمترین عملکردها در صنعت هوانوردی می باشد. آن روی باله های هواپیماها انجام شده است و مشکل اصلی آن در تولید برآمدگی می باشد. در حال حاضر، یک بازرسی بصری و یک کار حذف برآمدگی دستی پس از حفاری و قبل از پرچ کاری برای مطمئن ساختن کیفیت محصول وجود دارد. این عملکردها هزینه و منبع های مورد نیاز در طی فرآیند را افزایش می دهد. مقاله، استفاده تکنیکهای حفاری داده برای دستیابی به یک مدل قابل اطمینان برای کشف تولید برآمدگی در طی دریلینگ سرعت بالا در وضعیت های خشک روی آلومینیوم Al 7075-T6 را نشان می دهد. آن حذف عملکردهای غیر تولیدی برای بهینه کردن فرآیند و کاهش هزینه اقتصادی را ممکن می سازد. بعلاوه، این مدل باید قادر به اجرا شدن بعدا در یک سیستم نمایش برای کشف اتوماتیک و آنلاین باشد وقتی برآمدگی تولید شده خارج از محدوده های تحمل باشد یا نباشد. مقاله کل فرآیند تحلیل داده از آمادگی داده برای ارزیابی و انتخاب مدل نهایی توصیف می کند.
ترجمه مقدمه
امروزه، به طور عملی همه حوزه های فعالیت های صنعتی در حال حرکت به سمت اتومات سازی فرآیندهایشان هستند. این اتومات سازی باید کیفیت محصول را در حین مینیمم کردن هزینه ساخت و بهینه کردن منبع ها مطمئن سازد.
دریلینگ مهمترین عملکرد برای صنعت هوانوردی می باشد زیرا آن هزینه اقتصادی بالایی را ایجاب می کند. این هزینه نتیجه معاینه بصری و کارهای حذف برآمدگی می باشد. آنها عملکردهای غیر تولیدی می باشند که پس از دریلینگ انجام شده اند و آنها باید به اندازه ماکزیمم ممکن مینیمم شده یا حذف شده باشند. یک هواپیمای اندازه متوسط یا کوچک بیش از 250000 سوراخ برای معاینه شدن دارد و اگر برآمدگی وجود داشته باشد، آن باید حذف شود. آن لازم است تا این فرآیند دستی را حذف کند و آن را برای یک سیستم مانیتورینگ قادر به کشف اتوماتیک و آنلاین تغییر دهد وقتی که یک برآمدگی وجود دارد. هدف این مقاله برای بدست آوردن یک مدل که می تواند برای ماشین اجرا شده باشد تا تولید برآمدگی را در طی فرآیند دریلینگ پیش بینی کند می باشد.
مرکز تکنولوژیکی “C.I.C MARGUNE”، یک مرکز تحقیق تعاونی برای ساخت عملکرد بالا، روش نظارت را که تعدیل آزمایشی شده را ثبت کرده است که قادر به کشف می باشد اگر اندازه برآمدگی تولید شده بین محدوده های هوانوردی باشد یا نباشد (پنا، آرامندا & ریورو 2007). این روش شامل یک روش ریاضیاتی مرسوم برای کشف برآمدگی مبتنی بر پارامترهای استخراج شده از کل سیگنال درونی ماشین می باشد و درصد طبقه بندی درست آن 92% بود.
با وجود این، این مدل نمی توانست برای ماشین اجرا شود و به طور جاری هیچ روش نظارت برای کشف برآمدگی وجود ندارد بنابراین بیشتر تحقیق این مقاله روی دستیابی به یک مدل تمرکز کرده بود که می توانست در سیستم های نظارت برای پیش بینی اتوماتیک تولید برآمدگی در طی فرآیند دریلینگ اجرا شده باشد. این مدل از یک فرآیند که دانش قابل فهم و مفید به طور قبلی غیرمشخص از مجموعه ای از آزمایشات را استخراج می کند. شکل 1 ارتباطات در میان فازهای متفاوت فرآیند استخراج دانش را نشان می دهد.
