ترجمه فارسی عنوان مقاله
ایجاد موتور گردش کار قابل استفاده مجدد
عنوان انگلیسی
Developing a reusable workflow engine
کد مقاله | سال انتشار | تعداد صفحات مقاله انگلیسی |
---|---|---|
21751 | 2004 | 16 صفحه PDF |
منبع
Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)
Journal : Journal of Systems Architecture, Volume 50, Issue 6, June 2004, Pages 309–324
فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده
کلمات کلیدی
1 . مقدمه
2 . شیوه های معمول و قابلیت استفاده ی مجدد
2 . 1موتور گردش کار Drala
2 . 2 جعبه ابزار گردش کار
2 . 3 WorkMovr API
2 . 4 i-Flow^TMفوجیتسو
3 . اصول راهنما
3 .1 زبان نمایش فرآیند
3 . 2 . راه اندازی منبع
3 . 3 قابلیت همکاری با اجزای خارجی
4 . طراحی هسته ی گردش کار
4 . 1 رابط مبتنی بر IFeatures
4 . 2 . رابط مبتنی بر IEnumerator
4 . 3 رابط بازخوانی INotifySink
4 . 4 اجرای فرآیند
5 . اجرای هسته ی گردش کار
6 . استفاده مجدد از هسته ی گردش کار
7 . نتیجه گیری
کلمات کلیدی
1 . مقدمه
2 . شیوه های معمول و قابلیت استفاده ی مجدد
2 . 1موتور گردش کار Drala
2 . 2 جعبه ابزار گردش کار
2 . 3 WorkMovr API
2 . 4 i-Flow^TMفوجیتسو
3 . اصول راهنما
3 .1 زبان نمایش فرآیند
3 . 2 . راه اندازی منبع
3 . 3 قابلیت همکاری با اجزای خارجی
4 . طراحی هسته ی گردش کار
4 . 1 رابط مبتنی بر IFeatures
4 . 2 . رابط مبتنی بر IEnumerator
4 . 3 رابط بازخوانی INotifySink
4 . 4 اجرای فرآیند
5 . اجرای هسته ی گردش کار
6 . استفاده مجدد از هسته ی گردش کار
7 . نتیجه گیری
ترجمه کلمات کلیدی
سیستم های مدیریت جریان کار -
موتور جریان کار -
استفاده مجدد از اجزاء
کلمات کلیدی انگلیسی
Workflow management systems,
Workflow engines,
Component reuse
ترجمه چکیده
هر گاه که یک راه حل گردش کار تصور می شود، مقدار فراوانی قابلیت کارکرد وجود دارد که درنهایت بدون مقدمه دوباره ابداع و ساخته می شود. مدیریت سامانه های گردش کار از دانشگاه تا حوزه ی تجاری شیوه های بسیار زیادی را نشان می دهد که به همان اندازه که بایکدیگر تقابل دارند، اشتراک نیز دارند. تلاش ها برای استانداردسازی مدل مرجع گردش کار و تأیید تدریجی این استانداردها نیز توسعه دهندگان را از طراحی سامانه های گردش کار که مطابق با نیازهای کاربر خاص ساخته شده اند، بازنداشته است. این مقاله با این اعتقاد نوشته می شود که یک مجموعه مناسب ازقابلیت کارکرد گردش کار معمولی را می توان فشرده سازی کرد و در سامانه های آینده دوباره به کار برد یا در کاربری-هایی که هدف آنها داشتن قابلیت گردش کار است، تعبیه نمود. درباره ی نیازهای ویژه و اجرای طرح اولیه ی چنین قابلیت کارکردی، با نام هسته گردش کار (Workfolw Kernel) بحث و بررسی انجام می شود.
ترجمه مقدمه
مدل مرجع گردش کار که بوسیله گروه همکاری مدیریت گردش کار پیشنهاد شده است(17 ) چارچوبی را برای سامانه های مدیریت گردش کار مربوطه و قابلیت های آنها مشخص می کند. در این چارچوب، ابزار پشتیبانی، خدمات اجرایی، کاربردهای مشتری و کاربردهای خارجی مطابق بامجموعه ای از رابط هاتعامل دارند. در مرکز این چارچوب، خدمات تصویب گردش کار قرار دارد که یک مجموعه خدمات اجرایی است که از یک یا تعداد بیشتری موتور گردش کار تشکیل می شود. مطابق با مدل مرجع، موتور گردش کار « خدمات نرم افزاری است که محیط اجرایی زمان اجرا را برای نمونه ی فرآیند فراهم می کند» (17) . در این معنا هر محصول گردش کار ، طرح اولیه یا روش به یک طریق یا طریق دیگری، الزاماً شامل یک موتور گردش کار می شود. تفسیر کردن تعریف فرآیند، ساختن نمونه فرآیندها از آن تعاریف و مدیریت اجرای آن نمونه ها وظایف اساسی هر سامانه ی مدیریت گردش کار می باشد. این ظرفیت ها قابلیت کارکردی را نشان می دهند که رمزگذاری شده و در هر راه حل گردش کار تعبیه می شود. با وجود این، سامانه های گردش کارمعمولاً با ابزارهای پشتیبانی مانند ویرایشگرهای فرآیند و ناظران آزمایشی بررسی رسمی توصیف می شوند. به هر حال، قابلیت کارکرد مهم گردش کار ایجاد و مدیریت اجرای نمونه های فرآیند با تکرار از طریق وظایف اختصاصی و راه اندازی اقدامات مناسب است.
تا کنون، این قابلیت کارکردی بارها و بارها در زمانی که هر سامانه مدیریت گردش کار توسعه داده می شود، به طور عادی اجرا می شده است. استانداردهای موجود یا دیدگاه های معمول مانند مواردی که توسط wfMC پیشنهاد شده-اند، راهنماهایی را برای اجرای موتورهای گردش کار ایجاد می کنند. و تا حدودی این کار را انجام می دهند. اما همان طور که با مورد (15) به آن اشاره شد، استانداردهای موجود، بدون اینکه به روشنی معانی و کاربرد را مشخص کنند، بر روی دستوالعمل رابط های مدل مرجع تأکید می کنند. بنابراین، در هنگام رویارویی با نیازهای خاص کاربر، توسعه دهندگان اغلب از استانداردهای مطابق با تفسیر خودشان استفاده می کنند. نویسندگان قبلی حتی از این هم فراتر می روند و اوضاع کنونی را با روزهای نخست مدیریت پایگاه های اطلاعاتی مقایسه می کنند، هنگامی که در غیاب مدل-های منطقی و مربوط به مؤسسه، مجموعه راه حل های پایگاه اطلاعاتی نامتناسبی به طور همزمان وجود داشتند.
در این رابطه، این مقاله ادعا می کند، همان طور که نویسندگان دیگر ادعا کرده اند، نظریه ی شبکه ی Petri می تواند همان چیزی برای مدیریت گردش کاری شود که مدل منطقی برای مدیریت پایگاه اطلاعاتی شد. همچنین ادعا می-شود که مقدار معقولی از قابلیت کارکرد گردش کار معمولی را می توان از این شیوه های موجودچکیده برداری کرد و اینکه ایجاد یک هسته ی گردش کار از این چکیده برداری امکان پذیر است که می توان آن را دوباره استفاده کرده و در کاربردها و سامانه های توانمند شده با گردش کار تعبیه کرد تا از اجراهای ناموزون و مکرّر ویژگی های گردش کار کلی جلوگیری کرد.