ترجمه فارسی عنوان مقاله
دیدگاه توسعه فناوری و کشش تقاضا در نوآوری های فناوری محور در مراکز فروش: ارزیابی خرده فروشان
عنوان انگلیسی
Demand pull and technology push perspective in technology-based innovations for the points of sale: The retailers evaluation
کد مقاله | سال انتشار | تعداد صفحات مقاله انگلیسی |
---|---|---|
13992 | 2014 | 5 صفحه PDF |
منبع
Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)
Journal : Journal of Retailing and Consumer Services, Volume 21, Issue 1, January 2014, Pages 43–47
فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده
1-مقدمه
2-پیشینه نظری
2-1 دیدگاه توسعه فناوری در نوآوری در خرده فروشی
2-2. دیدگاه کشش تقاضا برای نوآوری در خرده فروشی
3- روش تحقیق
4-نتایج مهم
جدول 1: جمعیت شناسی نمونه
جدول 2: ارزش بسامد هر یک از نیازها/انتظارات برگرفته از تحلیل محتوایی
جدول 3: ویژگی های شرکتهایی که هنوز نوآوریها را معرفی نکرده اند
5-بحث ها
6-نتایج و پیامدها
1-مقدمه
2-پیشینه نظری
2-1 دیدگاه توسعه فناوری در نوآوری در خرده فروشی
2-2. دیدگاه کشش تقاضا برای نوآوری در خرده فروشی
3- روش تحقیق
4-نتایج مهم
جدول 1: جمعیت شناسی نمونه
جدول 2: ارزش بسامد هر یک از نیازها/انتظارات برگرفته از تحلیل محتوایی
جدول 3: ویژگی های شرکتهایی که هنوز نوآوریها را معرفی نکرده اند
5-بحث ها
6-نتایج و پیامدها
ترجمه کلمات کلیدی
- خرده فروشی - مدیریت نوآوری - مدیریت فناوری - تقاضا کشش - پذیرش فناوری -
کلمات کلیدی انگلیسی
Retailing,Innovation management,Technology management,Demand pull,Technology acceptance,
ترجمه چکیده
با وجود افزایش تقاضای مشتریان به نوآوری های فناوری محور در ساخت فروشگاه هایی با جاذبه و قابلیت دسترسی بیشتر به فناوری های پیشرفته اما، هنوز پژوهش هایی کمی درباره دیدگاه کارمندان و خرده فروشان نسبت به استفاده از این سیستم ها انجام شده است. در حقیقت یک نوآوری موثر باید هم نیازهای خرده فروشان/کارمندان و هم نیازهای استفاده کنندگان نهایی و انتظارات آنها را برآورده کند. در نتیجه هدف این مطالعه ارتقاء دانش ما در زمینه کشش خرده فروشان از فناوری های جدید به منظور بهبود شغل آنها منطبق با جدیدترین سیستم ها است و همچنین ویژگی های عمده این نوآوری ها به منظور تعریف چارچوب یکپارچه جدیدی از تحلیل و تدوین است.
ترجمه مقدمه
موضوع نوآوری از طریق روش ها و استاندارد های جدید توسعه ابزارهای جدید اهمیت خاصی در مطالعات علوم بازاریابی پیدا کرده است، این روش ها 1- تجربه مشتریان را افزایش می دهد، 2- به تغییرات محیطی در روند بازار پاسخ می دهد، 3- روش های جدیدی برای افزایش سهم بازار تدوین می کند و 4-از منابع موجود بطور مفید استفاده می کند (هاوسر و همکاران،2006؛ پانتانو و ویاسون،2012). به خصوص پیشرفت های کنونی در فناوری ها قادر هستند تا هم فعالیت خرید مشتریان را و هم فعالیت خرده فروشان را ارتقاء دهند(پانتانو و دی پیترو،2012، قو و همکاران،2013). به عنوان نمونه سیستم های تعاملی جدید (مانند نمایشگرهای لمسی) قادرند که اطلاعات طبقه بندی شده بیشتری را در محصولات موجود ارائه دهند همچنین کاربردهایی را برای ابزار موبایل مشتریان ارائه دهند که مشتریان را در جستجوی محصول داخل فروشگاه پشتیبانی می کند. بطور مشابه سایر کاربردهای موبایل امکان پرداخت اتوماتیکی را فراهم می کند که به مشتریان این امکان را می دهد که در زمان خود صرفه جویی کنند و همچنین تعداد صف های جلوی صندوق را کاهش می دهد.