نگهداری، سازمان و بازیابی اطلاعات به لطف سیستم پایه داده و دردسترس بودن کمیت بزرگ اطلاعات خودکار شده می باشد. برخی تکنیک های تحلیلی مبتنی بر آمار وجود دارد که برای تحلیل این اطلاعات استفاده شده می باشند، اما آنها برای مردم پنهان می باشند کسانی که تجربه اینها را ندارند. داده کاوی چنانچه در میچالسکی، براتکو، و کوبات (1998) و کالبلینگ و کوهن (2003)، یک حوزه چند رشته ای آسان برای گذاشتن در تمیرن می باشد و آن چندین تکنیک همانند آمار، یارگیری ماشینی، سیستم های حمایت ساخت تصمیم و تجسم را برای استخراج دانش از یک مجموعه داده ترکیب می کند.
فرآیند تکراری و تعاملی می باشد. آن تکراری است به خاطر آنکه خرجی هر فاز ممکن است به قدم های قبلی برگردد و به خاطر آنکه برخی تکرار ها لازم هستند تا دانش کیفیت بالا را استخراج کنند. آن نیاز به اکتشاف مدل های متفاوت برای کشف بیشترین مورد استفاده برای حل مسئله دارد. در تحقیق یک مدل خوب آن ممکن است قادر به بازگشت به فازهای قبلی و ساخت تغییرات در داده ها باشد. حتی تعریف مشکل می تواند اصلاح شده برای دادن یک تقری متفاوت به آن باشد. بعلاوه، فرآیند تعاملی می باشد به خاطر آنکه متخصص در قلمرو مشکل باید در آمادگی داده و ارزیابی آن کمک کند. ارزیابی، یکی از مهمترین فازها در این فرایند می باشد و آن نیاز دارد تا یادگیری به خوبی معین و مراحل ارزیابی برای تصمیم گرفتن به اینکه مدل دقت و عملکرد بیشتر راپیشنهاد بدهد داشته باشد. ایده برای تخمین (آموزش) مدل با یک زیرمجموعه ای از مجموعه داده (مجموعه داده های آموزش) می باشد و سپس آن را با باقیمانده مجموعه داده (مجموعه داده آزمایش) معتبر می سازد.
سهم اصلی این مقاله توصیف سودمندی و مزیت های تکنیک های داده کاوی برای دستیابی به یک مدل قابل اطمینان، درست و قدرتمند می باشد که می تواند در یک سیستم نظارت اجرا شده باشد و برای پیش بینی تولید برآمدگی در طی فرآیند دریلینگ استفاده شده باشد چنانچه در شکل 2 نشان داده شده است.
باقیمانده مقاله بصورت زیر سازماندهی شده است. بخش 2 یک بررسی از کارهای قبلی و وابسته در استفاده از مدل های مشتق شده داده در براده برداری و مان کار حاضر در زمینه کارهای قبلی را معرقی می کند. بخش 3، مجموعه داده آزمایشی، خصوصیات فرآیند، و انتخاب داده و آمادگی را نشان می دهد. آن یک مجموعه داده قابل اطمینان و آشکار را معین می کند. بخش 4 به طور خلاصه مفهوم فراگیری ماشین را توصیف می کند. بعد، بخش 5 نتایج تحلیل و ارزیابی را برای بدست آوردن بهترین مدل نهایی برای کشف تولید برآمدگی توصیف می کند: کاربرد الگوریتم های فراگیری ماشین بدون انتخاب متغیرها، سپس با انتخاب و ترکیب الگوریتمها، و سرانجام یک تغییر استراتژی برای حذف منفی های کاذب (مورد هایی که در آنها مدل هیچ برآمدگی را پیش بینی نمی کند اما برآمدگی تولید شده است)؛ و سرانجام، بخش 6 مقاله را به مهمترین نتایج نزدیک می کند.