ترجمه فارسی عنوان مقاله
چالشهای امنیت اطلاعات و شبکه در پارادایم صنعت 4
عنوان انگلیسی
Network and information security challenges within Industry 4.0 paradigm
کد مقاله | سال انتشار | تعداد صفحات مقاله انگلیسی |
---|---|---|
82369 | 2017 | 8 صفحه PDF |
منبع
Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)
Journal : Procedia Manufacturing, Volume 13, 2017, Pages 1253-1260
فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده
کلمات کلیدی
1- مقدمه
2- چالشهای موجود در صنعت 4
2-1- شبکههای هوشمند
2-2- جابجاییپذیری (mobility)
2-3- انعطافپذیری و تعاملپذیری
2-4- یکپارچهسازی مشتریان
2-5- مدلهای نوآورانه کسبوکار
3- چالشهای امنیتی در صنعت تولید
شکل 1: نمونههایی از ریسکهای امنیتی در فرایند کسبوکار سازمانی. منبع: انجمن امنیت اطلاعات (ISF)، 2010
3-1- مهمترین تهدیدات امنیتی که صنعت 4 با آن مواجه است
4- نتیجهگیری و تحولات آینده
کلمات کلیدی
1- مقدمه
2- چالشهای موجود در صنعت 4
2-1- شبکههای هوشمند
2-2- جابجاییپذیری (mobility)
2-3- انعطافپذیری و تعاملپذیری
2-4- یکپارچهسازی مشتریان
2-5- مدلهای نوآورانه کسبوکار
3- چالشهای امنیتی در صنعت تولید
شکل 1: نمونههایی از ریسکهای امنیتی در فرایند کسبوکار سازمانی. منبع: انجمن امنیت اطلاعات (ISF)، 2010
3-1- مهمترین تهدیدات امنیتی که صنعت 4 با آن مواجه است
4- نتیجهگیری و تحولات آینده
ترجمه چکیده
امروزه فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT) از بیشتر فرایندهای تولید صنعتی پشتیبانی میکند. انقلاب فناوری اطلاعات (IT) باعث تحول مهمی در سازمانها شده و تاثیرات زیادی بر آنها داشته است بطوریکه میتوان آن را با تحولی که مکانیزاسیون و برق در انقلاب صنعتی اول و دوم ایجاد کردند مقایسه نمود. این تحول باعث ظهور سیستمهای مبتنی بر ابر، اینترنت اشیا (IoT)، کلانداده، صنعت 4 و رویکردهای BYOD و CYOD شده است. با این حال، راهکارهای فناورانه جدید همیشه با آسیبپذیریهای امنیتی همراه بوده و بیشتر اوقات ریسکهای غیرمنتظرهای را آشکار میسازند. در واقع با افزایش اتکا به فناوری برای دستیابی به مزیت رقابتی، مسائل امنیتی به یکی از مهمترین و چالشبرانگیزترین الزامات برای انجام کسبوکارهای موفق تبدیل شده است. در این مقاله، ملاحظاتی در مورد چالشهای صنعت 4 با تمرکز بر مسائل امنیتی ارائه میشود که هدف آن افزایش آگاهی از شیوههای امنیتی مناسب در صنعت 4 است.
ترجمه مقدمه
سه انقلاب صنعتی اول از طریق مدیریت صحیح پدیدههای مکانیزاسیون، برق و فناوری اطلاعات تکامل یافتند. اینترنت اشیا (IoT) روند جدیدی است که تاثیر زیادی بر محیط تولید گذاشته و در نتیجه باعث پیشبرد چهارمین انقلاب صنعتی یعنی صنعت 4 شده است. کسبوکارهای آینده مطمعنا شبکههای جهانی ایجاد کرده و ماشینآلات، سیستمهای انبارداری و امکانات تولیدی خود را به شکل سیستمهای فیزیکی-سایبری مجهز به اینترنت بکار خواهند گرفت. در زمینه تولید، این سیستمهای فیزیکی-سایبری شامل ماشینآلات هوشمند، سیستمهای ذخیرهسازی و تاسیسات تولیدی است که قادر به تبادل اطلاعات، راهاندازی عملیات و کنترل یکدیگر به شکل مستقل هستند. به طور کلی، این امر پیشرفتهای چشمگیری در فرایندهای صنعتی مربوط به تولید، مهندسی، زنجیره تامین و مدیریت چرخه زندگی ایجاد میکند. در عمل محصولات دارای شناسه منحصر به فرد بوده، همواره امکان عملکرد آنها وجود داشته و میتوان تاریخجه، وضعیت فعلی و مسیرهای دیگر برای دستیابی به حالت هدف آنها را شناخت. پتانسیل عظیم صنعت 4 در میان شرکتهای صنعتی موفق بسیار مورد تاکید است چرا که این شرکتها میتوانند به شرکتهای دیجیتالی واقعی تبدیل شوند به طوری که محصولات فیزیکی در محوریت فعالیتهای آنها قرار داشته و رابطهای دیجیتال و توسعه سرویسهای نوآورانه مبتنی بر داده به پیشرفت آنها کمک کند. به عنوان مثال، فرایندهای مهندسی و کسبوکارهای پویا در صنعت 4 امکان تغییرات لحظه آخری در تولید و توانایی پاسخ انعطافپذیر به اختلالات و خرابیها از طرف تامینکنندگان را فراهم میکنند. همچنین نوعی شفافیت پیوسته در فرایند تولید ایجاد میشود که تصمیمگیری بهینه را تسهیل میکند. پارادیم صنعت 4 مطمعنا توسعه روشهای جدید ارزشآفرینی و مدلهای نوآورانه کسبوکار را ترویج خواهد داد و خصوصا اینکه فرصت توسعه و ارائه خدمات پاییندستی را برای استارتآپها و کسبوکارهای کوچک فراهم خواهد نمود. بدون شک در حال حاضر نیز کارخانجات هوشمند شروع به ظهور کرده و رویکرد کاملا جدیدی در تولید و مدیریت زنجیره تامین ارائه میدهند. با این حال، هر زمان که تغییرات گستردهای ایجاد میشود چالشهای ذاتی جدیدی نیز به ویژه در مورد مسائل امنیت اطلاعات و ارتباطات بروز مییابند. یکپارچهسازی سییستمهای جدید و افزایش پتانسیل آنها در دسترسی شخص ثالث به این معنی است که طیف جدیدی از مسائل امنیتی در این زمینه ظهور خواهند کرد. وجود امنیت برای موفقیت سیستمهای تولیدی هوشمند بسیار حیاتی است و لازم است که زیرساختهای سازمانی و نیز دادهها و اطلاعات موجود در سیستمهای آنها در برابر سوءاستفاده و دسترسی غیرمجاز حفاظت شوند.
در این مقاله، ملاحظاتی در مورد چالشهای صنعت 4 با تاکید بر مسائل امنیتی به منظور افزایش آگاهی لازم در صنعت 4 ارائه میشود. ادامه مقاله به شرح زیر است: در بخش 2 چالشهای فعلی در فرایندهای صنعت تولید با ظهور صنعت 4 معرفی میشوند. در بخش 3 مروری کلی بر چالشهای امنیتی که سازمانها باید از آنها آگاه باشند (از جمله بررسی تهدیدات امنیتی اصلی) خواهیم داشت. در نهایت، نتیجهگیری و تحولات آینده در بخش 4 ارائه میشود.