ترجمه فارسی عنوان مقاله
درک نیت مصرف کننده برای استفاده از خدمات موبایلی
عنوان انگلیسی
Understanding consumer intention to use mobile services
کد مقاله | سال انتشار | تعداد صفحات مقاله انگلیسی |
---|---|---|
178 | 2010 | 7 صفحه PDF |
منبع
Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)
Journal : Australasian Marketing Journal (AMJ), Volume 18, Issue 2, May 2010, Pages 74–80
فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده
کلیدواژه ها
1. مقدمه
2. مروری بر مقالات
2.1. مدل پذیرش فناوری
2.2. تحقیقات اهلی سازی
2.3. تحقیقات کاربردها و کامیابی
3. چهارچوب مفهومی
شکل 1. یک مدل مفهومی از اهداف مصرف کنندگان برای استفاده از خدمات-m.
4. متدولوژی تحقیق
4.1. ابزار نظرسنجی
4.2. جمع آوری دادهها
جدول 1. ویژگیهای نمونه.
5. تحلیل و نتایج
جدول 2. مدل اندازه گیری.
جدول 3. همبستگیهای عوامل و AVE های ریشه مجذوری.
شکل 2. تحلیل مدل مفهومی
6. بحثها و نتیجه گیریها
ضمیمه 1. سنجهها
کلیدواژه ها
1. مقدمه
2. مروری بر مقالات
2.1. مدل پذیرش فناوری
2.2. تحقیقات اهلی سازی
2.3. تحقیقات کاربردها و کامیابی
3. چهارچوب مفهومی
شکل 1. یک مدل مفهومی از اهداف مصرف کنندگان برای استفاده از خدمات-m.
4. متدولوژی تحقیق
4.1. ابزار نظرسنجی
4.2. جمع آوری دادهها
جدول 1. ویژگیهای نمونه.
5. تحلیل و نتایج
جدول 2. مدل اندازه گیری.
جدول 3. همبستگیهای عوامل و AVE های ریشه مجذوری.
شکل 2. تحلیل مدل مفهومی
6. بحثها و نتیجه گیریها
ضمیمه 1. سنجهها
ترجمه کلمات کلیدی
-
خدمات تلفن همراه - پس از پذیرش مدل - قصد - عوامل محرک - رضایت - بررسی - مدیریت و بازاریابی - حسابداری - توریسم و گردشگری
کلمات کلیدی انگلیسی
Mobile services,
Post-adoption model,
Intention,
Driving factors,
Satisfaction,
Survey,
ترجمه چکیده
با توجه به رشد سریع خدمات فناوری موبایل در برخی از کشورها و رشد نسبتا آهستهاش در برخی از کشورهای دیگر، درک عواملی که منجر به پذیرش این اپلیکیشن ها در استرالیا میشوند اهمیت دارد. این مطالعه با استخراج از مدل پذیرش فناوری، تحقیقات اهلی سازی، و تحقیقات کاربردها و کامیابی، مدلی را برای نیات مصرف کنندگان برای استفاده از خدمات موبایلی (خدمات-m) تدوین میکند. محرکان اصلی نیات مصرف کنندگان برای استفاده از خدمات-m عبارتند از رضایت همراه با سودمندی ادراکی. علاوه بر این، این مطالعه نشان میدهد که سهولت کاربرد ادراکی یک پیش بین قوی برای سودمندی ادراکی است. این مطالعه دریافت که سودمندی ادراکی، سهولت کاربرد ادراکی، و لذت ادراکی تاثیر مثبتی بر رضایت از خدمات-m دارند، در حالیکه هزینه ادراکی اثری منفی دارد. از سوی دیگر، ثابت شد که تصویر ادراکی تاثیر معناداری بر رضایت مشتریان از خدمات-m ندارد. مجموع یافته های این مطالعه به بدنهی رو به رشد تحقیقات در حوزهی خدمات-m میافزایند و به کارورزان در تدوین استراتژیهای بهتر برای حفظ کاربران فعلی خدمات-m کمک میکنند.
