ترجمه فارسی عنوان مقاله
پذیرش شبکه های اجتماعی در بنگاه های کوچک و متوسط مالزیایی: مطالعه ی موردی
عنوان انگلیسی
Adoption of Social Media Networks by Indonesian SME: A Case Study
کد مقاله | سال انتشار | تعداد صفحات مقاله انگلیسی |
---|---|---|
18716 | 2012 | 11 صفحه PDF |
منبع
Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)
Journal : Procedia Economics and Finance, Volume 4, 2012, Pages 244–254
فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده
کلید واژه ها
1.مقدمه
2.پذیرش نوآوری در SMEها
2.1. تعریف پذیرش
2.2. نظریه ی کنشگر شبکه
3.روش تحقیق
4.شرکت
5.فرآیند انتقال
6.بحث
7.نتیجهگیری
کلید واژه ها
1.مقدمه
2.پذیرش نوآوری در SMEها
2.1. تعریف پذیرش
2.2. نظریه ی کنشگر شبکه
3.روش تحقیق
4.شرکت
5.فرآیند انتقال
6.بحث
7.نتیجهگیری
ترجمه کلمات کلیدی
تئوری شبکه کنشگر - شرکت های کوچک و متوسط - اندونزی - شبکه های رسانه اجتماعی - توییتر - فیس بوک
کلمات کلیدی انگلیسی
Actor Network Theory,SMEs,Indonesia,Social Media Networks,Twitter,Facebook
ترجمه چکیده
ما مشاهده کردیم که چگونه یک SME اندونزیایی از شبکه های اجتماعی (فیسبوک و توییتر) در کسب و کار خود استفاده میکند. پذیرش شبکه های اجتماعی به منظور ترویج و انجام کسب و کار در بنگاه های کوچک و متوسط امری نوظهور است. ما از نظریه ی کنشگر شبکه (کالون 1999؛ لاتور 2005؛ لاو 1999) برای توضیح پذیرش شبکه های اجتماعی استفاده کرده ایم. این امر به دلیل قابلیت این نظریه در توضیح پدیده ی پذیرش به صورت فرآیندی تعاملی بین سازمان و محیط پیرامون آن بوده است. در مقابل رویکردهای دیگری وجود دارند که بر عوامل فردی که ممکن است بر پذیرش تاثیرگذار باشند، تمرکز میکنند (کاوتز 2004؛ اسلپندل 1996). از آنجا که به کارگیری دیدگاه فرآیند محور، نیازمند تحلیل و درک کامل فرآیند پذیرش شبکه های اجتماعی است، ما برای این مطالعه رویکرد کیفی را مناسب تشخیص دادیم. رویکرد کیفی با مصاحبه های نیمه ساختاریافته به ما این امکان را داد که تمامی عوامل و تعاملات همه ی ذینفعان در فرآیند پذیرش شبکه های اجتماعی در SME اندونزیایی را به دقت بررسی کنیم (کرسول 2003؛ لیدی و اورمرود 2005). در نتیجه ما تعدادی از عواملی را که به کارگیری موفق شبکه های اجتماعی در پشتیبانی از کسب و کار را ممکن میسازند شناسایی کردیم.
ترجمه مقدمه
مسلما در بسیاری از کشورها از جمله اندونزی، بنگاه های کوچک و متوسط (SMEها) بخش قابل توجهی از توسعه ی اقتصادی را تشکیل میدهند (آراگون-سانچز و سانچز-مارین 2005؛ اورگان و قبادیه 2004). ما مشاهده کردیم که چطور یک SME اندونزیایی از شبکه های اجتماعی برای پشتیبانی از کسب و کار خود استفاده میکند. شرکتی که ما بررسی کردیم برای مدتی از توییتر و فیسبوک استفاده میکرده اند. آنها همچنین بر روی وبسایتی کار میکرده اند که بتواند به عنوان ورودی اصلی به شرکت و مرکز فعالیتهای آنها عمل کند.
مطالعات متداول در زمینهی پذیرش نوآوری از نظریه ی انتشار نوآوری (راجرز 1995) برای توضیح این پدیده استفاده کرده اند. به دلیل سوگیری این رویکرد به سمت طرفداری از نوآوری و گرایش آن به تمرکز بر عوامل (محرکها و عوامل) به جای خود فرآیند پذیرش انتقادات زیادی از این رویکرد شده است (مکمستر 2001؛ مکمستر و کاوتز 2002). ما از نظریه ی کنشگر شبکه یا ANT (کالون 1999؛ لاتور 2005؛ لاو 1999) برای توضیح پذیرش شبکه های اجتماعی استفاده کردیم. دلیل این امر این است که این نظریه به جای تمرکز بر عواملی که ممکن است بر پذیرش تاثیرگذار باشند، میتواند پدیده ی پذیرش را به صورت فرآیندی تعاملی بین سازمان و محیط توضیح دهد (کاوتز 2004؛ اسلپندل 1996).
از آنجا که استفاده از دیدگاه فرآیند محور نیازمند تحلیل و درک کامل فرآیند پذیرش در سیستم های حسابداری مبتنی بر IT بود، رویکردی کیفی با مصاحبه های نیمه ساختاریافته و مشاهده برای این مطالعه مناسب تشخیص داده شد (کاوتز 2004؛ اسلپندل 1996). رویکرد کیفی با مصاحبه های نیمه ساختاریافته امکان بررسی دقیق تمامی عوامل و تعاملات بین همه ی ذینفعان در فرآیند پذیرش شبکه های اجتماعی را به ما میدهد (کرسول 2003؛ لام ، بویمال و مارتین 2004). مشاهدات به ما اجازه میدهد که کاربرد واقعی شبکه های اجتماعی در عملیات روزانه را ببینیم. مقایسه ی دائمی بر اساس نظریه ی داده بنیاد انجام شد (کوربین و استراوس 2008؛ گلاسر و استراوس 1967). ما در بررسی خود الگوهایی را یافتیم که بررسی و تحلیل بیشتر آنها مهم به نظر میرسد.
در بخشهای بعد ما مبنای نظری این مطالعه را شرح میدهیم و توجیهات مربوط به روش به کار رفته را بیان میکنیم. ما همچنین مشخصات پاسخ دهندگان و یافته های خود را مطرح میکنیم. در نهایت ما نتیجه گیری خود را ارائه میکنیم.