دانلود مقاله ISI انگلیسی شماره 43552
ترجمه فارسی عنوان مقاله

مدرن سازی فاکتورهای انسانی در یک شرکت خودروسازی انتخاب شده

عنوان انگلیسی
Ergonomic Modernization in a Selected Automotive Company ☆
کد مقاله سال انتشار تعداد صفحات مقاله انگلیسی
43552 2015 7 صفحه PDF
منبع

Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)

Journal : Procedia Manufacturing, Volume 3, 2015, Pages 4769–4775

فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده

کلمات کلیدی

1. مقدمه

2. سیستم تولید

3. تجزیه و تحلیل کلان فاکتورهای انسانی شرکت خودروسازی

شکل 1. مکانیک خودرو در محل کار (منبع: http://opel.dixi-car.pl/uzywane-przypadki.htm).

جدول 1. ارزیابی ریسک / ارزیابی (منبع: Kinnley G.F.، Wiruth A.O.: تجزیه و تحلیل ریسک عملی برای مدیریت ایمنی 1976).

جدول 2: ارزیابی امتیاز ریسک شغل های مکانیک خودرو (منبع: تحقیقات بر اساس مشاهدات و اسناد).

4. نتیجه گیری
ترجمه کلمات کلیدی
سیستم تولید - روش تجزیه و تحلیل خطر
کلمات کلیدی انگلیسی
Manufacturing system; Risk analysis methods
ترجمه چکیده
این مطالعه در مورد مدرن سازی کلان فاکتورهای انسانی سیستم تولیدی به کار گرفته در یک شرکت خودروسازی تخصصی تعمیر و بازسازی پژو است. این مقاله ویژگی های ایستگاه های کاری مکانیک خودرو را تشریح می کند که ضعیفترین بخش سیستم را تشکیل می دهد. بر اساس مشاهدات، مصاحبه ها با مکانیک ها، آمار عملکرد شرکت و فعالیت های انجام شده قبل، در طول و پس از کار، خطرات مرسوم شناسایی شده در مواجهه با فرایند کار می باشد. عوامل شناسايی شده با روش های ارزيابی ريسک برای احتمال وقوع ریسک، طول مدت در معرض ریسک، و همچنین ماهیت و شدت عواقب آن ارزيابی شدند. بر اساس ارزیابی ترکیبی ریسک، این مقاله راه هایی برای به حداقل رساندن ریسک و اقدامات احتیاطی طراحی شده برای به دست آوردن ارتقاء کلان فاکتورهای انسانی از ایستگاه های کاری مکانیک خودرو در شرایط فنی و سازمانی را ارائه می دهد.
ترجمه مقدمه
نوسازی فاکتورهای انسانی کارگاه های تعمیر خودرو، یک مسئله حیاتی است. اهمیت آن از این واقعیت حاصل می شود که در سال 2013 تنها تعداد 18155 مورد فروش پژو در لهستان و 1553000 خودرو آن در سراسر جهان به فروش رسید، که همه این تعداد نیازمند تعمیر و نگهداری در تعمیرگاه ها هستند. از دیدگاه کلان فاکتورهای انسانی، نوسازی یک شرکت به معنای اصلاح شرایط کاری جهت اطمینان حاصل کردن منابع انسانی از نظر کارآیی و بدون اعمال بار کاری بیش از حد بر کارکنان تا حد ممکن است. فناوری باید به ایجاد یک محیط کار دوستانه نه تنها به لحاظ عینی بلکه جهت ارزیابی ذهنی و غیر عینی کارکنان نیز کمک کند. بنابراین، با استفاده از دانش های کلان فاکتورهای انسانی بین رشته ای، نویسنده هزینه های تغییرات پیشنهادی را تخمین زده و ظرفیت عملی آنها را به صورت واقع بینانه ارزیابی می کند. به عنوان یک بخش، صنعت خودرو با تقاضاهای پیچیده مواجه است. نه تنها نیاز به مدیریت سیستم های تولید بسیار پیچیده ای دارد که در آن فاکتورهای انسانی محل کار نقش مهمی ایفا می کند، بلکه نیاز به نمونه برداری با الزامات کیفی دقیق نیز دارد [10].
پیش نمایش مقاله
پیش نمایش مقاله  مدرن سازی فاکتورهای انسانی در یک شرکت خودروسازی انتخاب شده

چکیده انگلیسی

The article sets out on presenting the macroergonomic modernization of a manufacturing system employed at an automotive company specializing in repairing and refurbishing Peugeot vehicles. The paper outlines features of auto mechanics’ workstations, which constitute the weakest part of the system. Based on observations, interviews with mechanics, the company's performance statistics and the activities carried out before, during and after work, the author identified common hazards encountered during the work process. The identified factors were assessed by risk evaluation methods. These were employed to estimate the probabilities of the occurrence of risk, the durations of risk exposures, as well as the nature and severity of their consequences. Based on the combined risk assessment, the article presents ways to minimize risk and precautionary measures designed to achieve a macroergonomic upgrade of auto mechanics’ workstations in technical and organizational terms.