ترجمه فارسی عنوان مقاله
تأثیر کنترل کیفیت بر روی عملکرد سیستم تولید
عنوان انگلیسی
Impact of Quality Control on Production System Performance
کد مقاله | سال انتشار | تعداد صفحات مقاله انگلیسی |
---|---|---|
4740 | 2006 | 4 صفحه PDF |
منبع
Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)
Journal : CIRP Annals - Manufacturing Technology, Volume 55, Issue 1, 2006, Pages 453–456
فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده
واژه های کلیدی
1. مقدمه
2.توصیف سیستم
3 .رویکرد تحلیلی
4.مطالعه موردی
5 .نتیجه گیری ها
واژه های کلیدی
1. مقدمه
2.توصیف سیستم
3 .رویکرد تحلیلی
4.مطالعه موردی
5 .نتیجه گیری ها
ترجمه کلمات کلیدی
- ارزیابی عملکرد - کنترل کیفیت - حمل و تولید
کلمات کلیدی انگلیسی
ترجمه چکیده
به طور سنتی، محققان و صنعت کاران لجستیک تولید و کیفیت را به عنوان حوزه های جداگانه در نظر گرفته اند. با وجود این، تصمیماتی که در مرحله طراحی سیستم های تولید برای برآورده کردن نیازمندی های بهره وری اتخاذ می شوند، بر روی کیفیت تولید نیز تأثیرگذار خواهند بود؛ به طور مشابه، تصمیماتی که برای برآورده کردن نیازمندی های کیفیت اتخاذ می شوند، بر روی عملکرد بهره وری سیستم نیزتأثیرگذار خواهند بود. این مقاله قصد دارد با در نظر گرفتن همزمان لجستیک کیفیت و تولید، رویکردی برای ارزیابی عملکرد کلی سیستم ارائه کند. نتایج حاصل شده بعد از اعمال این روش، دیدگاه های جدیدی در ارتباط با روابط بین این دو حوزه فراهم کرده و مسیر طراحی مشترک لجستیک تولید و سیستم های کنترل کیفیت را هموار می کنند.
ترجمه مقدمه
با توجه به جهانی سازی بازارها و رشد رقابت در بخش تولید، کیفیت محصولات به یکی از فاکتورهای کلیدی موفقیت تبدیل شده است. علاوه براین، آشفتگی در سمت تقاضا نیز نیازی دائمی برای تغییر اهداف تولید ایجاد کرده است. به منظورآنکه سیستم های تولید آمادگی لازم برای واکنشی سریع نسبت به این تغییرات را داشته باشند، باید درجه صحیحی از قابلیت های تغییرپذیری و پیکربندی مجدد در آنها پیاده سازی شود. در این محیط، شاخص های عملکرد لجستیک و کیفیت اهمیت زیادی در مرحله پیکربندی (یا پیکربندی مجدد) سیستم پیدا می کنند. حتی در صورتی که این ملاحظات در جامعه تحقیق صنعتی و علمی به اشتراک گذاشته شوند، لجستیک و کیفیت تقریباً همیشه به عنوان دو حوزه تحقیقی جداگانه مورد بررسی قرار گرفته اند.
عملکرد لجستیک سیستم های تولید با استفاده از چندین ابزار در منابع تحلیل شده اند و این ابزارهاغالباً برای پیش بینی شاخص های عملکرد بهره وری سیستم های تولید طراحی شدند. شبیه سازی، روش های تحلیلی و منحنی های لجستیک عامل، رایج ترین ابزارهای استفاده شده هستند. همان طور که در مرجع 6 بحث شده است، این ابزارها دارای خصوصیات و حوزه های کارکردی مختلفی هستند. انتشار این تکنیک ها کمک مهمی به خلق دانشی قابل اطمینان در حوزه طراحی سیستم های تولید کرده است. همچنین، محققان توجه زیادی به مسائل مرتبط با کیفیت داشته اند. تکنیک های کنترل فرایند آماری (SPC) برای نظارت بر رفتار سیستم های تولید از لحاظ عملکرد کیفیت توسعه داده شده اند. همچنین، چندین تکنیک برای حل مشکلات طراحی مانند محل دستگاه های بازرسی در سیستم های تولید، بهینه سازی پارامترهای چارت های کنترلی و طراحی برنامه های بازرسی، پیشنهاد شده اند. کارهای اخیر تأثیر فرایند و طراحی سیستم تولید بر روی کیفیت بخش های تولید شده را مورد بررسی قرار داده اند. در بین این مطالعات، نظریهجریان تغییرات به منظور تعیین نحوه انتشار تغییرپذیری محصولات در سرتاسر مراحل سیستم تولید و نحوه نسبت دادن دلایل وقوع تغییرات به مراحل مختلف تولید، توسعه پیدا کرده است. در این کارها تأثیر پیکربندی های مختلف برای سیستم تولید در نظر گرفته می شود، حتی اگر شاخص های عملکرد لجستیک به طور مستقیم در نظر گرفته نشوند.
اخیراً تعدادی از محققان در مراجع 9 و 10 و برخی متخصصان صنعتی توجه بیشتری به مسئله یکپارچه سازی دو حوزه کیفیت و لجستیک تولید اختصاص داده اند. به طور ویژه، در مرجع 11 مواردی مربوط به شرکت جنرال موتورز گزارش شده است که در آنها نحوه تأثیرگذاری تصمیمگیریهای مختلف طراحی سیستم بر روی کیفیت تولید نمایش داده میشود.
هدف این مقاله تحلیل کردن فصل مشترک بین کیفیت و بهره وری و پیشنهاد روشی ابتکاری برای ارزیابی عملکرد کلی سیستم های تولید، با در نظر گرفتن کنترل فرایند آماری و لجستیک سیستم است. در واقع از آنجا که سیستم کنترل ممکن است به ماشین ها اجازه ندهد شرایط «تحت کنترل» را به سیستم بازگردانند، میتواندبر روی نرخ تولید سیستم تأثیرگذارباشد. از سوی دیگر، سطح محصولات تولیدی هر سیستم بر روی میزان پاسخگویی سیستم کنترل کیفیت،تأثیرگذار خواهد بود. کاربرد روش پیشنهادی تعدادی دیدگاه و نتایج سودمند در این حوزه تحقیقی فراهم کرده و مسیر طراحی سیستم های تولید با در نظر گرفتن نیازمندی های لجستیک و کیفیت را هموار می کند.