ترجمه فارسی عنوان مقاله
مدل تقاضای مسافر برای حمل و نقل هوایی در شبکه مرکز و انشعاب
عنوان انگلیسی
A passenger demand model for air transportation in a hub-and-spoke network
کد مقاله | سال انتشار | تعداد صفحات مقاله انگلیسی |
---|---|---|
6278 | 2011 | 14 صفحه PDF |
منبع
Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)
Journal : Transportation Research Part E: Logistics and Transportation Review, Volume 47, Issue 6, November 2011, Pages 1112–1125
فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده
کلمات کلیدی
1.مقدمه
2. بررسی آثار
2.1 مدل ایجاد تقاضا
2.2 مدل انتساب تقاضا
3. مدل نظری
3.1 چارچوب مفهومی
3.2 تابع تقاضای اشباع شده
3.3 تابع سهم بازار
4. مدل عملیاتی
4.1.1 فرم مدل و ساختار تودرتو
4.2 مشخصات
4.2.2درامد
4.2.3 قیمت
4.2.4 زمان پرواز برنامه ریزی شده
4.2.5 فراوانی پرواز
4.2.6 عملکرد به موقع
4.2.7 نوع مسیریابی
4.2.8 فاصله بازار
4.2.9 عوامل دیگر
4.3 داده ها
4.4 برآورد مدل
جدول 1 نتایج برآورد شده
جدول 2 ارزش زمان مسافرت
شکل 2. اثرات فاصله بازار
4.5.1. خلاصه و بحث
4.6. مطالعه موردی
5. نتیجه گیری
ترجمه کلمات کلیدی
- مدل تقاضا - انتخاب مسیر - متغیرهای کلام - ارزش زمان سفر - داده های پنل -
کلمات کلیدی انگلیسی
Demand model,Route choice,Instrumental variables,Value of travel time,Panel data,
ترجمه چکیده
این مقاله مدل مسافر هوایی را بسط می دهد که درباره ایجاد تقاضا جفت شهر و تخصیص تقاضا در چارچوب واحد بحث می کند. با استفاده از داده های پانل جمع آوری شده منظم و دسترسی آشکار، این مدل سری های زمانی و تنوع مقطعی از تقاضایی سفر هوایی را در حیطه خود قرار می دهد. در تجزیه و تحلیل تجربی متوجه شدند که الگوی همبستگی در میان گزینه ها می تواند با مدل لاجیت تو در تو سطح سه توصیف گردد. کرایه، فراوانی، زمان پرواز، مسیریابی مستقیم، عملکرد به موقع، درآمد، و مسافت بازار به طور قابل توجهی بر تقاضایی حمل و نقل هوایی تاثیر می گذارد. تصحیح مشکل کرایه حمل و نقل هوایی درون زا با استفاده از متغیرهای ابزاری منجر به تخمین قابل قبول تری از حساسیت قیمت و ارزش زمان می شود.
ترجمه مقدمه
این مقاله مدل تقاضایی مسافرت هوایی در سطح مسیر را برای شبکه های هواپیمایی داخلی ایالات متحده ارائه می کند. با توجه به ویژگی های تدارکات در مسیرها و متغیرهای سمت تقاضا منطقه ای، این مدل ترافیک مسافری را در پروازهای فردی بین جفت فرودگاه خاص پیش بینی می کند. این موضوع بر اساس تئوری سودمندی تصادفی است که در آن تقاضایی مسیر با گزینه های که چه برای سفرباشد یا نه، از چه فرودگاهی و به کجا پرواز می کند، از چه نوع مسیری- مستقیم یا غیر مستقیم- استفاده می کند و اگر مسیر متصل باشد از چه مرکزی برای پرواز استفاده می کند، ایجاد شده است. این مدل چندین پیشنهاد از کار قبلی را در این حوزه با هم ادغام کرده است. با ادغام گزینه های چه با سفر های هوایی باشد یا نه، این امر در بر گیرنده ایجاد تقاضا و همچنین تخصیص تقاضا ، تمرکز سنتی مدل های سودمندی تصادفی است. این مدل بر اساس داده های به روز شده منظم و دسترسی آشکار است. از طریق استفاده از تکنیک متغیر ابزاری، برمشکل برون زادی کرایه غلبه کرده که تلاش های قبلی را در استفاده از این داده ها برای مدل سازی تقاضا مسحور کرده است. این موضوع شامل معیارهای عملکرد به موقع و همچنین متغیرهای سنتی تر مانند کرایه، فراوانی، و زمان سفر است. برنامه مدل لژیون است. این را می توان با پیش بینی های موجود از برنامه پرواز آینده، که برای برنامه ریزی و تجزیه و تحلیل سرمایه گذاری توسط FAA و ناسا استفاده می شود، برای پیش بینی سازگار از جریان های مسافر هوایی بکار بست، که در حال حاضر وجود ندارد. اثرات تغییرات کرایه ناشی از افزایش قیمت سوخت یا تغییر در ساختار مالیاتی حمل و نقل هوایی می تواند ارزیابی گردد. این مدل را می توان برای بررسی اثر تراکم فرودگاه بر رفتار مسافر هوایی و تاثیر ناشی از رفاه اقتصادی مسافر بکار برد. در نهایت، به خاطر اینکه این مدل برای جریان داده ها ارزیابی شده است که سال های بسیاری نیز گسترش یافته، و انتظار می رود که در آینده نیز ادامه پیدا کند، ارزیابی گذشته نگری از تغییرات ساختاری را در طول زمان فراهم می کنیم، و می تواند به راحتی به روز شود.
هدف اصلی ما در این مقاله این است که مدل اولیه، داده ها و روشی برای برآورد این، و نتایج برآورد کلیدی را ارائه کنیم. بررسی مفصل تری از برنامه های مختلف در مقالات آینده ارائه خواهد شد. سپس خلاصه ای از آثار را در بخش 2 مرور می کنیم، در بخش 3 مدل نظری ارائه می گردد. داده ها و روش های برآورد در بخش 4 مورد بحث قرار می گیرد، در حالی که در بخش 5 نتایج برآورد و پیامدهای آن مورد بررسی قرار می گیرد. در بخش 6 نتیجه گیری ارائه می گردد و در مورد چشم انداز پیشرفت مدل در آینده بحث خواهد شد.