ترجمه مقدمه
گوشیهای موبایل یکی از پذیرفته شده ترین دستگاه های فناوری در بازار مصرفی هستند. تقریبا هر جا که میرویم میتوانیم مردم را در حال استفاده از گوشیهای موبایل ببینیم، نه فقط برای برقراری تماسهای تلفنی / ویدئویی یا استفاده از خدمات پیام کوتاه (SMS)، بلکه همچنین برای بازی کردن بازیهای موبایل، دانلود موسیقی، دسترسی به اینترنت، و خیلی کاربردهای دیگر. این قبیل اپلیکیشن های موبایلی پیشرفته عموما خدمات موبایلی (خدمات-m) خوانده میشوند. در این مطالعه، از تعریف تعدیل شدهی خدمات-m، که از Benou و Bitos (2008) گرفته شده است، استفاده شده است. به عبارتی، خدمات-m هر گونه خدمات اپلیکیشنی قابل دسترس از گوشیهای موبایل از طریق شبکه های ارتباطی بی سیم و موبایل هستند. خدمات-m شامل طیفی از اپلیکیشن هاست. این خدمات شامل اپلیکیشن هایی هستند که بر اجازه دادن به کاربران برای دنبال کردن لذتها (به عنوان مثال، دانلود آهنگ زنگ)، انجام معاملات مالی (به عنوان مثال، بانکداری موبایلی)، یا حتی جستجوی اطلاعات (به عنوان مثال، هشدارهای خبری، نقشه های موبایلی) متمرکزند. بسیاری از افراد تصور میکنند که ارائه دهندگان خدمات موبایلی میتواند به منافع فراوانی از ارائه این قبیل خدمات پیشرفته موبایلی به مصرف کنندگان خود دست یابند. با این حال، صنعت موبایل در استرالیا هنوز شاهد رشدی که پیش بینی شده بود نشده است (Bhatti، 2007). گزارش اخیر منتشر شده توسط مطالعه انجمن صنعت رسانه های تعاملی استرالیا (2009) (Mackay و Weidlich، 2009) آشکار کرد که استفاده از برخی از خدمات-m تجاری در بین پاسخ دهندگان به نظرسنجی بین سالهای 2008 و 2009 تنها بین 12٪ و 18٪ افزایش یافته است. در تلاش برای درک این الگوی رشد غیر منتظره در استرالیا، درک عوامل محرکهی نهفته در نیات مصرف کنندگان استرالیایی برای استفاده از خدمات-m ضروری است.
با وجود این الگوهای رشد مردد در استرالیا، استفاده از خدمات-m در سراسر جهان به طور فزاینده محبوب شده است، و در نتیجه تعدادی از پژوهشگران را به انجام تحقیقات در این حوزه تحت تاثیر قرار داده است. محققان پیشین پیامدهای تجارت موبایلی را برای بازارها و بازاریابی بررسی کرده اند (Balasubraman و همکاران، 2002) و ایجاد ارزش در تجارت موبایلی را بررسی کرده اند (Anckar و Incau، 2003) و مدلهای کسب و کار را برای تجارت موبایلی توسعه داده اند (Yuan و Zhang، 2003). برخی محققان نیز بر پذیرش خدمات تجاری موبایلی تمرکز کرده اند (Bruner و Kumar، 2005، Haddon، 2001، Kargin و همکاران، 2009، Kim و همکاران، 2007، Lu و همکاران، 2008، Nysveen و همکاران، 2005، Pagani، 2004، Pedersen و Ling، 2002، Pedersen، 2005 و Rao و Troshani، 2007). با این حال، تحقیقاتی که بر رضایت مشتریان از خدمات-m و نیتشان برای استفاده از آنها تمرکز دارند نادرند. به این ترتیب، هدف این مطالعه این است که با پیشنهاد و آزمایش تجربی مدلی که به طور رسمی رابطهی بین عوامل موثر بر کاربرد فناوری و رضایت و نیت مرتبط با آن برای تداوم استفاده از خدمات-m را بررسی میکند به این شکاف تحقیقاتی کمک کنند. مدل پیشنهادی از مدلهای پذیرش موجود متمایز است، زیرا بر زمینهی پسا-پذیرش تمرکز میکند و هر دوی عوامل سرعت بخشی و بازداری از استفاده از خدمات-m را لحاظ میکند. بررسی این مسائل بسیار مهم است، زیرا نه تنها درک بهتری را از رفتارهای مصرف کنندگان موبایل ارائه میکند، بلکه همچنین میتواند به کارورزان در تدوین بهتر استراتژیهای بازاریابیشان برای ارتقاء بهتر محصولات عرضه شدهشان کمک کند.
ساختار ادامه این مقاله به شرح زیر است. نخست، چارچوبهای نظری مختلفی که پذیرش یک نوآوری را بررسی میکنند، و به دنبال آن چارچوب مفهومی و فرضیات، ارائه میشوند. سپس متدولوژی پژوهش و نتایج حاصل از این مطالعه ارائه میشوند. بخش نهایی یافتهها را خلاصه میکند، و به تشریح مفاهیم مدیریتی میپردازد، و در مورد محدودیتها و حوزه های این مطالعه که برای تحقیقات آتی باز هستند بحث میکند.