بنابراین قابلیت استفاده بالا از فناوری های پیشرفته ای که می تواند در مراکز فروش و منافع مشتریان نسبت به سیستم های جدید به گونه ای معرفی شوند که قادر به حمایت از تجربه خرید باشند، شرکت های خرده فروش را وادار می کند که برای حفظ و افزایش سود کسب و کار نوآوری داشته باشند.
به هم دلیل درک انتظارات مشتریان و خرده فروشان از اهمیت خاصی در تصویب موفقیت آمیز و گسترش نوآوری ها برخوردار است. با وجود تعداد زیاد فناوری ها در مراکز فروش و بهره های بالقوه ای که در نتیجه استفاده از این سیستم های پیشرفته هست اما هنوز هم تعداد محدودی از خرده فروشان با شیوه های متفاوتی آنها را قبول می کنند (پانتانو و ویسون،2012). ممکن است در زمینه عدم اطمینان، ریسک ها، سرمایه های پولی زیاد و برگشت های تاخیری در سرمایه گذاری ها فرایند نوآوری با نتایج شکست فناوری توجیهی وجود داشته باشد که این امر می تواند باعث عدم تمایل خرده فروشان به این مسئله شود که از عهده فرایند تصویب نوآوری های فناوری محور بر نیایند. به عنوان نمونه عدم اطمینان خرده فروشان می تواند مرتبط با تصویب مشتریان فناوری و سطح کاربرد سیستم باشد همانند خطر فرسودگی (در زمینه فرسودگی اجزاء، خطر جایگزینی با فناوری جدیدتر و ضررهایی که توسط کاربران ایجاد می شود؛ پانتانو و دی پیترو،2012؛ پانتانو و همکاران،2013؛ قو و همکاران،2013) بنابراین توزیع و بهره برداری ممکن است تحت تاثیر چندین عامل خارجی قرار گیرد که باعث کاهش استفاده از همه مزایای نوآوری است.
خرده فروشان تنها پذیرندگان فناوری هستند که توسط سایر شرکت های تحقیقاتی توسعه یافته اند بنابراین تصمیم آنها تنها در زمینه تصویب یا آغاز و براساس روش خاصی است. اگرچه مطالعات گذشته نیازهای مشتریان را به عنوان محرک های نوآوری محصولات شناسایی کردند(ون هیپل و کاتز،2002؛ بونر،2010) اما بازهم با کمبود پژوهش هایی در زمینه انتظارات نیازها و خرده فروشان از فناوری جدید مواجه هستیم که بر روی این نکته تاکید دارند که تا چه اندازه فناوری جدید می تواند باعث بهبود کیفیت کار کارمندان شود و همچنین تا چه اندازه آنها می توانند از آن برای سود کسب و کار استفاده کنند. این در حالی است که مطالعات اخیر به دنبال شناسایی انتظارات مشتریان در فروشگاه های با فناوری های جدید هستند تا به این منظور تجربه های آنها را حمایت کرده و به خرده فروشان در شناسایی بهترین نوآوری ها کمک کند. مطالعات گذشته پرسش تحقیق را مورد بررسی قرار داده اند که مرتبط با تاثیر تقاضا در ایجاد نوآوری علاوه بر انتخاب آن است (دی استفانو و همکاران،2012). به منظور انجام این کار سنجش های کارامدی از نیازهای خرده فروشان مورد نیاز است تا به فرایند نوآوری خرده فروشی و اینکه تامین کنندگان فناوری چگونه از پیشرفت فناوری استفاده می کنند پی ببریم.
هدف این مقاله ارتقاء دانش ما در زمینه تقاضای نوآوری های فناوری محور در فروشگاه هایی است که بر اساس دیدگاه خرده فروشان است و اینکه چگونه این نوآوری ها از ویژگی های داخلی شرکت ها شروع بکار می کنند. برای دستیابی به این هدف مطالعه حاضر بر روی تاثیر کیفی تمرکز می کند که شامل 47 شرکت خرده محور کوچک براساس تحلیل محتوایی است. اولین بخش این مقاله به تعریف انتظارات و نقش این انتظارات در تصویب نوآوری فناوری محور اختصاص یافته است در حالی که بخش دوم دیدگاه خرده فروشان را در قالب نیازها و انتظارات آنها از طریق یک تحلیل کیفی بررسی می کند که در این تحلیل بر نتایج عمده فرایند نوآوری در خرده فروشی به منظور تعریف چارچوب یکپارچه جدیدی از تحلیل و پیشرفت تاکید می کند.